A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

House of Marley Rise BT - black

Termékkatalógus
House of Marley Rise BT - black
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - fülre, 50 mm-es átalakítók, frekvencia-tartomány: 17 Hz - 20 kHz, beépített mikrofon és vezérlés, Bluetooth, lejátszási idő akár 12 óra
Kód:  HMR0021r3 Termékszám:  EM-JH111-BK

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

House of Marley Rise BT - black

Az ikonikus designnal ellátott House of Marley Rise BT - Black vezeték nélküli fejhallgató tiszteletben tartja a márka gyökereit és modern részletekkel gazdagítja. A fejhallgató dinamikus 50 mm-es átalakítókkal van ellátva, amelyek kiváló basszusokat szolgáltatnak. Az átalakítók a kényelmes, egész fület eltakaró fülesekben helyezkednek el. A fejhíd exkluzív Marley REWIND anyaggal bevont, sebészeti acélból készült. A Rise Bt fejhallgató könnyű és ellenálló, és biztosan értékelni fogja az összerakható konstrukcióját is, amelynek köszönhetően könnyebben elfér egy kisebb hátizsákban vagy táskában.

A House of Marley Rise BT - Black Bluetooth fejhallgató legfontosabb jellemzői

  • Akár 12 órás lejátszási idő
  • Összecsukható szerkezet
  • A fejhíd és a tok exkluzív Marley REWIND anyagból készült
  • Az eltávolítható fonott kábel nem gabalyodik össze
  • Beépített mikrofon és vezérlés a kábelen
  • Vezeték nélküli Bluetooth zenehallgatás

A fejhallgató akár 12 órás üzemidővel bír

A 145 cm hosszúságú, fonott és eltávolítható kábel nem gabalyodik össze és egy speciális technológiával készült, amely segít a statikus energia eliminálásában. Ez a funkció biztosítja a kiváló hangminőséget, amely maximálisan tiszta és kivehető. A kábelen található az egy gombbal és beépített mikrofonnal ellátott vezérlő. A kábellel történő vezérlés a hívások fogadására és lerakására a legtöbb telefontípussal kompatibilis. Némelyik modellnél még a zene lejátszásához is alkalmas.


A vezeték nélküli zeneátvitelt a Bluetooth technológia biztosítja. A beépített akkumulátor akár 12 órás lejátszási időt ígér. A House of Marley Rise BT - Black így ideális társ az utakon vagy a pihenéshez. A töltés microUSB kábel segítségével történik, amely a csomgolás része. A fejhallgató ezen felül a jobb fülesen 3 gombbal van ellátva a kényelmes vezérlés érdekében. A csomagolás része a stílusos tok is, amely szintén REWIND anyagból készült.

 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: House of Marley Rise BT - black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si House of Marley Rise BT - black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si House of Marley Rise BT – black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bluetooth Headset House of Marley Rise BT - schwarz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ