A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

HP Color LaserJet Pro MFP M176n

Termékkatalógus
HP Color LaserJet Pro MFP M176n
4,5 38 értékelés
Lézernyomtató - multifunkciós, színes A4-es nyomtató/szkenner/másoló, LCD, 16 oldal/perc fekete-fehér, 4 oldal/perc színes, 600x600 dpi felbontás, 600 MHz-es processzor, 128 MB, ePrint, USB 2.0, LAN
Kód:  PA512p3e Termékszám:  CF547A Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HP Color LaserJet Pro MFP M176n

A legkisebb jellemző színes lézer multifunkciós nyomtató egy új modern csavarral a kapcsolatot egy számítógépes hálózat. A készülék ideális kisvállalkozások, amelyek szeretnék növelni a termelékenységet és a nyomtatási marketing anyagok szakmai minősége a munkahelyen. Kromě tisku je k dispozici skener a kopírka pro rychlé zpracování dokumentů a také možnost tisku přímo z vašich mobilních zařízení.


intuitív

A nyomtató része dvojřádkovým kijelzővel és intuitív kezelőszervek gyors felállás különböző funkciók és a nyomtatási feladatok kezelését folyamatban. HP Auto-On / Auto-Off is energiát takarít meg azáltal, hogy automatikusan kikapcsolja a nyomtatót, ha hosszabb ideig nem használja.


Gyors dokumentumok feldolgozása

Az erős processzor 600 MHz-es és a 128 MB memória, egy t iskárna megbirkózni a nagy terhelés és összetett nyomtatási feladatok. Csatlakoztatja a készüléket a számítógéphez egy szabványos USB interfész, vagy tud-e csatlakozni a nyomtatót LAN beépített hálózati kártya. A nyomtatáshoz mobil nyomtató támogatja a HP ePrint és AirPrint Apple.


A nyomatok kap egy azonnali

A nyomtató biztosítja a gyors nyomtatást és másolást elérte a fekete-fehér nyomtatás akár 16 oldal percenként, és akár 4 oldal színes. Nyomtatási felbontás monokróm és színes kimenet eléri a 600 x 600 dpi volt. A beolvasás és másolás a maximális felbontás feleződik.


csomag tartalma

  • A HP Color LaserJet Pro M176n
  • Előre telepített bevezető HP LaserJet nyomtatópatronok: fekete, cián, sárga, magenta I
  • telepítési útmutató
  • Dokumentáció és szoftver CD
  • tápkábel
  • A nyomtatókat általában tonerrel/festékkazettával együtt látják el, aminek a kapacitása hozzávetőlegesen megfelel a normál festékkazetta 60%-nak. Ezek a tonerek/festékkazetták külön megvásárolhatóak.

Paraméterek

Nyomtatási szín
Szines Kész!
Nyomtató technológia
Lézer Kész!
Csatlakozás
USB, LAN Kész!
Szabványos papírméretek
A4, A5, A6 Kész!

Típus

Nyomtatási szín
Szines Kész!
Nyomtató technológia
Lézer Kész!

Kapcsolat

Csatlakozás
USB, LAN Kész!

Támogatott papírméret

Szabványos papírméretek
A4, A5, A6 Kész!

Szkennelés

Szkennelési sebesség
7 oldal/perc Kész!

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum
16 oldal/perc Kész!
Nyomtatási sebesség (színes) - maximum
4 oldal/perc Kész!
Bemeneti tálcák
150 lap Kész!
Első oldal kinyomtatási ideje (fekete-fehér nyomtatásnál)
26,95 s Kész!
Kimeneti tálcák
50 lap Kész!

Méret

Magasság
280 mm Kész!
Mélység
425 mm Kész!
Szélesség
423 mm Kész!

Felszerelés

Kijelző
Informatív Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A HP-t a nagy gazdasági világválság embert próbáló időszakában alapították. Az alapító két barát, Bill Hewlett ésDavid Packard volt, akinek nevét a vállalat ma is büszkén viseli. Cégüket egy jelentéktelen garázsban alapították Palo Alto környékén, amely ma már Szilícium-völgyként ismert. A garázs azóta Kalifornia állam emlékműve lett. A HP sikere abban rejlik, hogy képesek voltak és mertek valami újjal előrukkolni. Első kereskedelmi diadaluk egy oszcillátor volt, amely minőség tekintetében az összes versenytársát meghaladta, viszont negyedannyi áron értékesítették.

A HP akkor vált legendássá, amikor 1968-ban legyártotta az első tömeggyártású asztali számítógépet – az asztali számológépet. 2016 novemberében a cég különféle kisebb önálló egységgé alakult át, amelyben megkezdhette a számítógéppel kapcsolatos termékek előállítását. A legnépszerűbbek a számítógépek, laptopok, nyomtatók, szkennerek, és végül, de nem utolsó sorban, a speciális számológépek. 

Megjegyzés:

Ha a termékparaméterekben nincsen "csomagolt" mező, és kifejezetten az adat- vagy USB-kábelre hivatkozik, a csomag nem tartalmazza, és külön kell megvásárolni.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HP Color LaserJet Pro MFP M176n Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Color LaserJet Pro MFP M176n. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HP Color LaserJet Pro MFP M176n. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP Color LaserJet Pro MFP M176n.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ