Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

HP 3005pr USB 3.1 / USB C-Port Replicator

Termékkatalógus
HP 3005pr USB 3.1 / USB C-Port Replicator
Port replikátor Notebook - 3x USB 3.1 Gen 1, 4x USB 2.0, 1x DisplayPort, 1x HDMI, 1x LAN (Y4H06AA)
Kód:  HPBP30031 Termékszám:  Y4H06AA#ABB Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HP 3005pr USB 3.1 / USB C-Port Replicator

A mellékelt USB-kábellel egyszerűen csatlakoztathatja az összes perifériaeszközét, és teljes asztali számítógépes rendszert alakíthat ki.

Jellemzők

Az USB 3.0 és a gigabites Ethernet már bevált és időtálló előnyöket biztosít.

Kivételes csatlakoztatási lehetőségek: két USB 3.0-port, négy USB 2.0-port és gigabites Ethernet

Egyszerű beállítás – a flash memória szoftvertelepítő varázslójával nincs szükség optikai meghajtóra!

Akár 6 USB-kiegészítő csatlakoztatásához szükséges összes port; 4 USB 2.0 USB-port, 2 USB 3.0-port; fejhallgató- és mikrofonportok, gigabites Ethernet kapcsolat (10/100/1000); HDMI, DisplayPort, tápellátás bemenete, USB 3.0-kimenet, zárnyílás

Windows 8 esetén töltsön le egy illesztőprogramot a következő helyről: http://www.displaylink.com/support/downloads.php

Microsoft® Windows® XP/Vista™/7 rendszert futtató platformok. (Windows 8 esetén töltsön le egy illesztőprogramot a következő helyről: http://www.displaylink.com/support/downloads.php)

Műszaki adatok

Súly
0,21 kg

Minimális méretek (Szé x Mé x Ma)
210 x 70 x 20 mm

A doboz tartalma
HP 3005pr HP USB 3.0-portreplikátor; USB-kábel; HDMI–DVI adapter; Gyors üzembe helyezési útmutató; Szoftver és illesztőprogram CD-n; 1 év korlátozott garancia

Jótállás
Egy év, az egész világon elérhető, alkatrészekre és javításra irányuló korlátozott jótállás;non-stop HP műszaki telefonos támogatás a jótállás időtartama alatt

 

Paraméterek

Szélesség
21,94 cm Kész!
Magasság
2,54 cm Kész!
Mélység
7,01 cm Kész!
Tömeg
220 g Kész!

Méret & súly

Szélesség
21,94 cm Kész!
Magasság
2,54 cm Kész!
Mélység
7,01 cm Kész!
Tömeg
220 g Kész!

A HP-t a nagy gazdasági világválság embert próbáló időszakában alapították. Az alapító két barát, Bill Hewlett ésDavid Packard volt, akinek nevét a vállalat ma is büszkén viseli. Cégüket egy jelentéktelen garázsban alapították Palo Alto környékén, amely ma már Szilícium-völgyként ismert. A garázs azóta Kalifornia állam emlékműve lett. A HP sikere abban rejlik, hogy képesek voltak és mertek valami újjal előrukkolni. Első kereskedelmi diadaluk egy oszcillátor volt, amely minőség tekintetében az összes versenytársát meghaladta, viszont negyedannyi áron értékesítették.

A HP akkor vált legendássá, amikor 1968-ban legyártotta az első tömeggyártású asztali számítógépet – az asztali számológépet. 2016 novemberében a cég különféle kisebb önálló egységgé alakult át, amelyben megkezdhette a számítógéppel kapcsolatos termékek előállítását. A legnépszerűbbek a számítógépek, laptopok, nyomtatók, szkennerek, és végül, de nem utolsó sorban, a speciális számológépek. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HP 3005pr USB 3.1 / USB C-Port Replicator Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP 3005pr USB3 Port Replicator (USB/USB-C). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HP 3005pr USB3 Port Replicator (USB/USB-C). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP 3005pr USB3 Port Replicator (USB/USB-C). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP 3005pr USB3 Port Replicator (USB/USB-C).
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ