A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku 30 dnů na vrácení

HP 2 GB 1600 MHz-es DDR3 ECC nem pufferelt Single Rank x8

Termékkatalógus
HP 2 GB 1600 MHz-es DDR3 ECC nem pufferelt Single Rank x8
Szerver memória CL11, ellenőrizze a kompatibilitást a HP szerver
Kód:  TH909w2 Termékszám:  669320-B21

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HP 2 GB 1600 MHz-es DDR3 ECC nem pufferelt Single Rank x8 Megszűnt

HP 2 GB 1600 MHz-es DDR3 ECC nem pufferelt Single Rank x8

Kiváló minőségű DDR3 memóriamodulokat tervezték a teljesítmény rendszerek, szerverek és többprocesszoros számítógépek. Támogatja az ECC nem pufferelt technológia paritás-ellenőrzés, és a kapacitása 2 GB ECC ellenőrzi integritását a memóriában tárolt adatokat. Ez képes megtalálni és kijavítani a hibát, az egyik kicsit, és észleli a hibát, két bit. Néhány memória vezérlők képesek együttműködve ECC memória hibák kijavítására és a nagyobb mozgásteret. A legtöbb szerver beépített memória ECC támogatást igényel. Együttműködve paritásellenőrzés memória eléri maximális kontroll adatforgalom. A paritás az a tény, hogy a szó jednobytovému hozzáadott kiegészítő adatok (azaz a. paritás bit), és mivel akkor majd ellenőrizni a hitelességét továbbított adatok.

memóriának Egy címezhető terület (memória rank). A legtöbb szerver chipset korlátozott száma memória rank vagy közvetlenül a megadott memória konfiguráció minden nyílásba, így meg kell, ha vásárol egy órát, hogy kitaláljuk, tekintettel a jövőbeli fejlesztések - ha eléri a teljes számú memória rank az alaplap, nem lehet hozzáadni egy másik modul, akkor is, ha maradt néhány laza memóriacsatlakozókat.

Memóriamodulokat szervezetek chips "x8" a megfizethető, de nem támogatják a fejlett szerver technológiák, mint például a többszörös bites hibajavítás, Chipkill, memória súroló vagy Intel Single Device DataCorrection (SDDC), így ideális a "belépő szintű" szervereket.
 

A Hewlett Packard Enterprise, vagy röviden HPE, a globális technológiai vállalatok élvonalába tartozik. Átfogó termékportfóliót kínál, amely segít a különböző méretű vállalatoknak növekedni és gyarapodni. A HPE az adatközpontoktól kezdve a felhőn át a speciális szoftverekig terjedő termékpalettájával megfelel az ügyfelek minőségi és biztonságos IT-infrastruktúrára vonatkozó változatos igényeinek.

A HPE 2015. november 1-jén vált le anyavállalatáról, a HP-ről (Hewlett-Packard). Azóta vezető szerepet tölt be a vállalati technológiai piacon. A legkorszerűbb megoldásokat kínálja, amelyek nemcsak a HPE-t, hanem az ügyfeleit is az élvonalban tartják.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HP 2 GB 1600 MHz-es DDR3 ECC nem pufferelt Single Rank x8 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HPE 2GB DDR3 1600MHz ECC Unbuffered Single Rank x8. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HP 2GB DDR3 1600MHz ECC Unbuffered Single Rank x8. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP 2 GB DDR3 1600 MHz ECC Unbuffered Single Rank x8. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP 2 GB DDR3 1600 MHz ECC Unbuffered Single Rank x8.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ