Shop roku Shop roku

House of Marley Nesta - Hermatite

Termékkatalógus
House of Marley Nesta - Hermatite
4,0 1 értékelés
Fej-/fülhallgató - fülbe helyezhető, három nyomógombos távvezérlővel és mikrofonnal, fonott kábel
Kód:  HMR0021v1 Termékszám:  EM-FE033-HM

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

House of Marley Nesta - Hermatite

Föld-barát anyagok, újrahasznosítható műanyagból készült burkolat és nyírfa jellemzik leginkább Bob Marley ihlette Nesta fülhallgatót.  A vékony alumínium test és a fül adapterek a felhasználó számára a kényelmes élményt hosszan tartó zenehallgatás esetén is. A kerámia tok és rozsdamentes acél applikációk a fejhallgatót nagyon esztétikus ékszerré teszik.

Legfontosabb jellemzők

  • A kábel köpenye szőtt műszál
  • Kényelmes hosszú hallgatás esetén is
  • Három vezérlő gomb beépített mikrofonnal
  • Kíméli a Föld erőforrásait
  • Újrahasznosítható anyagok

Mindent a kényelmedért

A fülhallgatót úgy tervezték, hogy ergonomikus és kényelmes illeszkedést nyújtson. Az akusztikailag kiegyensúlyozott hangokért a 6 mm-átalakítók felelnek, amelyek biztosítani tudják a bőséges basszusokat is. Az 52 colos kábel köpenye szőtt műszál, amely biztosítja a zajcsökkentést, és azt hogy a vezeték nehezebben gabalyodjon össze. A kábelen egy három gombos vezérlő található, beépített mikrofonnal a könnyű használatért. A legjobb hangminőségnél nem az számít, hogy hány tízezrek kellett kiadni érte. Ez attól függ, hogyan viszonyulsz hozzá. Fejhallgatókat alaposan tesztelték, hogy a zene annyi élvezetet és örömet okozzon amennyit lehet. Ráadásul a megvásárlásával egy kicsit véded a bolygót is.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: House of Marley Nesta - Hermatite Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si House of Marley Nesta - Hermatite. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si House of Marley Nesta - Hermatite. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte House of Marley Nesta - Hermatite.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ