A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AP+ plus nový vizuál

HP LaserJet Pro M521dw

Termékkatalógus
HP LaserJet Pro M521dw
5 1 értékelés
Lézernyomtató - multifunkciós, fekete-fehér, A4, másolás és szkennelés, fax, 40 oldal/perc nyomtatási sebesség (fekete-fehér), 1200 x 1200 DPI nyomtatási felbontás, duplex, DADF szkenner, érintőképernyő, USB, LAN és Wi-Fi (A8P80A)
Kód:  PA404h1d Termékszám:  A8P80A Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HP LaserJet Pro M521dw

Megbízható és megfizethető multifunkciós készülékek, lézernyomtatás, automatikus dokumentumadagoló funkciókkal, gazdaságos üzemeltetéssel és sok kapcsolódási lehetőséggel. Az akár 75000 oldalas havi terhelhetőségnek köszönhetően remek segítőtársként szolgálhat kis- és közepes vállalkozásoknak. A nyomtatás 1200 dpi felbontásban, akár 40 oldal/perc sebességgel fut, így alkalmas nagyobb dokumentumok gyors nyomtatására. Ideális választás azon vállalatok számára, akik nagy mennyiségben állítanak elő dokumentumokat és marketinganyagokat. A multifunkciós berendezés kis méretű és nem foglal sok helyet - ennek ellenére a kinyomtatott dokumentumok kitűnő minőségűek.

Az intelligens HP Smart Installnak köszönhetően nincs szükség Microsoft Windows operációs rendszerre a telepítéshez. Egyszerűen telepítheted akár egy pendrive-ról is. A színes érintőképernyő egyszerű kezelhetőséget és könnyű olvashatóságot biztosít. A nyomtató USB 2.0 kapcsolaton keresztül csatlakozik a számítógéphez, de egyszerűbb lehet a beépített LAN kártyán, vagy a kényelmes WiFi kapcsolaton kereszül csatlakoztatni, sok időt és pénzt takarítva meg a hosszú kábelek nélkül. Ezenfelül, ez a kiadás tartalmazza az új HP ePrint funkciót, ami lehetővé teszi, hogy interneten keresztül bárhonnan nyomtathass. Az Apple AirPrint segítségével pedig egyszerűen nyomtathatsz az Apple iPad, Apple iPhone vagy Apple iPod készülékekről is.


További információk:

Funkciók:
Kétoldalas lézernyomtató (fekete-fehér), szkenner, fénymásoló, fax
HP ePrint, Apple AirPrint, vezeték nélküli nyomtatás
Nyomtatás USB-ről

Támogatott formátumok:
A4, A5, A6, B5 (JIS), B6 (JIS)

Papírtípusok:
Papír (irodai, színes, fejléces, egyszerű, előnyomtatott, előlyukasztott, újrahasznosított, durva); boríték, címke, karton, fólia, custom

Papír tömege:
52-199 g/m2

Processzor:
800 MHz

Belső memória:
256 MB

LCD:
3,5 "(8,89 cm) színes érintőképernyő

Csatlakozási felületek:
2x USB 2.0 (1x Host, 1x közvetlen nyomtatás)
1x LAN (10/100/1000Base-TX)
WiFi 802.11b/g/n

Csomag tartalma:
HP LaserJet Pro M521dn multifunkciós nyomtató, beépített automatikus kétoldalas nyomtatással
Integrált 10/100/1 000-T Gigabit Ethernet
Fekete festékkazetta HP LaserJet (körülbelül 6000 oldal)
Nyomtató információ és szoftver CD-ROM-on
Telepítési útmutató, szórólap, garancialevél
Tápkábel
Fax kábel

Tartozék:
Fekete festékkazetta HP Laser 55

  • A nyomtatókat általában tonerrel/festékkazettával együtt látják el, aminek a kapacitása hozzávetőlegesen megfelel a normál festékkazetta 60%-nak. Ezek a tonerek/festékkazetták külön megvásárolhatóak.

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Nyomtatási szín
Fekete-fehér Kész!
Nyomtató technológia
Lézer Kész!
Rendeltetés
Irodába Kész!
Jellemzők
Auto 2-oldalas szken, Auto duplex nyomtatás, Fax, Másolás és szkennelés, Lapadagolóval bővíthető Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Típus

Nyomtatási szín
Fekete-fehér Kész!
Nyomtató technológia
Lézer Kész!
Rendeltetés
Irodába Kész!

Funkció

Jellemzők
Auto 2-oldalas szken, Auto duplex nyomtatás, Fax, Másolás és szkennelés, Lapadagolóval bővíthető Kész!

Kapcsolat

Csatlakozás
USB, LAN, Wi-Fi Kész!

Támogatott papírméret

Szabványos papírméretek
A4, A5, A6 Kész!

Szkennelés

Szkenner tulajdonságok
Kétoldalas automatikus lapadagoló, Scan-to-E-Mail Kész!
Szkenner felbontása
600 x 600 DPI Kész!
Szkennelési sebesség
19 oldal/perc Kész!

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási felbontás
1200 x 1200 DPI Kész!
Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum
40 oldal/perc Kész!
Bemeneti tálcák
500 lap Kész!
Első oldal kinyomtatási ideje (fekete-fehér nyomtatásnál)
7,84 s Kész!
Maximális havi kapacitás
75 000 oldal/hónap Kész!
Kimeneti tálcák
250 lap Kész!

Méret

Magasság
508 mm Kész!
Mélység
465 mm Kész!
Szélesség
465 mm Kész!
Tömeg
22,4 kg Kész!

Felszerelés

Kijelző
Érintős Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!
Több paraméter

A HP-t a nagy gazdasági világválság embert próbáló időszakában alapították. Az alapító két barát, Bill Hewlett ésDavid Packard volt, akinek nevét a vállalat ma is büszkén viseli. Cégüket egy jelentéktelen garázsban alapították Palo Alto környékén, amely ma már Szilícium-völgyként ismert. A garázs azóta Kalifornia állam emlékműve lett. A HP sikere abban rejlik, hogy képesek voltak és mertek valami újjal előrukkolni. Első kereskedelmi diadaluk egy oszcillátor volt, amely minőség tekintetében az összes versenytársát meghaladta, viszont negyedannyi áron értékesítették.

A HP akkor vált legendássá, amikor 1968-ban legyártotta az első tömeggyártású asztali számítógépet – az asztali számológépet. 2016 novemberében a cég különféle kisebb önálló egységgé alakult át, amelyben megkezdhette a számítógéppel kapcsolatos termékek előállítását. A legnépszerűbbek a számítógépek, laptopok, nyomtatók, szkennerek, és végül, de nem utolsó sorban, a speciális számológépek. 

Megjegyzés:

Ha a termékparaméterekben nincsen "csomagolt" mező, és kifejezetten az adat- vagy USB-kábelre hivatkozik, a csomag nem tartalmazza, és külön kell megvásárolni.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HP LaserJet Pro M521dw Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP LaserJet Pro M521dw. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HP LaserJet Pro M521dw. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP LaserJet Pro M521dw. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP LaserJet Pro M521dw.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ