Akvizice ApF HU Shop roku

HOYA 67 mm kerek 1D DMC

Termékkatalógus
HOYA 67 mm kerek 1D DMC
5 2 értékelés
Polárszűrő
Kód:  HO004e Termékszám:  POLC67PROD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HOYA 67 mm kerek 1D DMC

Körpolarizáció egy sor fotó szűrők HOYA Pro 1 DMC hozza készítsen több értékes előnyöket, és ezért kell egy állandó része az eszköztár minden amatőr és profi fotós.

Polarizációs szűrők különböző célokra, leggyakrabban használják őket, hogy elnyomja a zavaró tükröződéseket, növekvő színtelítettség és kontraszt javítása. Polarizációs szűrő alkalmazása után a lencse kiküszöböli a polarizált fény, ami gyakran fordul elő, például visszaverődés nemfémes felületek, vagy fényszórással, ezért gyakran használják, hogy elnyomja visszaverődések például üveg vagy víz felületek, fa, stb A polarizációs szűrő is használható, hogy sötétíti a képet, és az interferencia kontraszt kék szín (jellemzően az ég). A szűrő, azonban semleges színű, és nem befolyásolja a szín egyensúlya a kép.

A szűrő hatékonyságát ebben az esetben járulékosan fokozott felhasználásával többrétegű bevonatok DMC. Ez az objektív csökkenti a tükröződéseket és szellemképek okozta felületi tükröződést. Ugyanakkor ez is kiszűri alkalmas a mindennapi használatra, így azok is szinte állandóan a lencse, ami szintén erősíteni fogja védelem a lehetséges karcolás vagy egyéb sérülés.

Műszaki adatok:

Filter típusa:
Körkörös polarizációs szűrő DMC

átmérő:
67 mm

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HOYA 67 mm kerek 1D DMC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOYA 67mm Pro 1D DMC cirkulární. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HOYA 67mm Pre 1D DMC cirkulárne. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HOYA Pro 1D DMC 67 mm Rund. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HOYA Pro 1D DMC 67 mm Rund.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ