Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

HOYA HD 67 mm kerek

Termékkatalógus
HOYA HD 67 mm kerek
4,7 8 értékelés
Polárszűrő - CPL, átmérő: 67 mm,
Kód:  HO004e2 Termékszám:  POLC67HD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HOYA HD 67 mm kerek

A HOYA kerek polárszűrője számos előnyt nyújt fényképezés közben. A polarizált szűrők tökéletesen alkalmasak például arra, hogy kiszűrjék a nemkívánatos visszatükröződéseket és növeljék a színtelítettséget vagy a kontrasztot.

A kerek polárszűrők ideális kiegészítői a digitális fényképezőgépeknek, mert használatuk révén egy további szűrőréteget adhatnunk a kamera saját szűrőihez, így ennek köszönhetően a polarizált fény két szűrőn keresztül jut el a kamerához, ezáltal biztosan kiküszöbölve az olyan esetleges problémákat, mint például amik az autofókusz vagy a fénymérő használatánál jelentkezhetnének.

Fontos jellemzője a szűrőnek, hogy megnövelt ellenálló képességgel rendelkezik, és ennek köszönhetően sokkal nehezebben karcolódik vagy sérül bármi egyéb módon, még akkor is, ha durva és kedvezőtlen körülmények között használják. Ezen felül a HOYA polárszűrője egy speciális eljárással edzett HD üveget használ, ami még a hagyományos szűrőkhöz használt lencséknél is sokkal keményebb.

Műszaki adatok:

Filter típusa:
Polarizáció, körkörös

felület:
HD

átmérő:
67 mm

Paraméterek

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HOYA HD 67 mm kerek Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOYA 67mm HD cirkulární. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HOYA 67mm HD cirkulární.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ