A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Shop roku

HP 1920-24G

Termékkatalógus
HP 1920-24G
5 2 értékelés
Switch - 24 portos, 100/1000 SFP + 4x 1000Mbps (JG924A)
Kód:  TH895p3 Termékszám:  JG924A#ABB

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HP 1920-24G

A 1920-as sorozatú switchek a fejlett menedzsment és intelligens hálózatkezelési technológiákra helyezik a hangsúlyt. A legnagyobb erőforrásigényű alkalmazásokat is képes a kis- és középvállalatok hálózatain kezelni. Emellett az energihatékonyságra és a legújabb hardveres komponensek kiválasztására is hangsúlyt fektettünk. A folyamatos hálózati forgalom kezelése során így hosszútávon rengeteg enerigát - és így pénzt is - takarít meg az eszköz.

Az 1920 Series switchek különféle, akár 48 porttal és PoE technológiával (távoli áramellátó hálózati port) rendelkező termékek. Ezek az üzleti modellek mind készenállnak a szekrényekben való tárolásra, és Gigabites SFP portokkal is rendelkeznekl, amelyek elengedhetetlenek a növektvő hálózatok fejlesztésénél. A professzionális beállítások között megtalálod a hálózati rétegek menedzselését is. A második hálózati réteg VLAN aggregációs kapcsolatot, a harmadik réteg pedig IPv6 ACL és Spanning Tree protokollokat támogat.

Paraméterek

Szélesség
440 mm Kész!
Magasság
44 mm Kész!
Mélység
173 mm Kész!
Típus
Rack Kész!
Funkciók
L2, L3 (Router), QoS (Quality of Service), Menedzselhetőség (smart Switch, web Manageable), VLAN (Virtual Local Area Network) Kész!

Méret

Szélesség
440 mm Kész!
Magasság
44 mm Kész!
Mélység
173 mm Kész!

Típus és funkció

Típus
Rack Kész!
Funkciók
L2, L3 (Router), QoS (Quality of Service), Menedzselhetőség (smart Switch, web Manageable), VLAN (Virtual Local Area Network) Kész!

Sebesség

Váltókapacitás
56 Gb/s Kész!
LAN portok átviteli sebessége
1 Gbit Kész!
Csomagkapcsolási kapacitás (64 bit/sec)
41,7 × Kész!

Tömeg

Tömeg
2 250 g Kész!

Portok

RJ-45
24 db Kész!
SFP
4 db Kész!
Több paraméter

A Hewlett Packard Enterprise, vagy röviden HPE, a globális technológiai vállalatok élvonalába tartozik. Átfogó termékportfóliót kínál, amely segít a különböző méretű vállalatoknak növekedni és gyarapodni. A HPE az adatközpontoktól kezdve a felhőn át a speciális szoftverekig terjedő termékpalettájával megfelel az ügyfelek minőségi és biztonságos IT-infrastruktúrára vonatkozó változatos igényeinek.

A HPE 2015. november 1-jén vált le anyavállalatáról, a HP-ről (Hewlett-Packard). Azóta vezető szerepet tölt be a vállalati technológiai piacon. A legkorszerűbb megoldásokat kínálja, amelyek nemcsak a HPE-t, hanem az ügyfeleit is az élvonalban tartják.

Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HP 1920-24G Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HPE 1920-24G. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HP 1920-24G. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP 1920-24G. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP 1920-24G.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ