AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

House of Marley Rebel - szürke

Termékkatalógus
House of Marley Rebel - szürke
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - fejhallgató, 40 mm-es membrán, frekvenciatartománya 15 Hz - 22 kHz, beépített mikrofon, Bluetooth 4.0, 6 óra lejátszási idő
Kód:  HMR0021n Termékszám:  EM-JH101-GY Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

House of Marley Rebel - szürke

Olyan vezeték nélküli fejhallgatót keres, amely remek minőségű, és nem kerül vagyonokba? Akkor ajánlanánk figyelmébe az új Rebel terméket, mely környezetbarát kialakítással büszkélkedhet, hiszen újrahasznosított anyagokból és bioműanyagból készült. 40 mm-es hangszórókat tartalmaz, amelyek gondoskodnak a magas dinamikájú hangokról, és az erős, mély basszusról. A fejhallgató képes az adott frekvenciatartományán belül minden hangot hitelesen megszólaltatni. Az extra kényelmet biztosítja a párnázott fejpánt, és a nagyon puha fülpárnák. Használata során kevésbé hallatszik ki az éppen lejátszott zeneszám, és teljesen jól blokkolja a külső zajokat is.


Legfontosabb jellemzői

  • Felelős kialakítás környezetbarát anyagokból és bioműanyagból
  • 40 mm-es neodímium mágnessel rendelkezik az erőteljes hangzáshoz
  • Vezeték nélküli kapcsolat Bluetooth 4-en keresztül, A2DP profillal, sztereó hangzással 
  • Irányíthatja a lejátszást és a telefonhívásait közvetlenül a borításon
  • Kábel, rajta egy gombbal és mikrofonnal

Vezeték és kábel

A vezeték nélküli átvitelt a Bluetooth 4 technológia teszi lehetővé. A fülpárnák borításán elhelyezkedő gombok segítségével könnyedén irányíthatja lejátszani kívánt zeneszámait. A beépített akkumulátor segítségével a fejhallgató 6-10 órán keresztül működik, ha pedig lemerülne, USB-n keresztül tovább hallgathatja zenéit. A statikus elektromosságot megszünteti, ezzel elérve a tökéletesen tiszta hangzást. Bármilyen USB porton keresztül tölthető a készülék a kábellel, amelyet a csomag tartalmaz.

 

Paraméterek

Szín
Szürke Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: House of Marley Rebel - szürke Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si House of Marley Rebel - šedá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si House of Marley Rebel - šedá. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte House of Marley Rebel - grau.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ