A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

HP Envy 15x360-CN0000NH Ezüst

Termékkatalógus
HP Envy 15x360-CN0000NH Ezüst
Tablet PC - Intel Core i5 8250U Kaby Lake Refresh, multitouch 15.6" LED 1920x1080 IPS fényes, RAM 8GB DDR4, Intel UHD Graphics 620, M.2 PCIe NVMe SSD 128GB + HDD 1TB 7200 RPM, WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.2, HD webkamera, USB-C 3.1 Gen 1, USB 3.1 Gen 1, HDMI, Windows 10 Home 64bit (4UJ24EA)
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Magyar billentyűzetes termék
Magyar nyelvű operációs rendszerű termék (Windows)
249 330 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 21 hónap Kód:  HPCN0004e7m2 Termékszám:  4UJ24EA#AKC Gyártó honlapja:
HP Envy 15x360-CN0000NH Ezüst 249 330 Ft Újszerű raktáron

HP Envy 15x360-CN0000NH Ezüst

HP Envy 15x360-CN0000NH Ezüst egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával, amelyen már láthatóak korábbi kalandok nyomai. Ebből adódóan a terméken lehet néhány kisebb karcolás, ami a normál használatból eredő. Részletes információt itt kaphatsz.

Az érintőképernyős notebook kiváló megoldás, amennyiben egy PC-t akarsz munkára és játszásra. A hordozható számítógépek jellemzői eltérőek, ami azt jelenti, hogy minden modell valami másban jó.

Milyen tulajdonságokkal bír a(z) HP Envy 15x360-CN0000NH Ezüst érintőképernyős notebook monitorja?

A tablet PC monitorjának képátlója 15,6 ". A 14 és 16" közötti átmérőjű monitor a legkedveltebb méret.

A(z) HP Envy 15x360-CN0000NH Ezüst érintőképernyős laptop CPU-ja és teljesítménye

A processzor minden tekintélyes hordozható számítógép alapköve. Sokkal kardinálisabb a processzor konkrét sorozata, mint a puszta ereje, amit magjainak száma és frekvenciája ad meg. Az Intel egyszerű és kézzel fogható tipológiát dolgozott ki. A CPU-kat a lassabbaktól a gyorsabbakig számozza: Core i3-tól egészen i9-ig. A Pentium egy gyengébb sorozat, a Celeron pedig még ennél is gyengébb, viszont a legolcsóbb. Az Intel Atom egy teljesen más sorozat, amelyet leginkább mobil eszközökhöz gyártanak. Kicsit eltérő felosztást alkalmaz az AMD. A Ryzen 9, 7, 5 és 3 csipek állnak a legfelső szinten, amelyek fokozatosan lecserélik az előző modellsorozat - A12, A10, A8, A4 csipjeit. Az AMD E sorozata pedig a mobil eszközök számára készül. A nagyobb szám nagyobb teljesítményt mutat. A Thermal Design Power (TDP) a processzor fogyasztása, amelyet maximális teljesítmény mellett képes nyújtani. A szám egy plusz információ a processzor energiafogyasztásának feltérképezéséhez. A notebookok több mint fele 25 W fogyasztási érték alatt marad, magasabb TDP-t gyakran csak a gamer számítógépeknél fedezhetünk fel.

A videokártyák (GPU) besorolása ehhez hasonló. A dedikált grafikus kártyák többnyire nagyobb teljesítményt kínálnak, mint a processzorba integráltak. A drágább CPU-k erősebbek, mint a régebbiek. A RAM mérete a videokártya teljesítményének lényeges attribútuma. Filmezéshez és böngészéshez bőven elég 2 GB memória. Ha esetenként hevesebben játszol, akkor jól jön majd a 4 GB. Megrögzött játékosok számára 6 GB, vagy annál is nagyobb memóriakapacitás ésszerű.

A(z) HP Envy 15x360-CN0000NH Ezüst notebook/tablet HDD és RAM mérete

A rendszermemória kapacitását a jövőbeni felhasználás alapján határozd meg. Az alap laptopok/tabletek 2 GB memóriával vannak ellátva. 4 GB RAM az elérhető árú hordozható számítógépek sajátossága, de ha kicsit előre tervezel akkor olyan hibrid laptopot vegyél, amelyben van legalább 8 GB RAM. Alkalmazásaidat SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD winchesteren őrizheted meg. Az SSD rövidítés jelentése Solid State Drive - érthetőbben, flash memórián alapuló merevlemez. Sokkal gyorsabb és energiatakarékosabb, mint a hagyományos HDD. A HDD jelenti a klasszikus meghajtót forgó lemezekkel. Az SSHD az említett típusok keveréke annyi különbséggel, hogy az SSD komponens a HDD modulhoz mérten jóval kisebb. HDD + SSD meghajtó főleg olyan laptopoknál található, amelyek két HDD slottal vannak ellátva. Az első SSD a szekunder pedig a normál HDD. A tablet PC-hez tartozik: Háttérvilágítású billentyűzet és Operációs rendszer.

Paraméterek

Összehasonlít
SSD kapacitás
128 GB (0,13 TB) Kész!
HDD kapacitás
1 TB (1 000 GB) Kész!
RAM memória mérete
8 GB Kész!
Processzor modell szám
Intel Core i5 8250U Kaby Lake R Kész!
Processzor frekvencia
1,6 GHz (1 600 MHz) Kész!
Tárhely típusa
SSD + HDD Kész!
Kijelző mérete
15,6" Kész!
Tárhelykapacitás
1 128 GB Kész!
Felszereltség
Világító billentyűzet, Operációs rendszerrel Kész!

Processzor

Processzor típusa
Intel Core i5 Kész!
Processzor modell szám
Intel Core i5 8250U Kaby Lake R Kész!
Processzormagok száma
4 × Kész!
Processzor frekvencia
1,6 GHz (1 600 MHz) Kész!
Core boost frekvencia
3,4 GHz (3 400 MHz) Kész!
Cache Processzor
6 MB Kész!

Rendszermemória

RAM memória mérete
8 GB Kész!
Memória frekvencia
2 400 MHz (2,4 GHz) Kész!
Férőhelyek száma
Kész!

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája
Intel Kész!
Videókártya modell
UHD Graphics 620 Kész!

Operációs rendszer

Operációs rendszer
Windows 10 Home Kész!

Merevlemez

Tárhely típusa
SSD + HDD Kész!
Tárhelykapacitás
1 128 GB Kész!
SSD kapacitás
128 GB (0,13 TB) Kész!
HDD kapacitás
1 TB (1 000 GB) Kész!

Felszerelés

Felszereltség
Világító billentyűzet, Operációs rendszerrel Kész!
Webkamera
720 p Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás
45 Wh Kész!
Cellák száma
Kész!

Kialakítás

Ház anyaga
Fém + műanyag Kész!
Üzemmód
Klasszikus laptop Kész!

Tömeg

Tömeg
1,36 kg Kész!

Interfész

Grafikus kimeneti portok
HDMI Kész!
Audio
Combo Audio Jack Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
3 × Kész!
Bluetooth
Bluetooth v4.0 Kész!
Optikai meghajtó
Optikai meghajtó nélkül Kész!

Méretek

Szélesség
326,5 mm Kész!
Maximális magasság
14 mm Kész!
Mélység
226 mm Kész!

Billentyűzet kiosztás

Billentyűzet kiosztás
Magyar Kész!

Termékszéria

Notebook sorozata
HP Envy Kész!
Több paraméter

A HP-t a nagy gazdasági világválság embert próbáló időszakában alapították. Az alapító két barát, Bill Hewlett ésDavid Packard volt, akinek nevét a vállalat ma is büszkén viseli. Cégüket egy jelentéktelen garázsban alapították Palo Alto környékén, amely ma már Szilícium-völgyként ismert. A garázs azóta Kalifornia állam emlékműve lett. A HP sikere abban rejlik, hogy képesek voltak és mertek valami újjal előrukkolni. Első kereskedelmi diadaluk egy oszcillátor volt, amely minőség tekintetében az összes versenytársát meghaladta, viszont negyedannyi áron értékesítették.

A HP akkor vált legendássá, amikor 1968-ban legyártotta az első tömeggyártású asztali számítógépet – az asztali számológépet. 2016 novemberében a cég különféle kisebb önálló egységgé alakult át, amelyben megkezdhette a számítógéppel kapcsolatos termékek előállítását. A legnépszerűbbek a számítógépek, laptopok, nyomtatók, szkennerek, és végül, de nem utolsó sorban, a speciális számológépek. 

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HP Envy 15x360-CN0000NH Ezüst
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ