A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Shop roku

HP LaserJet Pro MFP M125nw

Termékkatalógus
HP LaserJet Pro MFP M125nw
4,7 221 értékelés
Lézernyomtató multifunkciós A4-es nyomtató / szkenner / másoló, LCD, 20str./min., 600x600 dpi, 600 MHz-es processzor, 128 MB, Wireless Direct, USB 2.0, LAN, WiFi
Kód:  PA404g1 Termékszám:  CZ173A Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HP LaserJet Pro MFP M125nw

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
többfunkciós készülékek

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

többfunkciós készülékek

Minőségi, megbízható és megfizethető HP LaserJet Pro MFP M125nw lézer nyomtatást és gazdaságos üzemeltetést biztosít. A készülék tartalmaz egy kiváló minőségű lézer nyomtató, szkenner és másoló nyomtatási terhelés akár 2000 oldal havonta, ami egy nagy segítő otthoni műhelyek és kisebb irodák számára.

Nyomtató nem túl nagy, és az alaplap nem foglal sok helyet. Könnyen kezelhető, és nyomja információért forduljon soros kijelző. Nyomtatott dokumentumok vannak kiváló minőségű ellenére a gazdasági művelet.


Könnyű kezelhetőség és a sebesség

A nyomtató biztosítja a gyors nyomtatási és másolási akár 20 oldal percenként. A maximális felbontás nyomtatási és másolási eléri akár 2400 dpi és 1200 dpi szkennelés. A nyomtató képes kezelni akár nagy terhelés miatt a beépített memória 128 megabájt

A kapcsolat akkor választhat egy kereskedelmi forgalomban kapható USB 2.0 vagy több felhasználó számára sokkal praktikusabb beépített LAN és WiFi kényelmes, akivel akkor megment egy csomó időt és erőforrásokat bonyolítja húz egy hosszú kábellel.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Könnyű kezelhetőség és a sebesség

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!


további információk

Kétoldalas nyomtatás:
kéz

kompatibilitás:
Teljes mértékben támogatja: Windows 8 (32 bites / 64 bites), Windows 7 (32-bit / 64-bit), Windows Vista (32-bit / 64-bit)

Csak illesztőprogramok: Windows Server 2012, Windows Server 2008 (32-bit / 64-bit), Windows Server 2008 R2 (x64) (SP1), Windows Server 2008 (Standard Edition), Windows Server 2008 (Enterprise Edition), Windows Server 2003 (32-bit) (SP1 vagy újabb)
Mac OS X v10.6.8 vagy magasabb

Mi van a dobozban:
HP LaserJet Pro M125nw
Előre telepített bevezető HP LaserJet fekete patron (kb 700 oldal)
Telepítési útmutató, üzembe helyezési útmutató, felhasználói kézikönyv, szórólap, garancialevél
Dokumentáció és a nyomtató szoftver CD
tápkábel
USB kábel

  • A nyomtatókat általában tonerrel/festékkazettával együtt látják el, aminek a kapacitása hozzávetőlegesen megfelel a normál festékkazetta 60%-nak. Ezek a tonerek/festékkazetták külön megvásárolhatóak.

Paraméterek

Nyomtatási szín
Fekete-fehér Kész!
Nyomtató technológia
Lézer Kész!
Csatlakozás
USB, LAN, Wi-Fi Kész!
Szabványos papírméretek
A4, A5, A6 Kész!

Típus

Nyomtatási szín
Fekete-fehér Kész!
Nyomtató technológia
Lézer Kész!

Kapcsolat

Csatlakozás
USB, LAN, Wi-Fi Kész!

Támogatott papírméret

Szabványos papírméretek
A4, A5, A6 Kész!

Szkennelés

Szkennelési sebesség
7 oldal/perc Kész!

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum
20 oldal/perc Kész!
Bemeneti tálcák
150 lap Kész!
Első oldal kinyomtatási ideje (fekete-fehér nyomtatásnál)
9,31 s Kész!
Maximális havi kapacitás
2 000 oldal/hónap Kész!
Kimeneti tálcák
100 lap Kész!

Méret

Magasság
254 mm Kész!
Mélység
365 mm Kész!
Szélesség
420 mm Kész!

Felszerelés

Kijelző
Informatív Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A HP-t a nagy gazdasági világválság embert próbáló időszakában alapították. Az alapító két barát, Bill Hewlett ésDavid Packard volt, akinek nevét a vállalat ma is büszkén viseli. Cégüket egy jelentéktelen garázsban alapították Palo Alto környékén, amely ma már Szilícium-völgyként ismert. A garázs azóta Kalifornia állam emlékműve lett. A HP sikere abban rejlik, hogy képesek voltak és mertek valami újjal előrukkolni. Első kereskedelmi diadaluk egy oszcillátor volt, amely minőség tekintetében az összes versenytársát meghaladta, viszont negyedannyi áron értékesítették.

A HP akkor vált legendássá, amikor 1968-ban legyártotta az első tömeggyártású asztali számítógépet – az asztali számológépet. 2016 novemberében a cég különféle kisebb önálló egységgé alakult át, amelyben megkezdhette a számítógéppel kapcsolatos termékek előállítását. A legnépszerűbbek a számítógépek, laptopok, nyomtatók, szkennerek, és végül, de nem utolsó sorban, a speciális számológépek. 

Megjegyzés:

Ha a termékparaméterekben nincsen "csomagolt" mező, és kifejezetten az adat- vagy USB-kábelre hivatkozik, a csomag nem tartalmazza, és külön kell megvásárolni.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HP LaserJet Pro MFP M125nw Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP LaserJet Pro MFP M125nw. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HP LaserJet Pro MFP M125nw. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP LaserJet Pro MFP M125nw. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP LaserJet Pro MFP M125nw.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ