Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

House of Marley Positive Vibration - farmer mintázatú

Termékkatalógus
House of Marley Positive Vibration - farmer mintázatú
5 1 értékelés
Fej-/fülhallgató -fejhallgató, 50 mm-es átalakító, frekvenciatartománya 15 Hz - 22 kHz, egygombos vezérlés és mikrofon, fonott kábel
Kód:  HMR0021l1 Termékszám:  EM-JH011-DN

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

House of Marley Positive Vibration - farmer mintázatú Megszűnt

House of Marley Positive Vibration - farmer mintázatú

Nyűgözze le társait az elegáns  Marley Positive Vibration fülhallgatóval. A House of Marley márkát a zenei legenda, Bob Marley ihlette, akinek célja az egység és egyenlőség létrehozása volt a zenében,  és a zenével. Ezek a fejhallgató készülékek szenvedéllyel készültek, engedje hát szabadjára személyiségét, és adja át magát a gazdag hangzás világnak, mindezt elérhető áron. Puha fülpárnák és a különleges design jellemzi a fejhallgatót, amelyen szórakoztató és szokatlan pop színek jelennek meg, így megszínesítik a kedvenc zenéit a mindennapi zenehallgatás során. 

Legfontosabb jellemzők

  • 40 mm-es dinamikus átalakítók
  • kényelmes tervezés a füleinek
  • tartós fonott kábel amely megszünteti a statikus elektromosságot
  • aranyozott sztereó csatlakozó, L-alakú
  • egyérintéses vezérlőgomb beépített mikrofonnal
  • iPod, iPhone és iPad kpmpatibilis

Szenvedéllyel és céllal készült

A kényelmes fejhallgató kellemes és részletgazdag hangzást biztosít amit erőteljes basszus támogat,  a 40 mm-es dinamikus meghajtónak hála. A válaszfrekvenciája 15 Hz - 22 kHz közötti,  tiszta hangzást közvetít. A hosszantartó kényelmet hosszú prémium fülpárnák és puha béléssel ellátott fejpánt teszi lehetővé. A gyártó gondoskodott a kábelt jó megjelenéséről is. Olyan szövetbe van csomagolva, ami nem csak csökkenti a zajt, hanem megelőzi a kábel esetleges összetekeredését is. A prémium fejhallgatók gyártásához újrahasznosítható anyagokat használtak, amelyek megakadályozzák a vízek szennyezését. A Marley márka fejhallgatóinak vásárlói élvezhetik a kellemes hangzást, miközben jobb és egészségesebb Földön élnek.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: House of Marley Positive Vibration - farmer mintázatú Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si House of Marley Positive Vibration - denim. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si House of Marley Positive Vibration - denim. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte House of Marley Positive Vibration - denim.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ