A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

HP 90 (C5065A)

Termékkatalógus
HP 90 (C5065A)
Tintapatron - sárga, C5065A, DSJ 4000
Kód:  SB210e4 Termékszám:  C5065A Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HP 90 (C5065A)

A HP 90 Ink Cartridges (festékpatronok) elvégzik a feladatot - a szabadalmaztatott festékalapú színes, illetve pigmentalapú fekete HP festékek éles vonalakat és képeket állítanak elő. A megbízható, egyszerűen használható HP nyomtatási kellékanyagok időt és pénzt takarítanak meg, ami kiváló értékké teszi őket.

 

Jellemzők

 

A HP 90 Ink Cartridges (festékpatronok) nagyszerű munkát végeznek – éles vonalakat és fotóminőségű képeket produkálnak. A szabadalmaztatott festékalapú színes, illetve pigmentalapú fekete HP festékek éles vonalakat és képeket állítanak elő.

A HP 90 Ink Cartridges (festékpatronok) megbízhatók, egyszerűen használhatók, termelékenyebbek, csekély karbantartást igényelnek, és problémamentes nyomtatást kínálnak. A HP intelligens nyomtatási technológiája 1 egységes nyomatminőséget biztosít, illetve automatikusan figyelmeztet, ha a tinta kevés vagy kifogyott.

A HP 90 Ink Cartridges (festékpatronok) időt és pénzt takarítanak meg kevesebb megszakítással és több lehetőséggel. A HP 90 Ink Cartridges (festékpatronok) immár színenként kétféle űrtartalommal kaphatók, a nagy mennyiségek nyomtatására tervezett, új HP 90 Black Ink Cartridge (fekete festékpatront) (775 ml) is beleértve.

 

Műszaki adatok

 

Nyomtatási kellékek színe
Sárga

Festéktípusok
Festék alapú

 

Üzemeltetési követelmények

 

Működésihőmérséklet-tartomány
5 – 40 °C

Tárolási hőmérséklet tartomány
-40 °C – 60 °C

Tárolási páratartalom
15 - 90% relatív páratartalom

 

Méret és súly

 

Csomag mérete (sz x h x m)
203,2 x 120,7 x 63,5 mm

Csomag súlya
0,64 kg

 

Tartozékok

 

Jótállás
A HP tintapatronjai, nyomtatófejei és egyéb tartozékai anyagukban és kidolgozásukban garantáltan hibátlanok a garanciális időn belül.

A doboz tartalma
Tintapatron

Paraméterek

Szín
Sárga Kész!
Csomagolás
Egyszínű XL Kész!
Típus
Eredeti Kész!

Szín

Szín
Sárga Kész!
Csomagolás
Egyszínű XL Kész!

Típus

Típus
Eredeti Kész!

A HP-t a nagy gazdasági világválság embert próbáló időszakában alapították. Az alapító két barát, Bill Hewlett ésDavid Packard volt, akinek nevét a vállalat ma is büszkén viseli. Cégüket egy jelentéktelen garázsban alapították Palo Alto környékén, amely ma már Szilícium-völgyként ismert. A garázs azóta Kalifornia állam emlékműve lett. A HP sikere abban rejlik, hogy képesek voltak és mertek valami újjal előrukkolni. Első kereskedelmi diadaluk egy oszcillátor volt, amely minőség tekintetében az összes versenytársát meghaladta, viszont negyedannyi áron értékesítették.

A HP akkor vált legendássá, amikor 1968-ban legyártotta az első tömeggyártású asztali számítógépet – az asztali számológépet. 2016 novemberében a cég különféle kisebb önálló egységgé alakult át, amelyben megkezdhette a számítógéppel kapcsolatos termékek előállítását. A legnépszerűbbek a számítógépek, laptopok, nyomtatók, szkennerek, és végül, de nem utolsó sorban, a speciális számológépek. 

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HP 90 (C5065A) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP C5065A č. 90 XL žlutá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HP C5065A č. 90.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ