A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Velikonoce HU

HP Ethernet 1Gb 4 portos 331T Adapter

Termékkatalógus
HP Ethernet 1Gb 4 portos 331T Adapter
Hálózati kártya - PCIe x4, ellenőrizd a HP szerver kompatibilitását
Kód:  TH975e Termékszám:  647594-B21

HP Ethernet 1Gb 4 portos 331T Adapter

Ezt a nagy sebességű, 4 portos hálózati kártyát többféle DL, ML és SL ProLiant szerverekhez tervezték. A megbízható hardveres megoldások gyorsabb kommunikációt, rövidebb késleltetést és alacsonyabb CPU használatot biztosítanak a hagyományos, integrált hálózati kártyákhoz képes. Portonként akár 1Gbps átviteli sebességre is képes és olyan korszerű funkciókkal rendelkezik, mint a VLAN, MSI-X és virtualizációs támogatás.

A kártya négy RJ-45 csatlakozóval van felszerelve, amelyek összesen 8Gbps átviteli duplex sebességet nyújtanak. Egy PCI-e x4 2.0 foglalatba csatlakoztatható, így kisebb számítógép házakban is elfér.


Műszaki adatok:

Interfész:
PCI-e x4 2.0

Átviteli sebesség:
10/100/1000 Mbps / s

Csatlakozók:
4x RJ-45

Speciális funkciók:
Jumbo frames
MSI és MSI-X
802.1Q VLAN
Virtualizáció
HP Sea of Sensors

Kompatibilitás:
ProLiant DL, SL, ML

Paraméterek

Male csatlakozók
PCI Kész!

Tulajdonságok

Male csatlakozók
PCI Kész!

A Hewlett Packard Enterprise, vagy röviden HPE, a globális technológiai vállalatok élvonalába tartozik. Átfogó termékportfóliót kínál, amely segít a különböző méretű vállalatoknak növekedni és gyarapodni. A HPE az adatközpontoktól kezdve a felhőn át a speciális szoftverekig terjedő termékpalettájával megfelel az ügyfelek minőségi és biztonságos IT-infrastruktúrára vonatkozó változatos igényeinek.

A HPE 2015. november 1-jén vált le anyavállalatáról, a HP-ről (Hewlett-Packard). Azóta vezető szerepet tölt be a vállalati technológiai piacon. A legkorszerűbb megoldásokat kínálja, amelyek nemcsak a HPE-t, hanem az ügyfeleit is az élvonalban tartják.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HP Ethernet 1Gb 4 portos 331T Adapter
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HPE Ethernet 1Gb 4-port 331T Adapter. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HP Ethernet 1Gb 4-port 331T Adapter. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HPE Ethernet 1Gb 4-port 331T Adapter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HPE Ethernet 1Gb 4-port 331T Adapter.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ