A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU ApF HU

HPE Microsoft Windows Server 2016 RDS CAL 5 User

Termékkatalógus
HPE Microsoft Windows Server 2016 RDS CAL 5 User
Szerver kliens hozzáférési licenc - felhasználók számára, csak HP szerverekhez, az operációs rendszert külön kell megvásárolni
Kód:  TH800a70 Termékszám:  871232-A21

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HPE Microsoft Windows Server 2016 RDS CAL 5 User Megszűnt

HPE Microsoft Windows Server 2016 RDS CAL 5 User

Hogyan kell aktiválni az elektronikus licenszeket?

A Windows Server 4 éve várja a mostani frissítést. Ezért a 2016-os verziót az alapoktól tervezték újra, hogy megfeleljen a mai és jövőbeli hálózati és cloud computing igényeknek. Minden újítását kifejezetten a nagyobb biztonságot, stabilitást, és az összes lehetséges feladat rugalmasabb kezelését szem előtt tartva tervezték meg. A Windows Server 2016 sokoldalú megoldást jelent bármilyen munkakörnyezetben.

A legfontosabb újdonságok

  • Bővített biztonsági rétegek és telepítési lehetőségek
  • Beágyazott virtualizáció Hyper-V támogatással
  • Virtuális gépek biztonsági mentése "pillanatképek" segítségével
  • Minimális igényű Nano Server a virtualizációhoz
  • Szoftver újraindítási funkció a gyorsabb működés érdekében
  • Windows Containers teljes megoldás a konténeres virtualizációhoz
  • Internet Information Services HTTP/2 protokollal

Nagyobb biztonság

Olyan világban, ahol számos kockázati tényezővel találkozhatsz, több biztonsági rétegre van szükséged a kritikus adatok kiszivárgásának megelőzésére. Támaszkodj a rendszerbe integrált új védelmi szintekre. A Credential Guard és a Remote Credential Guard védi a távoli rendszergazdai hitelesítő adatokat is, és úgy osztja el az egyes kezelői fiókok hozzáférési szintjeit, hogy ez ne tegye lehetővé a rendszer jellemzőinek teljes körű áttekintését. Ugyanakkor mindent számon is kell tartani, ezért a termék fejlett ellenőrzési eszközöket kapott a veszélyeztetett tevékenységek és folyamatok azonosításához.

Több egyben

Oszd fel a szolgáltatások szerkezetét virtuális gépekre. Ezek segítenek megvédeni az egészet és biztosítani az egyes részek függetlenségét. Még a virtuális gépeket is BitLocker titkosítás védi. Csökkentsd az erőforrások kihasználtságát a pehelysúlyú Nano Server telepítésével. Ez a minimalista környezet biztosítja a szükséges funkciókat a rendszer erőforrásainak minimális igényeivel. A frissített Nano Server modullal lehetséges a Nano Server-ről képeket készíteni, ezáltal a fizikai hoszt funkcióit és a hosztolt virtuális gépeket szétválasztani. A Windows Server több verzióját is támogatja. További lehetőség a konténer alapú védelem növelése, Hyper-V konténerekkel.

Megoldás a gyakorlati átviteli problémákra

Tedd a megfizethető és skálázható megoldásokat mindig elérhetővé, az ár töredékéért. A szoftver által meghatározott tárolókkal növelheted az adatközpontok hatékonyságát. Kösd össze a fizikai és virtuális infrastruktúrád olyan szoftveres technológiákkal, amelyek csökkenthetik a működési költségeket azáltal, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki a hardverből. Irányíts mindent központilag, kísérd figyelemmel a teljesítményt, és felügyeld a tárolási kapacitáshoz való hozzáférést.

Új kiadások

A Windows Server 2016 operációs rendszernek 3 különböző kiadása van, hogy megfeleljen a költségmentes igényeknek. Az alapvető az Essentials kiadás, amelyet elsősorban a kisvállalkozások és a legfeljebb 25 felhasználóval rendelkező hálózatok számára terveztek. A Windows Server 2016 Standard verzió megfelelő hátteret nyújt minden vállalati hálózathoz. A szerényebb képességű verzióhoz képest a lehetőségek két virtuális rendszer működtetésével bővülnek. A legnagyobb csomag a Windows Server 2016 Datacenter verzió, amely olyan nagyvállalatok és cégek számára készült, amelyek nagyon komolyan veszik a virtualizációt. Ebben korlátlan számú virtuális gép üzemeltetésére nyílik lehetőség.

A licenc futtatásához rendelkezned kell a Microsoft Windows Server 2016 adminisztrátori licencével.

 

Paraméterek

Licenc típusa
Licenc Kész!
Előfizetés módja
OEM licenc Kész!
Berendezések száma
5 Kész!
PC-k/MAC-ek száma
5 Kész!
Licenc átvitele
Nem Kész!

Licenc típusa

Licenc típusa
Licenc Kész!

Licenc

Előfizetés módja
OEM licenc Kész!
Berendezések száma
5 Kész!
PC-k/MAC-ek száma
5 Kész!
Licenc átvitele
Nem Kész!

Kompatibilitás

Készülék típusa
PC Kész!
Operációs rendszer
Windows Kész!
Több paraméter

A Hewlett Packard Enterprise, vagy röviden HPE, a globális technológiai vállalatok élvonalába tartozik. Átfogó termékportfóliót kínál, amely segít a különböző méretű vállalatoknak növekedni és gyarapodni. A HPE az adatközpontoktól kezdve a felhőn át a speciális szoftverekig terjedő termékpalettájával megfelel az ügyfelek minőségi és biztonságos IT-infrastruktúrára vonatkozó változatos igényeinek.

A HPE 2015. november 1-jén vált le anyavállalatáról, a HP-ről (Hewlett-Packard). Azóta vezető szerepet tölt be a vállalati technológiai piacon. A legkorszerűbb megoldásokat kínálja, amelyek nemcsak a HPE-t, hanem az ügyfeleit is az élvonalban tartják.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HPE Microsoft Windows Server 2016 RDS CAL 5 User. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HP Microsoft Windows Server 2016 RDS CAL 5 Users. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HPE Microsoft Windows Server 2016 RDS CAL 5 User. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HPE Microsoft Windows Server 2016 RDS CAL 5 User.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ