Minden 2019-ben nálunk vásárolt fogyasztónak

Hozz létre profi videókat egyetlen kattintással a GoPro QuickStories segítségével

Termékkatalógus
Hozz létre profi videókat egyetlen kattintással a GoPro QuickStories segítségével

Mit kell tenned ahhoz, hogy az általad készített videó virálisan terjedni kezdjen? Csak két dolgot. 1. Gyönyörű felvételeket kell készítened, ami a GoPro kamerával nem nehéz feladat. 2. A felvett jeleneteket meg kell vágnod és meg kell szerkesztened. A második pontról képes gondoskodni a GoPro, bemutatták ugyanis a QuikStories funkciót, amellyel egyetlen gombnyomással lenyűgöző videókat hozhatsz létre.

A videó automatikus vágása szórakoztató szerkesztéssel

A QuikStory segítségével olyan egyszerűen lehet remek összefoglalókat készíteni mint ahogy a HERO5 kamerát csatlakoztatod a telefonhoz és elindítod a GoPro alkalmazást. Ez automatikusan feldolgozza a fotókat és a kamerafelvételeket, majd saját maga összeállít belőlük egy videót. Természetesen az eredmény természetesen még szerkeszthető, majd a kész videó publikálható a szociális hálókon.

A felvétel automatikus letöltése a telefonba

A videóhoz hozzáadhatsz szöveget, zenét, szűrőket és különböző effektusokat, vagy lassíthatod is a videót és beállíthatod annak teljes hosszát. A QuikStoryhoz bármilyen fényképet, videót és zenét is hozzáadhatsz mobiltelefonodról.

A HERO5 Black és Session kamerák számára

Hogyan csináld? A QuikStories már elérhető a HERO5 Black és a HERO5 Session felhasználók számára. Telepítsd a GoPro és a Quik alkalmazást, majd frissítsd a HERO5 kamerát a GoPro programmal. Ezután egyetlen gombnyomással forgathatsz, fényképeket készíthetsz és meg is oszthatod a történetedet.

Videót egyszerűen a GoPro Quik segétségével

Egyszerűen dolgozhatsz vele számítógépen is

Ha jobban szeretsz számítógépen dolgozni egy videón, a Quik használata gyors és kényelmes módja annak, hogy fotókat és videókat közvetlenül a számítógépeden készítsd el. Egyszerűen csak csatlakoztasd a kamerát egy USB kábellel, az alkalmazás bemásolja a felvett anyagokat, mappákba rendezi azokat, felkínálja  a megtekintést és szerkesztést.

Kimondottan a szociális hálók számára készült videók

Csak rajtad múlik, hogy mely fotókat vagy videókat választod ki a filmedhez. A kiválasztott felvételeknél a HiLight címkékkel jelölheted ki a szerinted legjobb részeket, amelyek megkönnyítik a konkrét jelenetek későbbi keresését.

Adj hozzá a videódhoz telemetriai adatokat 

Motorozol? Kerékpározol? Síelsz? A GoPro HERO5 Black telemetriai adatait is beillesztheted a videóba. Láthatod a képernyőn az aktuális sebességet, magasságot vagy túlterhelést. Ráadásul az adatokat bárhova elhelyezheted a képen vagy akár át is méretezheted őket.

A kamerából az adatokat egyenesen a videóba szúrhatod be

Adj megfelelő ritmust a videónak 

A videókhoz a programon belül zenét is hozzáadhatsz. Alapesetben 10 zeneszám közül választhatsz, továbbiakhoz a GoPro Plus segítségével hozzáférhetőek. A Quik a videódat a kiválasztott dal ritmusának megfelelően vágja össze, képes átmenetekkel vagy a hatásokkal összefűzni a jeleneteket. Ha véletlenül nem tetszene az eredmény, akkor a videót természetesen tetszőlegesen átszerkesztheted.

A Quik alkalmazás

A Quik a Windows, a MacOS, az iOS és az Android operációs rendszerekhez elérhető.

0
Nyomtatás
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ