A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Shop roku

HOYA 52 mm 1D DMC cirkuláris

Termékkatalógus
HOYA 52 mm 1D DMC cirkuláris
4,8 14 értékelés
Polárszűrő - CPL, átmérő: 52 mm,
9 920 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  HO002c2 Termékszám:  POLC52PROD Gyártó honlapja:
HOYA 52 mm 1D DMC cirkuláris 9 920 Ft Felbontott raktáron

HOYA 52 mm 1D DMC cirkuláris

HOYA 52 mm 1D DMC cirkuláris egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

A DMC HOYA 52 mm 1D szűrő többrétegű bevonattal rendelkezik, amely nagyon jól csökkenti a lencse tükröződését és a kép megkettőzöttségét felszíni reflexiókkal okozva. A szűrők fekete alumínium gyűrűt használnak matt szatén kivitelben, amelyek csökkentik a visszaverődést. A szűrő üveg széle fekete, hogy csökkentse a visszaverődés lehetőségét a széleken. Az ultra vékony szűrőgyűrűk megakadályozzák a vignettálást szuper széles lencséken. A gyűrők elülső oldalán menet található és ezekre csatolható a kupak. Kívülről fogazott, amely megkönnyíti kezelését lencsére való csatlakoztatásnál. A csomagolásban szintén talál egy tokot a szűrőhöz, amely védelmet nyújt az UV sugárzás ellen, ezáltal növelve a szűrő élettartamát.

A polarizációs szűrő a leggyakrabban használt szűrő mind a digitális, mind az analóg fényképezésnél. Alkalmas visszaverődések eltávolítására nem fémes felületeken (üvegtábla, zsíros bőr, stb.) Használata nem korlátozódik csupán fényvisszaverődésre - képes sötétebbé tenni az eget, kiemeli a felhőket és feleleveníti a színeket. Használható más szűrőkkel kombinálva.

A szűrő olyan anyagból készült, amely a polarizáló fényt csak egy bizonyos irányba ereszti át - így csökkenti a szűrőn áthaladó fényt. Ez a szűrő körkörös szűrési módot használ - így az expozíciós mérő és az autofókusz között nincs zavartság. Ezért különösen alkalmas autofókusz és digitális fényképezőgépek számára. A szűrőhatás maximalizálása érdekében szükséges elforgatni keretével és figyelni az eredményt a keresőben vagy a fényképezőgép kijelzőjén. 

Műszaki adatok:

Szűrés:
cirkuláris

Technológia:
DMC (Digital Multi Coating)

Átmérő:
52 mm

Foglalat:
standard

Paraméterek

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HOYA 52 mm 1D DMC cirkuláris
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ