Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

HP-310 F Dashcam

Termékkatalógus
HP-310 F Dashcam
Videórögzítő Autó beépített GPS, Full HD, nagy látószögű objektív, 2,4 "LCD, Micro SD, Micro USB, Mini HDMI, autós tartó
Kód:  HPCP0600k Élettartam: 12 hónap Termékszám:  G7M34AA Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HP-310 F Dashcam

Légy kész bármilyen váratlan eseményekre. A kamera folyamatosan rögzít minden szem az útra akár 32 GB-os, majd ezután felülírja a legrégebbi feljegyzések a hurok. Minden köszönhetően a nagy, színes érzékelő bejegyzések bármilyen fényviszonyok között hihetetlen pontossággal. Ezen felül, akkor állandóan szeme előtt a legfrissebb információkat a beépített GPS.

Mellékelt tartozékok lehetővé teszi a fényképezőgép könnyen telepíthető és használható. A fényképezőgép tápellátását akkumulátor és lehet kötni a csatlakozó a járműben úgy, hogy kezdődik az első mozgás a rekordot. Van is egy választás egy a sok világnyelven. A kamera nagyon kicsi, és az is kiderül, hogy mi történik az előttünk álló utat, így nem korlátozza a vezető látása.

fokozott biztonság

A kamera segít, hogy nagyobb biztonságot tekerés közben. Beállíthatjuk riasztást, ha a gyorshajtás, vagy speciális hang után órányira sugallja pihenést. Amikor először elindítja a fényképezőgép be van állítva az automatikus felvételt, amely akkor kezdődik, amikor a jármű motorja. Hála tříosému érzékelő is be lehet állítani, hogy az idő az észlelt erős fékezés hangfelvétel készült védett felülírás ellen.

legfontosabb jellemzői

  • Kis kamera nem korlátozza a vezető kilátását, és egy ultra-nagylátószögű objektív egy szög 130 °
  • Felvétel váratlan részletesen lowlight
  • Érzékeny színes CMOS szenzor 1/3 inch (6 mm)
  • Színes TFT 2,4 hüvelykes LCD panel
  • Full HD (1920 × 1080) / 30 képkocka másodpercenként azzal a lehetőséggel, a felvételek készítése 3Mpx
  • Beépített GPS és háromtengelyes mozgásérzékelő
  • A szállítási programot is "Super Car" számítógépes szerkesztés
  • Tájékoztatás a sebesség és haladási irányát a színes képernyőn egyidejűleg a valóságot a közúti
  • Egyszerű és gyors vezérlés négy gomb, mozgás-aktivált felvétel
  • Hurok rekord 3 vagy 5 perces időközönként
     

alkatrészekkel való ellátás
HP Auto F310 videokamera
Gépkocsi-adapter (USB-csatlakozó)
Szélvédőre rögzíthető tartó
USB adatkábel
CD-ROM-on szoftver és elektronikus felhasználói kézikönyv
Gyorstalpaló Quick Start Guide

kompatibilitás SW
Microsoft Windows XP / Vista / 7/8
Pentium D 3,0 GHz-es (vagy azzal egyenértékű)
Legalább 1 GB RAM

A HP-t a nagy gazdasági világválság embert próbáló időszakában alapították. Az alapító két barát, Bill Hewlett ésDavid Packard volt, akinek nevét a vállalat ma is büszkén viseli. Cégüket egy jelentéktelen garázsban alapították Palo Alto környékén, amely ma már Szilícium-völgyként ismert. A garázs azóta Kalifornia állam emlékműve lett. A HP sikere abban rejlik, hogy képesek voltak és mertek valami újjal előrukkolni. Első kereskedelmi diadaluk egy oszcillátor volt, amely minőség tekintetében az összes versenytársát meghaladta, viszont negyedannyi áron értékesítették.

A HP akkor vált legendássá, amikor 1968-ban legyártotta az első tömeggyártású asztali számítógépet – az asztali számológépet. 2016 novemberében a cég különféle kisebb önálló egységgé alakult át, amelyben megkezdhette a számítógéppel kapcsolatos termékek előállítását. A legnépszerűbbek a számítógépek, laptopok, nyomtatók, szkennerek, és végül, de nem utolsó sorban, a speciális számológépek. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HP-310 F Dashcam Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP F-310 Dashcam. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HP F-310 Dashcam. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP-310 F Dashcam. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP-310 F Dashcam.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ