Válaszd ki azt az elemet az oldalon, amelyet a hiba érint

HP 32GB DDR4 2133MHz ECC Registered Dual Rank x4 Szerver memória

Termékkatalógus
0
Szerver memória - CAS 15-15-15, ellenőrizze a kompatibilitást az Ön HP szerverével!, csökkentett energia fogyasztás és hőleadás, saját memória vezérlő (regisztrált), két külön címezhető terület, támogatás a professzionális szerverfunkciókhoz
Áfával 256 990 Ft
ÁFA nélkül 202 350 Ft
Nem elérhető
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Elérhetőség megtekintése
Hozzáadás a listához
Garancia 24 hónap (Statisztikai számjel 12) Kód:  TH913h1 Termékszám:  728629-B21
Ügyfélszolgálat Nyomtatás
HP 32GB DDR4 2133MHz ECC Registered Dual Rank x4 Szerver memória Nem elérhető

HP 32GB DDR4 2133MHz ECC Registered Dual Rank x4 Szerver memória

A HP legújabb generációs DDR4 memóriamodulja, amelyet erőteljes rendszerekhez, szerverekhez és többprocesszoros számítógépekhez terveztek, ECC regisztrált technológiai támogatással rendelkezik. A DDR4 memória nagyobb adatátvitelt és magasabb teljesítményt biztosít az előző generációkhoz képest, hasonló frekvencián. Az ECC technológia átláthatóan és valós időben ellenőrzi a memóriában tárolt adatok integritását. A hibát akár egyetlen bitben is megtalálja és kijavítja, és a hibát már két bitben is észleli. Egyes memóriavezérlők az ECC memóriával együtt nagyobb hibák esetén is javíthatőak. A legtöbb szervertábla ECC támogatással rendelkező memóriát igényel.

Főbb jellemzők

  • Legújabb generációs DDR4
  • Csökkentett energia fogyasztás és hőleadás
  • Saját memória vezérlő (regisztrált)
  • Két külön címezhető terület
  • Támogatás a professzionális szerverfunkciókhoz

Könnyíts a többi hardveren

A regisztrált memória egy egyedi vezérlővel van ellátva, amely vezérli az egyes memóriamodulokhoz való hozzáférést, hogy megkönnyítse a memória vezérlőnek a kártyán vagy a processzoron való működését. A memória kívülről működik, mint egyetlen modul - a regiszter chip -, amely gondoskodik az egyes memóriacellákról történő írásról és olvasásról, és a vezérlő továbbítja e műveletek eredményét. Ez növeli a memória-hozzáférés hatékonyságát és a feldolgozási sebességet akkor is, ha egyszerre több memóriamodult is használ. Néhány szervertábla regisztrált memóriát igényel.

Több az egyben

A memória két külön címezhető területet (memória rangot) tartalmaz. A legtöbb szerver chipset korlátozott memóriatartományt vagy meghatározott slot-konfigurációt tartalmaz az egyes slotok számára, így ezeket az adatokat a jövőbeni frissítésekhez kell nyomon követni - ha teljes memóriaterület van az alaplapon, akkor még akkor sem tudsz további modult felvenni, ha szabad egyébként lenne szabad memóriahelyed.

Professzionális funkciók

Az "x4" lapkakészlet a legigényesebb alkalmazásokhoz készült, amelyek számos professzionális technológiát támogatnak, mint pl. a többszörös hibajavítást, a Chipkillt, a memória mosást vagy az Intel Single Device DataCorrectiont (SDDC), ami ideális kritikus alkalmazásokhoz és kritikus szerverekhez.

 
Paraméterek
Összehasonlít
Használat
Szerverhez Kész!
Memória típusa
DDR4 Kész!
Konfirguráció
Dual Rank Kész!
RAM operációs memória mérete
32 GB Kész!
A csomagban található modulok száma
1 db Kész!
Frekvencia és időzítés
Memória frekvencia
2 133 MHz Kész!
Időzítés
CL15 Kész!
Interfész
Egyéb jellemzők
ECC, Regisztrált Kész!
Több információ

Hewlett Packard Enterprise, zkráceně HPE, stojí v popředí globálních technologických firem. Nabízí komplexní portfolio produktů, které pomáhají k růstu a rozvoji společnostem bez ohledu na jejich velikost. Díky produktům sahajících od datových center přes cloud až po specifický software HPE naplňuje různorodé požadavky zákazníků na kvalitní a bezpečnou IT infrastrukturu. 

Od své mateřské společnosti HP (Hewlett-Packard) se firma HPE oddělila 1. listopadu 2015. Od té doby je lídrem na trhu technologií pro podniky. Nabízí nejmodernější řešení, která na špici udržují nejen HPE, ale též její zákazníky.


Online csevegés

Kedves Ügyfelünk, kérdését felteheti az alábbi űrlapon, vagy akár a chaten is. .

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztráció célokat szolgálnak. A kiskereskedelmi ár (MSRP) a gyártó/beszállító által ajánlott kiskereskedelmi ár. 

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők a következő temékhez: HP 32GB DDR4 2133MHz ECC Registered Dual Rank x4 Szerver memória
Segítsen másoknak kiválasztani a legjobb termékeket...
Írjon véleményt

A gyártó honlapja: Adjon meg egy linket a külső véleményekhez

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Alza fiókom Bejelentkezés Szállítás és fizetés Rólunk
Szállítás ide:
WEB9

Miért vásárolj nálunk? Szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztjük ügyfeleink visszajelzése alapján Több infó »