Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

HP DeskJet GT 5820 All-in-One Tank System

Termékkatalógus
HP DeskJet GT 5820 All-in-One Tank System
4,2 19 értékelés
Tintasugaras nyomtató - multifunkciós, A4-es nyomtató, szkenner, fénymásoló, 8 fekete-fehér oldal percenként, 5 színes oldal percenként, akár 4800x1200dpi, LCD, USB 2.0, Wi-fi
Kód:  PA006g2 Termékszám:  X3B09A Gyártó honlapja:
HP DeskJet GT 5820 All-in-One Tank System Megszűnt

HP DeskJet GT 5820 All-in-One Tank System

HP tintatartályrendszer

Nagy mennyiségeket nyomtathat rendkívül alacsony oldalköltség és magas minőség mellett a nagy kapacitású tintatartályrendszerrel.

Magas minőségű nyomtatás és alacsony működési költségek

A HP DeskJet GT 5820 tintasugaras nyomtató a forradalmi HP Ink Tank System rendszert használja a könnyű és biztonságos tinta utántöltéshez. Ennek a megoldásnak köszönhetően akár több ezer oldalt is kinyomtathatsz magas minőségben extrém alacsony költségek mellett. A sokoldalú használatról, így otthon vagy az irodában, lapolvasó és beépített Wi-Fi gondoskodik, amelyen keresztül könnyedén csatlakozhatsz a nyomtatóhoz. 


Élvezd a nagy kapacitású nyomtatást ultra alacsony költségekkel a HP új tintatartályrendszerének köszönhetően. 
A tinta utántöltése az átgondolt rendszernek köszönhetően egyszerűen történik, így nem kell tartanod a tinta kiömlésétől. 
Éles szöveg, tökéletes színek és szegély nélküli nyomtatás a Te dokumentumaidhoz. A HP magas minőséget kínál, amiben valóban megbízhatsz. 
Nyomtass, szkennelj, vagy másolj egyszerűen a tabletedről, okostelefonodról WiFi-vel vagy WiFi-Direct-tel. 

Vypnuto
Nízkonákladový tisk

Több oldal, kevesebbért 

A tintaszintet könnyedén ellenőrizheted, így bármikor utántöltheted, ha úgy érzed, hogy szükség van rá. Egy feltöltéssel akár 8000 színes oldalt és 5000 fekete-fehér oldalt képes kinyomtatni.

Vypnuto
Jednoduchá obsluha bez rozlití inkoustu

Tiszta kéz, stressz mentes kezelés 

Az egyedülálló zárható födéllel felszerelt tartályok alacsonyabb nyomással rendelkeznek, így megelőzhető a tinta kiömlése. Egyszerűen csak tedd rá, és a többi már megy magától. 

Vypnuto
Tisknete kdykoliv a šetřete

Egyedülálló HP minőség

Nyomtass szegély nélküli brosúrákat, szórólapokat és fényképeket professzionális minőségben. Éles szöveg és élénk színek – ezek az eredeti HP tintapatronok. 


Kiemelt jellemzők

  • Extrém alacsony költségek
  • Tinta utántöltése a patronok cseréje helyett
  • Egyszerű kezelés a tinta kiömlése nélkül
  • Egy feltöltéssel akár 8000 színes oldalt és 5000 fekete-fehér oldalt képes kinyomtatni
  • Beépített lapolvasó másolás funkcióval
  • Nyomtatás tabletről vagy okostelefonról (WiFi, WiFi Direct, ePrint) 
  • LCD kijelző
  • Szegély nélküli nyomtatás
  • Helytakarékos és elegáns kialakítás otthoni és irodában való használathoz


A HP-t a nagy gazdasági világválság embert próbáló időszakában alapították. Az alapító két barát, Bill Hewlett ésDavid Packard volt, akinek nevét a vállalat ma is büszkén viseli. Cégüket egy jelentéktelen garázsban alapították Palo Alto környékén, amely ma már Szilícium-völgyként ismert. A garázs azóta Kalifornia állam emlékműve lett. A HP sikere abban rejlik, hogy képesek voltak és mertek valami újjal előrukkolni. Első kereskedelmi diadaluk egy oszcillátor volt, amely minőség tekintetében az összes versenytársát meghaladta, viszont negyedannyi áron értékesítették.

A HP akkor vált legendássá, amikor 1968-ban legyártotta az első tömeggyártású asztali számítógépet – az asztali számológépet. 2016 novemberében a cég különféle kisebb önálló egységgé alakult át, amelyben megkezdhette a számítógéppel kapcsolatos termékek előállítását. A legnépszerűbbek a számítógépek, laptopok, nyomtatók, szkennerek, és végül, de nem utolsó sorban, a speciális számológépek. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HP DeskJet GT 5820 All-in-One Tank System
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP DeskJet GT 5820 All-in-One Tank System. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HP DeskJet GT 5820 All-in-One Tank System.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ