30 dnů na vrácení Shop roku

HP Elite Desk Dock x3 + fejhallgató + Premium csomagolás

Termékkatalógus
HP Elite Desk Dock x3 + fejhallgató + Premium csomagolás
4,8 4 értékelés
Mobiltelefon - 5,96" AMOLED kijelző 2560x1440 felbontással, Qualcomm Snapdragon 820 négymagos processzor, 4 GB RAM LPDDR4, 64GB eMMC belső memória, max 2TB microSDXC bővíthetőség, 16 megapixeles kamera + 8MP az előlapon, WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.0, NFC, 4G / LTE, USB Type-C (USB- C), ujjlenyomat-olvasó, Nano SIM, Windows 10 operációs rendszer
Kód:  HPCT1d Termékszám:  Y1M46EA#BCM Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HP Elite Desk Dock x3 + fejhallgató + Premium csomagolás

telefon funkciók

161,8 mm

le
HP Elite x3

83,5 mm-es

le
HP Elite x3

7,8 mm

Telefon súlya: 194 g

Úhlopříčka displeje

5,96 "

átlós kijelző

Typ operačního systému

A Windows Mobile 10

az operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

Akár 33 óra beszéd

az akkumulátor élettartamát

MicroSim

nano SIM

SIM-kártya típusától

Rozměry

161,8 × 83,5 × 7,8 mm

Telefon méretei (Sz x Ma x Mé)

Vnitřní paměť

64 gigabájt

belső memória

Typ kamerau

16 MP

kamera

Připojení

LTE

leggyorsabb internet

SD karta

Micro SDHC

memóriakártya-nyílás

Váha

194 g

súly kézibeszélő

Üdvözöljük a legjobban felszerelt mobiltelefon Windows Mobile 10. HP Elite X3 egy kifinomult eszköz, amely egyesíti számos eszköz egyben. Ez büszkélkedhet egy elegáns design, strapabíró IP67 (vízálló és por), vagy emelt hang a Bang & Olufsen. Hála a kényelmes dokkoló és nagy teljesítményű, szintén kihasználják a funkciók a Microsoft Continuum, amely közvetíti a telefonon tárolt tartalom a nagy képernyőn, nagy felbontású, és hirtelen a telefont lehet használni, mint egy klasszikus számítógép. Ez egy ideális megoldás a hordozható iroda, amely növeli a termelékenységet.

Legfontosabb jellemzők

  • Prémium telefon, amely kiállja számítógépes funkciókat
  • Irodai berendezések, akkor minden alkalommal
  • Dokkoló támogatja a Microsoft Continuum
  • Nagy kijelző AMOLED technológiával
  • Ellenálló test IP67 tanúsítvány
  • Hangminőséget B & O PLAY
  • Prémium csomag tartalmazza a HP Elite x3, íróasztal Dock és fülhallgató

Tágas AMOLED kijelző

Óriás hat hüvelykes, pontosan 5,96 "kijelző WQHD felbontású (2560 x 1440 pont), ami elég éles AMOLED technológia gazdag és részletes képet a filmnézés vagy a böngészés, hanem a szerkesztés fotókat. Hála a védőüveg Corning Gorilla Glass 4 kijelző karcmentes és nem kívánt baleseteket.

Fényképezőgép elismerése az írisz

Mindennapi tapasztalatok 16Mpx elfog kamera optikai képstabilizátorral. Recto kapott 8MP A fényképezőgép, amellyel, hogy nagy kedvenc szelfi és támogatja szkennelés az írisz. A hátoldalon talál még egy gyakorlati ujjlenyomat olvasó FIPS 140-2 titkosítás a gyors és biztonságos bejelentkezést.

Minden szükséges technológia

A kapcsolat a világ törődik gyors WiFi vagy mobil kapcsolat felett 4G / LTE. Nincs NFC microSD slot bővítőkártyák (akár 2 TB), amely megosztja tér másik SIM-kártyával. A gyors felépülés nagy kapacitású akkumulátor markolat C típusú USB és fülhallgató készen áll a kedvenc 3,5 mm-es jack.

Paraméterek

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi (fő) kamera felbontása
16 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Maximális fényerő
f/2 Kész!
Maximum videó felbontás
1920 × 1080 (Full HD) Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Maximum memóriakártya kapacitás
2 000 GB Kész!
Processzormagok száma
4 × Kész!
Processzor frekvencia
2,15 GHz (2 150 MHz) Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Windows 10 Kész!
Több paraméter

A HP-t a nagy gazdasági világválság embert próbáló időszakában alapították. Az alapító két barát, Bill Hewlett ésDavid Packard volt, akinek nevét a vállalat ma is büszkén viseli. Cégüket egy jelentéktelen garázsban alapították Palo Alto környékén, amely ma már Szilícium-völgyként ismert. A garázs azóta Kalifornia állam emlékműve lett. A HP sikere abban rejlik, hogy képesek voltak és mertek valami újjal előrukkolni. Első kereskedelmi diadaluk egy oszcillátor volt, amely minőség tekintetében az összes versenytársát meghaladta, viszont negyedannyi áron értékesítették.

A HP akkor vált legendássá, amikor 1968-ban legyártotta az első tömeggyártású asztali számítógépet – az asztali számológépet. 2016 novemberében a cég különféle kisebb önálló egységgé alakult át, amelyben megkezdhette a számítógéppel kapcsolatos termékek előállítását. A legnépszerűbbek a számítógépek, laptopok, nyomtatók, szkennerek, és végül, de nem utolsó sorban, a speciális számológépek. 

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HP Elite Desk Dock x3 + fejhallgató + Premium csomagolás Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Elite x3 + Desk Dock + Headset + Premium packaging. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HP Elite x3 + Desk Dock + Headset + Premium packaging. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP Elite Desk Dock + x3 + Headset + Premium-Verpackung. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP Elite Desk Dock + x3 + Headset + Premium-Verpackung.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ