A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

HP 8GB DDR4 2133MHz ECC Registered Single Rank x4 Standard

Termékkatalógus
HP 8GB DDR4 2133MHz ECC Registered Single Rank x4 Standard
Szerver memória - ellenőrizze a kompatibilitást a saját HP szerverével
Kód:  TH913b2 Termékszám:  803028-B21

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HP 8GB DDR4 2133MHz ECC Registered Single Rank x4 Standard Megszűnt

HP 8GB DDR4 2133MHz ECC Registered Single Rank x4 Standard

A fő különbség a szerver és az általános PC között az, hogy a kiszolgálónak folyamatosan sok egyidejű kérelmet kell kezelnie. Ez a kiváló minőségű és megbízható HP DDR4 szerver memória modul segít enyhíteni és zökkenőmentesebbé tenni ezt az igényes folyamatot.

A modul 2133 MHz-es frekvenciával és 4 GB-os regisztrált memóriával rendelkezik, amely nagyszerű elem a modern nagyteljesítményű szerverek számára. Ezek a modulok további I / O pufferekkel vannak ellátva a busz és a memória chipek között, hogy tovább növeljék az adatkommunikációs stabilitást. Minél nagyobb a memória kapacitása, annál nagyobb a hibák esélye, amikor egyes bitek megváltoznak. Az ECC technológiának köszönhetően azonban ezeknek a hibáknak a száma továbbra is alacsony marad, és az ECC sok esetben automatikusan korrigálja őket.

Paraméterek

Használat
Szerverhez Kész!
Memória típusa
DDR4 Kész!
RAM memória mérete
8 GB Kész!
A csomagban található modulok száma
1 db Kész!
Memória frekvencia
2 133 MHz Kész!

Használat & típus

Használat
Szerverhez Kész!
Memória típusa
DDR4 Kész!

Kapacitás

RAM memória mérete
8 GB Kész!
A csomagban található modulok száma
1 db Kész!

Frekvencia és időzítés

Memória frekvencia
2 133 MHz Kész!

Interfész

Egyéb jellemzők
ECC, Regisztrált Kész!
Több paraméter

A Hewlett Packard Enterprise, vagy röviden HPE, a globális technológiai vállalatok élvonalába tartozik. Átfogó termékportfóliót kínál, amely segít a különböző méretű vállalatoknak növekedni és gyarapodni. A HPE az adatközpontoktól kezdve a felhőn át a speciális szoftverekig terjedő termékpalettájával megfelel az ügyfelek minőségi és biztonságos IT-infrastruktúrára vonatkozó változatos igényeinek.

A HPE 2015. november 1-jén vált le anyavállalatáról, a HP-ről (Hewlett-Packard). Azóta vezető szerepet tölt be a vállalati technológiai piacon. A legkorszerűbb megoldásokat kínálja, amelyek nemcsak a HPE-t, hanem az ügyfeleit is az élvonalban tartják.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HP 8GB DDR4 2133MHz ECC Registered Single Rank x4 Standard Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HPE 8GB DDR4 2133MHz ECC Registered Single Rank x4 Standard. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HPE 8 GB DDR4 2133 MHz ECC Registered Single Rank x4 Standard. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP 8 GB DDR4 2133 MHz ECC Registered Single Rank x4 Standard. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP 8 GB DDR4 2133 MHz ECC Registered Single Rank x4 Standard.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ