Shop roku Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

HOYA 58 mm-es kör alakú 1D DMC

Termékkatalógus
HOYA 58 mm-es kör alakú 1D DMC
5 5 értékelés
Polárszűrő - CPL, átmérő: 58 mm,
Kód:  HO004c2 Termékszám:  POLC58PROD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HOYA 58 mm-es kör alakú 1D DMC

 A DMC HOYA 58 mm 1D szűrő többrétegű bevonattal nagyon jól  csökkenti az objektíven a tükröződéseket és szellemképek okozta felületi tükröződést. A szűrők esetében használt fekete alumínium gyűrű matt selyemfényű, amely csökkenti a tükröződést. Az üveg szűrő széle fekete, annak érdekében, hogy csökkentse a fény visszaverődés lehetőségét a széleken. Az ultra vékony szűrő gyűrűk megakadályozzák aszínátmenet képződést a super széleslátószögű objektíveknél. Az előlapon menet áll rendelkezésre, amely lehetővé teszi a gyűrűk felhelyezését az objektívre. A gyűrűk is szintén fogazottak a külső oldalukon, amely megkönnyíti a kezelésüket, amikor az objektívhez illesztik. A csomagban található egy szűrő tok is, amely védelmet nyújt az UV sugárzás ellen, ezáltal növelve a szűrő élettartamát.

A polárszűrő a leggyakrabban használt szűrő mind a digitális, mind az analóg fényképezéshez. Ez megfelelő a tükröződés eltávolítására a nem fémes felületekről, mint (üvegtáblák, zsíros bőr, stb.) Használata nem korlátozódik csupán a tükröződésre - képes  sötétebbé tenni az eget is, húzni a felhőket és újjáéleszteni a színeket. Más szűrőkkel együtt, kombinálva is lehet használni.


A szűrő olyan anyagból készült, amely a polarizáló fényt csak egy bizonyos irányba továbbítja - ez így csökkenti a fény mennyiséget, amely áthalad a szűrőn. Ez a szűrő egy körkörös módszert használ a szűréshez - így nincs zavar a fénymérő és automatikus élességállítás között. Ezért különösen alkalmas az autofókuszhoz és a digitális fényképezőgépekhez. Ahhoz, hogy a maximális hatású szűrést érjen el, el kell forgatni a peremével és közben nézni a hatást a képkeresőben vagy a fényképezőgép kijelzőjén.

Műszaki adatok:

Szűrés:
Kör körös

Technológia:
DMC (Digital Multi Coating) (Többrétegű bevonat)

Átmérő:
58 mm

Hüvely:

Szabványos

Paraméterek

Szűrő átmérője
58 mm Kész!

Átmérő

Szűrő átmérője
58 mm Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HOYA 58 mm-es kör alakú 1D DMC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOYA 58mm Pro 1D DMC cirkulární. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HOYA 58mm Pro 1D DMC cirkulární.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ