A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AP+ plus nový vizuál

HP 460-P055NN

Termékkatalógus
HP 460-P055NN
Számítógép - Intel Core i5 6400T Skylake, 4 gigabájt DDR4 RAM, AMD Radeon R5 330 2GB, 1TB HDD, DVD, Wifi 802.11 BGN, Bluetooth 4.0, USB 3.0, Windows 10 Home (X1A95EA)
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  HPCD0002p Termékszám:  X1A95EA#AKC Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HP 460-P055NN

A kompakt és rendkívül gazdaságos HP 460 számítógép az ideális megoldás az otthoni és az irodai használatra. A számítógép konfigurációja elegendő az irodai alkalmazások futtatására, az internet és az e-mail használatára, FULL HD minőségű videók lejátszására és egyéb multimédiás tevékenységekre, vagy kevésbé igényes játékok futtatására. A számítógép rendelkezik előre telepített Windows 10 Home operációs rendszerrel, így megérkezése után azonnal használtja is.

A HP 460 számítógép főbb jellemzői 

  • Gazdaságos számítógép irodai és otthoni használatra
  • Akár két monitor csatlakoztatásának lehetősége
  • Gazdaságos Intel Core I3 6100T Skylake processzor
  • a 8 gigabájt DDR4 memória az igényes alkalmazásokhoz is elegendő
  • Nem hiányzik a Wi-Fi és a Bluetooth támogatása
  • Előre telepített Windows 10 Home 64bit
  • A billentyűzet és az egér a csomag része
  • A számítógép megérkezése után azonnal használatra kész

Nagyon jó ár-érték arány

A számítógép belsejében egy erős, Intel Core I3 6100T Skylake processzor és egy AMD Radeon R5 330 2GB-os memóriával rendelkező grafikus kártya rejtőzik. Örömteli bónusz, hogy  a képalkotás két monitoron is egyszerűen kivitelezhető, melyeket HDMI és VGA csatlakozókon keresztül is csatlakoztathat. A 8GB DDR4 memória lehetővé teszi az igényesebb alkalmazások futtatását is. Adatait az 1TB-os merevlemezen bizalommal tárolhatja. A számítógép energetikai szempontból rendkívül gazdaságos, teljes megterhelés alatt fogyasztása nem lépi át a 180 W-ot.

Számos csatlakoztatási lehetőségi

Az internetre a Gigabit Ethernet hálózati kártyán keresztül vagy Wi-Fi-vel csatlakozhat. A telefonnal való kommunikációhoz, a fájlok megosztásához, vagy a különböző kiegészítők csatlakoztatásához a Bluetooth 4.0 kapcsolat áll rendelkezésére. Minden másra ott a négy darab USB 2.0 és a két darab nagysebességű USB 3.0 bemenet. A számítógépből nem hiányozhat az optikai DVD-RW meghajtó és a beépített memóriakártya olvasó sem.

 

A HP-t a nagy gazdasági világválság embert próbáló időszakában alapították. Az alapító két barát, Bill Hewlett ésDavid Packard volt, akinek nevét a vállalat ma is büszkén viseli. Cégüket egy jelentéktelen garázsban alapították Palo Alto környékén, amely ma már Szilícium-völgyként ismert. A garázs azóta Kalifornia állam emlékműve lett. A HP sikere abban rejlik, hogy képesek voltak és mertek valami újjal előrukkolni. Első kereskedelmi diadaluk egy oszcillátor volt, amely minőség tekintetében az összes versenytársát meghaladta, viszont negyedannyi áron értékesítették.

A HP akkor vált legendássá, amikor 1968-ban legyártotta az első tömeggyártású asztali számítógépet – az asztali számológépet. 2016 novemberében a cég különféle kisebb önálló egységgé alakult át, amelyben megkezdhette a számítógéppel kapcsolatos termékek előállítását. A legnépszerűbbek a számítógépek, laptopok, nyomtatók, szkennerek, és végül, de nem utolsó sorban, a speciális számológépek. 

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HP 460-P055NN
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ