Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

House of Marley Get Together - midnight

Termékkatalógus
House of Marley Get Together - midnight
4,5 2 értékelés
Bluetooth hangszóró - 16W, Bluetooth 4.1, AUX bemenet, üzemidő max. 8 óra
Kód:  HMR0022h Termékszám:  EM-JA006-MI Gyártó honlapja:

House of Marley Get Together - midnight

a Get Together a House of Marley-tól összehozza a mindenek feletti élmény és a használhatóság világát bárhol a szabadban. Az alapját bambusz fa panelek képzik, amiknek amellett, hogy remekül néznek ki, még a tapintásuk is kellemes, emellett bizonyítottan fenntartható forrásból származnak (FSC). Mindemellett, az egész szerkezet kiváló minőségű újrahasznosítható anyagokból készült, így nem szennyezi a környezetet. Az alumínium alkatrészektől eltekintve, speciális REWIND anyagból készült, amelynek 1/3-a kenderből, 1/3-a organikus pamutból és 40%-a újrahasznosított PET palackokból áll. 


Legfontosabb jellemzői

  • Tömör szerkezet újrahasznosítható anyagokból
  • Elegáns és kellemes tapintású bambusz panelek
  • Kétsávos sztereó szekrény bassreflex-el
  • Vezeték nélküli átvitel, Bluetooth 4.1 + EDR
  • 3,5 mm-es vonali bemenet vezetékes csatlakoztatáshoz
  • Az akkumulátor élettartama akár 8 órányi lejátszást bír
  • USB, okostelefonok, tabletek töltéséhez...

Töltsd meg a szobát, kertet vagy a strandot zenével! 

A Get Together egy teljes értékű, kétsávos, bassreflexes sztereó rendszert használ. Ennek alapja a két 3,5"-es mélynyomó, valamint, ugyanannyi 1"-es magas sugárzó. A hang pontos, éles minden részletében, és mély és erőteljes basszussal bír. Egy 8 óra élettartamú akkumulátorral elkerülhető, hogy bárhova be kelljen dugni tölteni, így tényleg bárhol hallgathatod. Valamint a hátsó USB-vel bármilyen hordozható eszközöd töltheted is.


Vezetékes vezeték nélküliség

A vezeték nélküli kommunikációt a mobil telefonokkal a Bluetooth v4.1 biztosítja. A rendszer villámgyors párosítást és gyors csatlakoztatásti lehetőséget nyújt a legútóbbi párosított eszközhöz. A hangszóró tetején lévő értintőfelület használható egyszerű műveletek elvégzésére. Abban az esetben, ha a forrás eszköz nem támogatja a vezeték nélküli átvitelt, van is egy klasszikus 3,5mm-es bemenetje is.
(ehhez szükséges, hogy megvásárolja a megfelelő kábelt).


Standard tartozékok:
akkumulátor

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: House of Marley Get Together - midnight
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si House of Marley Get Together - midnight. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si House of Marley Get Together - midnight. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte House of Marley Get Together - Mitternacht.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ