AP+ nový vizuál Shop roku

HP EliteBook x360 1030

Termékkatalógus
HP EliteBook x360 1030
Tablet PC - érintőképernyős, 13,3", 1920 × 1080, tükröződésmentes, 60Hz, IPS, DDR4, Intel UHD Graphics, SSD 512 GB, háttérvilágításos billentyűzet, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, ujjlenyomat-olvasó, 3-cellás, 53 Wh akkumulátor, 1J6K8EA
Kód:  HPBN3207 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HP EliteBook x360 1030

Ez a kis konvertibilis HP EliteBook tablet pc állvány módban is használható. Mivel érintőképernyős, táblagépként is funkcionálhat. A(z) HP EliteBook x360 1030 1J6K8EA paramétereit tekintve a legnagyobb rendszerigényű programok futtatására is alkalmas.. Mindez egy könnyen hordozható testben. Hatmagos Intel Core i7 típusú CPU-ja a piac egyik leghatékonyabb processzora. Alkalmazásaidat kivételesen gyors SSD meghajtóra tudod elmenteni. A billentyűzet praktikus háttérvilágítást kapott, hogy akár sötétben is dolgozhass. Adataid biztonságáról az ujjlenyomatolvasó gondoskodik.

A(z) 13,3" HP EliteBook x360 1030 kompakt tablet PC fontosabb jellemzői

  • Hátrahajtható képernyővel rendelkezik, tehát táblagépként is használható
  • A(z) HP EliteBook érintőképernyőjének átmérője 13,3"
  • A színvonalas képalkotásról a(z) IPS panel technológia gondoskodik, melynek maximális felbontása Full HD
  • Szélsebes SSD meghajtójának kapacitása 512 GB
  • A billentyűk praktikus háttérvilágítást kaptak, hogy akár sötétben is dolgozhass
  • Adataid magas fokú biztonságáról az ujjlenyomatolvasó gondoskodik
  • A Windows Hello arcfelismerőnek köszönhetően adataid mindig biztonságban lesznek
  • A típus különlegessége, hogy USB-C kábelen keresztül is tölthető
  • Ezüst színe kihangsúlyozza egyedi formáját
  • Tömege: 1,31 kg
  • A(z) HP tablet PC-jének mérete: 307,5 × 17,9 × 205 mm

A(z) HP EliteBook x360 1030 tablet pc csodás 2 az 1-ben konstrukciója

A(z) HP tablet PC korszerű érintőképernyője hagyományos laptop módban használva is nagy segítség. Például tartalmak nagyításánál, dokumentumok görgetésénél és gesztusokkal történő vezérlésnél. A(z) HP EliteBook 2 az 1-ben felépítése azt jeletni, hogy billentyűzete teljesen hátrahajtható. Tehát használható laptopként és robosztusabb tabletként is, miközben minden hasznos csatlakozó elérhető marad. Ha a billentyűzettel megtámasztod a kijelzőt, kényelmesebben nézhetsz filmeket. Ez a modelltípus gyors jegyzetek és rajzok készítéséhez is kiváló. A(z) HP EliteBook x360 1030 tablet PC természetesen támogatja a stylus (érintő ceruza) használatát, így már semmi sem szabhat határt kreativitásodnak. Persze, egyszerű írószerszámnak is kiváló.

A(z) HP EliteBook x360 1030 processzora és SSD merevlemeze

A notebook erejét és számítási teljesítményét a hatmagos processzor képezi, amelynek frekvenciája 1,1 GHz. Az úgynevezett Turbo Boost módban pedig 4,7 GHz. A komfortos és gyors munkát a(z) DDR4 típusú rendszermemória biztosítja. Winchesterként egy nagyon gyors SSD szolgál. Mivel nem tartalmaz mozgó alkatrészeket, sokkal ellenállóbb a rázkódásokkal szemben. A táblagép különlegessége, hogy akár USB-C kábelen keresztül is feltölthető.

A(z) HP 1J6K8EA grafikus kártyája és képernyője

A(z) HP EliteBook x360 1030 egy nagy 13,3" érintőképernyőt kapott melynek maximális felbontása 1920 × 1080 px, más néven Full HD. Ez az egyik legnépszerűbb kivitel, mert megbízható és szép megjelenítést kínál. A kijelző antireflexiós felülete erős napsütésben is jól olvasható, ráadásul a színek is élénkek maradnak. A megjelenítésről a(z) IPS panel technológia gondoskodik. Egy másik pozitívuma, hogy széles betekintési szöget és kivételes színmélységet kínál. A(z) HP ügyes érintőképernyőjének képfrissítési rátája 60 Hz. Fényereje az átalgosnál jobb 400 Nits. Továbbá, támogatja az érintő ceruza (stylus) használatát is. Grafikus kártyája integrált, így a komoly erőforrást igénylő alkalmazásokhoz, vagy játékokhoz nem ajánlott. Modelltípusa Intel UHD Graphics.

A(z) HP EliteBook csatlakoztatási lehetőségei és portjai

Mivel ez a tablet rendelkezik vezeték nélküli Bluetooth 5.0 technológiával, más eszközökhöz is csatlakozhatunk vele. Az integrált WiFi modul az alábbi szabványokkal kompatibilis: WiFi 6. Szeretnél egy extern kijelzőt vagy projektort kapcsolni a(z) HP EliteBook x360 1030 táblagéphez? A(z) HDMI és USB-C port pont erre szolgál. Magától értetődően néhány USB portot is kapott, 2× USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), amelyek jól jönnek majd a nyomtató, egér, billentyűzet vagy a külső HDD csatlakoztatásához. Ennél a modelltípusnál a legmodernebb USB-C konnektor is rendelkezésedre áll, méghozzá rögtön darab amivel a tabletet akár fel is töltheted. Emellett, egy szó szerint villámgyors Thunderbolt konnektorral is ellátták. A(z) HP EliteBook klasszikus 3,5 mm-es jack csatlakozója lehetővé teszi, hogy összekösd a kedvenc fejhallgatóddal. Továbbá, egy 720 Mpx felbontású webkamerával is ellátták.

A HP-t a nagy gazdasági világválság embert próbáló időszakában alapították. Az alapító két barát, Bill Hewlett ésDavid Packard volt, akinek nevét a vállalat ma is büszkén viseli. Cégüket egy jelentéktelen garázsban alapították Palo Alto környékén, amely ma már Szilícium-völgyként ismert. A garázs azóta Kalifornia állam emlékműve lett. A HP sikere abban rejlik, hogy képesek voltak és mertek valami újjal előrukkolni. Első kereskedelmi diadaluk egy oszcillátor volt, amely minőség tekintetében az összes versenytársát meghaladta, viszont negyedannyi áron értékesítették.

A HP akkor vált legendássá, amikor 1968-ban legyártotta az első tömeggyártású asztali számítógépet – az asztali számológépet. 2016 novemberében a cég különféle kisebb önálló egységgé alakult át, amelyben megkezdhette a számítógéppel kapcsolatos termékek előállítását. A legnépszerűbbek a számítógépek, laptopok, nyomtatók, szkennerek, és végül, de nem utolsó sorban, a speciális számológépek. 

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HP EliteBook x360 1030 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP EliteBook x360 1030. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HP EliteBook x360 1030. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP EliteBook x360.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ