A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku 30 dnů na vrácení

HP hs2350 HSPA+ Széles sávú mobil

Termékkatalógus
HP hs2350 HSPA+ Széles sávú mobil
4,0 1 értékelés
Belső 3G Modem
Kód:  NO000c Termékszám:  H4X00AA Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HP hs2350 HSPA+ Széles sávú mobil Megszűnt

HP hs2350 HSPA+ Széles sávú mobil

Praktikus azon mobil felhasználók számára, akiknek utazás közben is szükségük van Internet-hozzáférésre a notebook-jukon. A lentebb felsorolt,  PCI Express Mini csatlakozási lehetőséggel ellátott notebbok-okhoz ajánlott. Ezzel a modullal elérhetővé válnak a mobilhálózatok, és a kiváló HSPA + technológiának köszönhetően nagy sávszélesség is hozzáférhető. Amennyiben 3G szolgáltatások nem állnak rendelkezésre, akkor EDGE vagy GPRS szabványokon keresztül van lehetőség a csatlakozásra.

Műszaki adatok:

Ajánlott:
HP 2170p sorozatok, 2570p, 6470b, 6570b, 8470 watt, 8470p, 8570 watt, 8570p, 8770 watt

Kommunikációs protokollok:
GSM, GPRS, UMTS, EDGE, WCDMA, HSPA +

Maximális átviteli sebesség:
21 Mbps

Felhasználói felület:
PCI Express Mini kártya

A HP-t a nagy gazdasági világválság embert próbáló időszakában alapították. Az alapító két barát, Bill Hewlett ésDavid Packard volt, akinek nevét a vállalat ma is büszkén viseli. Cégüket egy jelentéktelen garázsban alapították Palo Alto környékén, amely ma már Szilícium-völgyként ismert. A garázs azóta Kalifornia állam emlékműve lett. A HP sikere abban rejlik, hogy képesek voltak és mertek valami újjal előrukkolni. Első kereskedelmi diadaluk egy oszcillátor volt, amely minőség tekintetében az összes versenytársát meghaladta, viszont negyedannyi áron értékesítették.

A HP akkor vált legendássá, amikor 1968-ban legyártotta az első tömeggyártású asztali számítógépet – az asztali számológépet. 2016 novemberében a cég különféle kisebb önálló egységgé alakult át, amelyben megkezdhette a számítógéppel kapcsolatos termékek előállítását. A legnépszerűbbek a számítógépek, laptopok, nyomtatók, szkennerek, és végül, de nem utolsó sorban, a speciális számológépek. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HP hs2350 HSPA+ Széles sávú mobil Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP hs2350 HSPA+ Mobile Broadband. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HP hs2350 HSPA + Mobile Broadband. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP hs2350 HSPA+ mobiles Breitband. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP hs2350 HSPA+ mobiles Breitband.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ