AP+ nový vizuál Rapture

HP Elite 90W TB3 Dock

Termékkatalógus
HP Elite 90W TB3 Dock
Dokkoló állomás HP EliteBook, USB-C, USB 3.0, DisplayPort, VGA, RJ-45 (1DT93AA)
Kód:  HPBP3001p Termékszám:  1DT93AA#ABB Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HP Elite 90W TB3 Dock

A HP Elite Thunderbolt 3[1] 90 W-os dokkoló segítségével rendkívül hatékony és korszerű munkaterületet alakíthat ki átfogó készülék-, kijelző- és hálózati kapcsolattal, és a töltésről is gondoskodhat.

Jellemzők

Sok eszközt kell csatlakoztatnia? Semmi probléma. Egyszerre akár 10 eszközt is csatlakoztathat a portokon keresztül, amelyek között megtalálható egy Thunderbolt™ 31 (Display Port™ 1.2- és USB 3.1 Gen 2-támogatással), négy USB 3.0, RJ-45, VGA, kombinált audiocsatlakozó és két további Display Port™ port.

Gyorsan feltöltheti HP EliteBook noteszgépét egy nehéz nap után a hatékony töltőállomás segítségével, amely közvetlenül egy Thunderbolt™ 3-tápkábelen keresztül biztosítja az áramellátást.

A karcsú és hatékony megoldást elhelyezheti az iroda egy jól látható pontján, vagy elrejtheti, hogy helyet szabadítson fel munkaterületén. Bárhogy is tesz, az összegubancolódott kábelek miatt biztosan nem kell aggódnia.

A két UHD/4K kijelző támogatásával magas szintre emelheti a párhuzamos feladatvégzést, amelyek a rendkívül gyors szélessávú kapcsolaton keresztül azonnal készen állnak a projektek összes színének és részletének megjelenítésére, amint csatlakoztatja őket a dokkolóegységhez.

Kompatibilis a következőkkel: HP ProBook x360 11 G1 EE; HP Elite X2 1012 G2; HP EliteBook x360; HP Elite x2 1012 G1 táblagép; HP EliteBook Folio G1

Műszaki adatok

Súly
220 g

Minimális méretek (Szé x Mé x Ma)
23 x 5,7 x 1,75 cm

A doboz tartalma
HP Elite 90 W-os Thunderbolt 3 dokkolóegység; Thunderbolt/hálózati tápkábel; 90 W-os váltóáramú tápegység; dokumentáció

Jótállás
Egyéves korlátozott garancia.

 

Paraméterek

Szélesség
20,31 cm Kész!
Magasság
1,75 cm Kész!
Mélység
5,69 cm Kész!
Tömeg
220 g Kész!

Méret & súly

Szélesség
20,31 cm Kész!
Magasság
1,75 cm Kész!
Mélység
5,69 cm Kész!
Tömeg
220 g Kész!

A HP-t a nagy gazdasági világválság embert próbáló időszakában alapították. Az alapító két barát, Bill Hewlett ésDavid Packard volt, akinek nevét a vállalat ma is büszkén viseli. Cégüket egy jelentéktelen garázsban alapították Palo Alto környékén, amely ma már Szilícium-völgyként ismert. A garázs azóta Kalifornia állam emlékműve lett. A HP sikere abban rejlik, hogy képesek voltak és mertek valami újjal előrukkolni. Első kereskedelmi diadaluk egy oszcillátor volt, amely minőség tekintetében az összes versenytársát meghaladta, viszont negyedannyi áron értékesítették.

A HP akkor vált legendássá, amikor 1968-ban legyártotta az első tömeggyártású asztali számítógépet – az asztali számológépet. 2016 novemberében a cég különféle kisebb önálló egységgé alakult át, amelyben megkezdhette a számítógéppel kapcsolatos termékek előállítását. A legnépszerűbbek a számítógépek, laptopok, nyomtatók, szkennerek, és végül, de nem utolsó sorban, a speciális számológépek. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HP Elite 90W TB3 Dock Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Elite 90W TB3 Dock. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HP Elite 90W TB3 Dock. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP Elite 90W TB3 Dock. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP Elite 90W TB3 Dock.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ