A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

HP 8GB DDR4 2133MHz ECC Unbuffered Dual Rank x8 Standard

Termékkatalógus
HP 8GB DDR4 2133MHz ECC Unbuffered Dual Rank x8 Standard
Szerver memória - CAS-15, ellenőrizd a kompatibilitást a saját HP szervereddel
Kód:  TH914b1 Termékszám:  805669-B21

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HP 8GB DDR4 2133MHz ECC Unbuffered Dual Rank x8 Standard Megszűnt

HP 8GB DDR4 2133MHz ECC Unbuffered Dual Rank x8 Standard

A kiváló minőségű 8 GB-os, DDR4 típusú memóriamodul nagy teljesítményű rendszerekhez, szerverekhez és olyan többprocesszoros számítógépekhez készült, amelyek támogatják a nem pufferelt ECC technológiát. 2133 MHz-es frekvencián működik, és folyamatos működés közben is rendkívül megbízható.

Fő jellemzők

  • Márkás 8 GB memória
  • Válogatott HP szerverekhez készült
  • Nem pufferelt ECC technológia

Profi a saját területén

Az ECC  technológia átláthatóan és valós időben ellenőrzi a memóriában tárolt adatok integritását. Megtalálja és kijavítja az egy bites hibákat, és észleli két bites hibákat. Az ECC memóriával együttműködve néhány memóriavezérlő nagyobb hibák kijavítására is képes. A legtöbb szerveralaplap ECC támogatású memóriát igényel.

A memóriának két külön címezhető területe van (memória rank). A legtöbb lapkakészletnek korlátozott számú memória rank-ja van, vagy egyenesen előírja az egyes slotok memóriakonfigurációját, így vásárláskor a későbbi bővítések érdekében oda kell figyelni erre az adatra - ha az alaplapra csatlakoztatható memória rankok száma eléri a maximális értéket, nem lehet újabb modult hozzáadni, még akkor sem, ha maradtak szabad memóriahelyek.

Az "x8" elrendezésű chipekkel készült memóriamodulok megfizethetőek, de nem támogatják a fejlett szerver technológiákat, mint például a többszörös bites hibajavítás (multiple-bit error correction), Chipkill, memória súroló (memory scrubbing) vagy az Intel Single Device DataCorrection (SDDC), így ideálisak a "belépő szintű (entry-level)" szerverekhez.

Paraméterek

Használat
Szerverhez Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!
Memória típusa
DDR4 Kész!
RAM memória mérete
8 GB Kész!
A csomagban található modulok száma
1 db Kész!

Használat & típus

Használat
Szerverhez Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!
Memória típusa
DDR4 Kész!

Kapacitás

RAM memória mérete
8 GB Kész!
A csomagban található modulok száma
1 db Kész!

Frekvencia és időzítés

Memória frekvencia
2 133 MHz Kész!
Időzítés
CL15 Kész!

Interfész

Egyéb jellemzők
ECC, Unbuffered Kész!
Több paraméter

A Hewlett Packard Enterprise, vagy röviden HPE, a globális technológiai vállalatok élvonalába tartozik. Átfogó termékportfóliót kínál, amely segít a különböző méretű vállalatoknak növekedni és gyarapodni. A HPE az adatközpontoktól kezdve a felhőn át a speciális szoftverekig terjedő termékpalettájával megfelel az ügyfelek minőségi és biztonságos IT-infrastruktúrára vonatkozó változatos igényeinek.

A HPE 2015. november 1-jén vált le anyavállalatáról, a HP-ről (Hewlett-Packard). Azóta vezető szerepet tölt be a vállalati technológiai piacon. A legkorszerűbb megoldásokat kínálja, amelyek nemcsak a HPE-t, hanem az ügyfeleit is az élvonalban tartják.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HP 8GB DDR4 2133MHz ECC Unbuffered Dual Rank x8 Standard Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HPE 8GB DDR4 2133MHz ECC Unbuffered Dual Rank x8 Standard. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HPE 8 GB DDR4 2133 MHz ECC Unbuffered Dual Rank x8 Standard. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HPE 8GB DDR4 2133MHz ECC Unbuffered Dual Rank x8 Standard. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HPE 8GB DDR4 2133MHz ECC Unbuffered Dual Rank x8 Standard.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ