A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AP+ plus nový vizuál

HP Designjet T790 24-in ePrinter

Termékkatalógus
HP Designjet T790 24-in ePrinter
Nagy formátumú nyomtató - 24" (610 mm), A1, 2400x1200dpi, 8GB, HP ePrint, USB, LAN, állvány nélkül
Kód:  PA607e Termékszám:  CR648A Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HP Designjet T790 24-in ePrinter

Kiváló minőségű és gyors színes nyomtató CAD szakemberek, építészek, belsőépítészek, mérnökök és tervezők építőipari cégek, akik a kis- és otthoni irodák és szükség nagy formátumú nyomtatás klasszikus soros formátumban az A1. Azonban az oldalsó tálcán keresztül képes kezelni akár méret 610 x 1676 mm, több mint A1. Speciálisan tervezett HP tinták felbontása 2400 dpi és termál tintasugaras nyomtatási technológia együtt egy egységes, professzionális eredményeket és kiváló képminőséget. Intuitív érintőképernyő megkönnyíti a munkát és megkönnyíti a kezelést nyomtatás közben.

Kényelmes papírkezelés utakat hozhat létre, különféle dokumentumokat. A standard tálca szabványos méretű média. Ezen túlmenően a takarmány orsó ellátva szélessége 279 mm-ig 610 mm. Az esztétikai megjelenése a nyomtatott támogatja az automatikus vágó. Támogatja a széles körű média típusok, beleértve a réz bevonatú, fényes papír és média CAD vonalas rajzok és vázlatok.

Kapcsolódás eszközök biztosítja USB-kapcsolaton keresztül, és több mint egy LAN.A HP Designjet ePrint & Share segítségével megtekintheti és kinyomtathatja a nagyszabású projektek, akkor is, ha éppen nem a stúdióban. A szolgáltatás automatikusan másolatot készít a munkát a felhő, úgy érheti el, gyakorlatilag bárhonnan. HP ePrint segítségével nyomtatás csak egy laptop, de a telefon vagy tabletta futó Apple iOS és a Google Android.
 

További információk:

Nyomtatási technológia:
HP termál tintasugaras

Nyomtatópatronok száma:
6 (ciánkék, szürke, bíborvörös, mattfekete, fotó fekete, sárga)

Garantált minimális vonalvastagság:
0,06 mm (ISO / IEC 13660: 2001 (E))

Nyomtató nyelvek:
Adobe PostScript 3; Adobe PDF 1.7
HP-GL / 2
HP-RTL
TIFF
JPEG
CALS G4
HP PCL 3 GUI

memória:
8 gigabájt

felület:
USB 2.0
Fast Ethernet (100Base-T)

Paper Feed
Lapadagoló, tekercsadagoló, automatikus vágó

Támogatott média típusok
Rajz- és bevonatos papír (rajz, fényezett, vastag fényezett, extra vastag fényezett plusz matt, színezett); műszaki papír (pausz, áttetsző, pergamen); film (tiszta, matt, poliészter); fotográfiai papír (szatén, fényes, félfényes, matt, fényes); átlátszó, öntapadó (kétoldalas láthatóság beltéri használatra, polipropilén, vinil)

Papír ajánlott súlya
60-328 g / m2

Normál méretű média (metrikus szerep)
Leaf szélesség: 210-610 mm
Szerep: 279-610 mm

Egyedi méretű média
210 x 279-610 x 1676 mm

A külső átmérője a henger
135 mm

Hordozó vastagsága
0,8 mm-es

szoftver:
HP Designjet Utility
HP Designjet ePrint

  • A nyomtatókat általában tonerrel/festékkazettával együtt látják el, aminek a kapacitása hozzávetőlegesen megfelel a normál festékkazetta 60%-nak. Ezek a tonerek/festékkazetták külön megvásárolhatóak.

Paraméterek

Nyomtató technológia
Tintás Kész!
Csatlakozás
USB, LAN Kész!
Szabványos papírméretek
A1 Kész!
Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum
1,55 oldal/perc Kész!
Magasság
1 050 mm Kész!

Típus

Nyomtató technológia
Tintás Kész!

Kapcsolat

Csatlakozás
USB, LAN Kész!

Támogatott papírméret

Szabványos papírméretek
A1 Kész!

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum
1,55 oldal/perc Kész!

Méret

Magasság
1 050 mm Kész!
Mélység
702 mm Kész!
Szélesség
1 262 mm Kész!
Tömeg
60 kg Kész!

Felszerelés

Kijelző
Érintős Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!
Több paraméter

A HP-t a nagy gazdasági világválság embert próbáló időszakában alapították. Az alapító két barát, Bill Hewlett ésDavid Packard volt, akinek nevét a vállalat ma is büszkén viseli. Cégüket egy jelentéktelen garázsban alapították Palo Alto környékén, amely ma már Szilícium-völgyként ismert. A garázs azóta Kalifornia állam emlékműve lett. A HP sikere abban rejlik, hogy képesek voltak és mertek valami újjal előrukkolni. Első kereskedelmi diadaluk egy oszcillátor volt, amely minőség tekintetében az összes versenytársát meghaladta, viszont negyedannyi áron értékesítették.

A HP akkor vált legendássá, amikor 1968-ban legyártotta az első tömeggyártású asztali számítógépet – az asztali számológépet. 2016 novemberében a cég különféle kisebb önálló egységgé alakult át, amelyben megkezdhette a számítógéppel kapcsolatos termékek előállítását. A legnépszerűbbek a számítógépek, laptopok, nyomtatók, szkennerek, és végül, de nem utolsó sorban, a speciális számológépek. 

Megjegyzés:

Ha a termékparaméterekben nincsen "csomagolt" mező, és kifejezetten az adat- vagy USB-kábelre hivatkozik, a csomag nem tartalmazza, és külön kell megvásárolni.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HP Designjet T790 24-in ePrinter Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Designjet T790 24-in ePrinter. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HP Designjet T790 24-in ePrinter. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP Designjet 24-T790M in ePrinter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP Designjet 24-T790M in ePrinter.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ