30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

House of Marley Positive Vibration - kék

Termékkatalógus
House of Marley Positive Vibration - kék
Fej-/fülhallgató - fejhallgató, 50 mm-es meghajtók, frekvenciatartomány: 15 Hz - 22 kHz, egygombos vezérlés és mikrofon, fonott kábel
Kód:  HMR0021l2 Termékszám:  EM-JH011-BH

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

House of Marley Positive Vibration - kék

Hagyjon mély benyomást a stílusos Marley Positive Vibration fejhallgatóval. A House of Marley márkát a zenei legenda, Bob Marley ihlette, kinek célja, hogy egységet és egyenlőséget teremtsen zenéjével. A odaadással készült fejhallgatóval kimutathatja személyiségét miközben élvezheti a gazdag hangzást - mindezt elérhető áron. A puha fülpárnák és egyedi design, illetve a szokatlanul színes megjelenés megszínesítik kedvenc zenéit a mindennapi zenehallgatás során.

Legfontosabb jellemzők

  • 40 mm-es dinamikus átalakítók
  • Kényelmes kialakítás a füleknek
  • Tartós, fonott kábel mely megszünteti a statikus zajt
  • Aranyozott, L-alakú sztereó csatlakozó
  • Egyérintéses vezérlő beépített mikrofonnal
  • iPod, iPhone és iPad kompatibilis

A képzelet és szenvedély eredménye

A kényelmes fejhallgató kellemes és részlet gazdag hangzást biztosít, erőteljes basszussal a háttérben. Mindez a 40 mm-es meghajtóknak köszönhető. A 15 Hz - 22 kHz közötti frekvenciatartomány kristálytiszta hangzást nyújt. Első osztályú kényelem hosszú használat után is, hála a fülpárnáknak és kipárnázott fejpántnak. A gyártó gondoskodott a kábel jó megjelenéséről is. Olyan szövetbe van betekerve, ami nem csak csökkenti a zajt, hanem megelőzi a kábel esetleges összegubancolódását is. A vizek szennyezése ellen a Marley Positive Vibration prémium fejhallgató csakis újrahasznosított anyagokból készült. A Marley fejhallgató megvásárlásával annak tudatában élvezheti a kellemes hangzást, hogy segített a Földet egy jobb és egészségesebb hellyé tenni.

Paraméterek

Szín
Kék Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: House of Marley Positive Vibration - kék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si House of Marley Positive Vibration - blue. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si House of Marley Positive Vibration - blue. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte House of Marley Positive Vibration - blau.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ