Shop roku 30 dnů na vrácení

HP LaserJet Pro MFP M428fdw

Termékkatalógus
HP LaserJet Pro MFP M428fdw
Lézernyomtató - multifunkciós, fekete-fehér, A3, másolás és szkennelés, 20 oldal/perc nyomtatási sebesség (fekete-fehér), 1200 x 1200 DPI nyomtatási felbontás, kijelző, USB, vezérlés csak angolul (1VR14A)
Kód:  PA404g9k4 Termékszám:  1VR14A#B19 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HP LaserJet Pro MFP M428fdw

Ez a lézernyomtató egy remek segítőtárs irodai használatra. A lézernyomtatóval a végső dokumentumok mindig részletgazdagok lesznek. Ez egy fekete-fehér nyomtató. A(z) HP LaserJet MFP M433a könnyűszerrel eléri a(z) 1200 x 1200 DPI felbontást. Maximális nyomtatási sebessége (fekete-fehér) 20 oldal/perc. Papír mérete A3, A4, A5 és A6. A(z) HP műhelyében készült lézernyomtató működtetését az intuitív és áttekinthető grafikus kijelző teszi kellemessé. A számítógéphez vagy más berendezésekhez USB porton keresztül csatlakoztathatod. A dokumentumok nyomtatása lézernyomtatóval költséghatékonyabb, mint a tintasugaras nyomtatókkal. A(z) HP 3 az 1-ben kivitelének köszönhetően szkennelni és fénymásolni is tudsz vele.

A(z) HP LaserJet MFP M433a lézernyomtató legfőbb tulajdonságai

  • Fekete-fehér nyomtatási sebessége: 20 oldal/perc
  • Grafikus típusú beépített kijelző
  • Papírmérete: A3, A4, A5 és A6
  • Maximális nyomtatási felbontás: 1200 x 1200 DPI
  • USB kábelen keresztül csatlakoztatható
  • A(z) HP LaserJet MFP M433a adagolójának max. kapacitása: 350 lap
  • Fekete-fehér lézernyomtató irodai használatra

A(z) HP LaserJet MFP M433a lézernyomtató fénymásol és szkennel

A(z) HP nyomtatója egy előnyös multifunkciós berendezés, amely képes pótolni a szkenner és a fénymásoló munkáját is. Ezzel helyet spórolsz az asztalon és nem kell további berendezéseket vásárolnod. Szkennelési felbontása 600 x 600 DPI.

  • A nyomtatókat általában tonerrel/festékkazettával együtt látják el, aminek a kapacitása hozzávetőlegesen megfelel a normál festékkazetta 60%-nak. Ezek a tonerek/festékkazetták külön megvásárolhatóak.

Paraméterek

Nyomtatási szín
Fekete-fehér Kész!
Nyomtató technológia
Lézer Kész!
Rendeltetés
Irodába Kész!
Csatlakozás
USB Kész!

Típus

Nyomtatási szín
Fekete-fehér Kész!
Nyomtató technológia
Lézer Kész!
Rendeltetés
Irodába Kész!

Kapcsolat

Csatlakozás
USB Kész!

Támogatott papírméret

Szabványos papírméretek
A3, A4, A5, A6 Kész!

Szkennelés

Szkenner felbontása
600 x 600 DPI Kész!

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási felbontás
1200 x 1200 DPI Kész!
Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum
20 oldal/perc Kész!
Bemeneti tálcák
350 lap Kész!
Maximális havi kapacitás
40 000 oldal/hónap Kész!
Kimeneti tálcák
250 lap Kész!
Színek száma
1 Kész!

Méret

Magasság
413 mm Kész!
Mélység
540 mm Kész!
Szélesség
560 mm Kész!
Tömeg
25 kg Kész!

Felszerelés

Kijelző
Grafikus Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Csomag tartalma

A csomag tartalma
Dokumentáció, USB kábel, Tápkábel, Software, Toner szett Kész!
Több paraméter

A HP-t a nagy gazdasági világválság embert próbáló időszakában alapították. Az alapító két barát, Bill Hewlett ésDavid Packard volt, akinek nevét a vállalat ma is büszkén viseli. Cégüket egy jelentéktelen garázsban alapították Palo Alto környékén, amely ma már Szilícium-völgyként ismert. A garázs azóta Kalifornia állam emlékműve lett. A HP sikere abban rejlik, hogy képesek voltak és mertek valami újjal előrukkolni. Első kereskedelmi diadaluk egy oszcillátor volt, amely minőség tekintetében az összes versenytársát meghaladta, viszont negyedannyi áron értékesítették.

A HP akkor vált legendássá, amikor 1968-ban legyártotta az első tömeggyártású asztali számítógépet – az asztali számológépet. 2016 novemberében a cég különféle kisebb önálló egységgé alakult át, amelyben megkezdhette a számítógéppel kapcsolatos termékek előállítását. A legnépszerűbbek a számítógépek, laptopok, nyomtatók, szkennerek, és végül, de nem utolsó sorban, a speciális számológépek. 

Megjegyzés:

Ha a termékparaméterekben nincsen "csomagolt" mező, és kifejezetten az adat- vagy USB-kábelre hivatkozik, a csomag nem tartalmazza, és külön kell megvásárolni.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HP LaserJet Pro MFP M428fdw Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP LaserJet MFP M433a. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HP LaserJet MFP M433a.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ