A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU ApF HU

HPE Microsoft Windows Server 2016 CAL 10 User

Termékkatalógus
HPE Microsoft Windows Server 2016 CAL 10 User
Szerver kliens hozzáférési licenc - felhasználók számára, csak HP szerverekhez, az operációs rendszert külön kell megvásárolni
Kód:  TH800a52 Termékszám:  871179-B21

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HPE Microsoft Windows Server 2016 CAL 10 User Megszűnt

HPE Microsoft Windows Server 2016 CAL 10 User

Hogyan kell aktiválni az elektronikus licenszeket?

A Windows Server 4 éve várja a mostani frissítést. Ezért a 2016-os verziót az alapoktól tervezték újra, hogy megfeleljen a mai és jövőbeli hálózati és cloud computing igényeknek. Minden újítását kifejezetten a nagyobb biztonságot, stabilitást, és az összes lehetséges feladat rugalmasabb kezelését szem előtt tartva tervezték meg. A Windows Server 2016 sokoldalú megoldást jelent bármilyen munkakörnyezetben.

A legfontosabb újdonságok

  • Bővített biztonsági rétegek és telepítési lehetőségek
  • Beágyazott virtualizáció Hyper-V támogatással
  • Virtuális gépek biztonsági mentése "pillanatképek" segítségével
  • Minimális igényű Nano Server a virtualizációhoz
  • Szoftver újraindítási funkció a gyorsabb működés érdekében
  • Windows Containers teljes megoldás a konténeres virtualizációhoz
  • Internet Information Services HTTP/2 protokollal

Nagyobb biztonság

Olyan világban, ahol számos kockázati tényezővel találkozhatsz, több biztonsági rétegre van szükséged a kritikus adatok kiszivárgásának megelőzésére. Támaszkodj a rendszerbe integrált új védelmi szintekre. A Credential Guard és a Remote Credential Guard védi a távoli rendszergazdai hitelesítő adatokat is, és úgy osztja el az egyes kezelői fiókok hozzáférési szintjeit, hogy ez ne tegye lehetővé a rendszer jellemzőinek teljes körű áttekintését. Ugyanakkor mindent számon is kell tartani, ezért a termék fejlett ellenőrzési eszközöket kapott a veszélyeztetett tevékenységek és folyamatok azonosításához.

Több egyben

Oszd fel a szolgáltatások szerkezetét virtuális gépekre. Ezek segítenek megvédeni az egészet és biztosítani az egyes részek függetlenségét. Még a virtuális gépeket is BitLocker titkosítás védi. Csökkentsd az erőforrások kihasználtságát a pehelysúlyú Nano Server telepítésével. Ez a minimalista környezet biztosítja a szükséges funkciókat a rendszer erőforrásainak minimális igényeivel. A frissített Nano Server modullal lehetséges a Nano Server-ről képeket készíteni, ezáltal a fizikai hoszt funkcióit és a hosztolt virtuális gépeket szétválasztani. A Windows Server több verzióját is támogatja. További lehetőség a konténer alapú védelem növelése, Hyper-V konténerekkel.

Megoldás a gyakorlati átviteli problémákra

Tedd a megfizethető és skálázható megoldásokat mindig elérhetővé, az ár töredékéért. A szoftver által meghatározott tárolókkal növelheted az adatközpontok hatékonyságát. Kösd össze a fizikai és virtuális infrastruktúrád olyan szoftveres technológiákkal, amelyek csökkenthetik a működési költségeket azáltal, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki a hardverből. Irányíts mindent központilag, kísérd figyelemmel a teljesítményt, és felügyeld a tárolási kapacitáshoz való hozzáférést.

Új kiadások

A Windows Server 2016 operációs rendszernek 3 különböző kiadása van, hogy megfeleljen a költségmentes igényeknek. Az alapvető az Essentials kiadás, amelyet elsősorban a kisvállalkozások és a legfeljebb 25 felhasználóval rendelkező hálózatok számára terveztek. A Windows Server 2016 Standard verzió megfelelő hátteret nyújt minden vállalati hálózathoz. A szerényebb képességű verzióhoz képest a lehetőségek két virtuális rendszer működtetésével bővülnek. A legnagyobb csomag a Windows Server 2016 Datacenter verzió, amely olyan nagyvállalatok és cégek számára készült, amelyek nagyon komolyan veszik a virtualizációt. Ebben korlátlan számú virtuális gép üzemeltetésére nyílik lehetőség.

A licenc futtatásához rendelkezned kell a Microsoft Windows Server 2016 adminisztrátori licencével.

 

Paraméterek

Licenc típusa
Licenc Kész!
Előfizetés módja
OEM licenc Kész!
Berendezések száma
10 Kész!
PC-k/MAC-ek száma
10 Kész!
Licenc átvitele
Nem Kész!

Licenc típusa

Licenc típusa
Licenc Kész!

Licenc

Előfizetés módja
OEM licenc Kész!
Berendezések száma
10 Kész!
PC-k/MAC-ek száma
10 Kész!
Licenc átvitele
Nem Kész!

Kompatibilitás

Készülék típusa
PC Kész!
Operációs rendszer
Windows Kész!
Több paraméter

A Hewlett Packard Enterprise, vagy röviden HPE, a globális technológiai vállalatok élvonalába tartozik. Átfogó termékportfóliót kínál, amely segít a különböző méretű vállalatoknak növekedni és gyarapodni. A HPE az adatközpontoktól kezdve a felhőn át a speciális szoftverekig terjedő termékpalettájával megfelel az ügyfelek minőségi és biztonságos IT-infrastruktúrára vonatkozó változatos igényeinek.

A HPE 2015. november 1-jén vált le anyavállalatáról, a HP-ről (Hewlett-Packard). Azóta vezető szerepet tölt be a vállalati technológiai piacon. A legkorszerűbb megoldásokat kínálja, amelyek nemcsak a HPE-t, hanem az ügyfeleit is az élvonalban tartják.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HPE Microsoft Windows Server 2016 CAL 10 User. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HP Microsoft Windows Server 2016 CAL 10 Users. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HPE Microsoft Windows Server 2016 CAL 10 User. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HPE Microsoft Windows Server 2016 CAL 10 User.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ