Shop roku Akvizice ApF HU

HP Mini portable speaker S4000 Flyer Red

Termékkatalógus
HP Mini portable speaker S4000 Flyer Red
4,7 38 értékelés
Hordozható hangszóró - 1.5W RMS, beépített akkumulátor, akkumulátor-üzemidő 6-12 óra (H5M97AA)
Kód:  HPCP0903 Termékszám:  H5M97AA#ABB Gyártó honlapja:
HP Mini portable speaker S4000 Flyer Red Megszűnt

HP Mini portable speaker S4000 Flyer Red

Ez a kompakt, hordozható HP Mini portable speaker modern design-nal és tiszta hangzással büszkélkedhet. Óriási előnye a szinte bármilyen eszközzel való kompatibilitás - akár laptop, mobiltelefon, hordozható játékeszköz, MP3 lejátszó, tablet vagy asztali számítógép, mindig lejátszásra kész. Elég a 3.5mm jack-on keresztül csatlakoztatni, és azonnal élvezheted a tiszta hangot. Oszd meg barátaiddal kedvenc zenédet, meglátod, hogy jól hallható lesz az egész helyiségben. A beépített újratölthető lítium-ion akkumulátornak köszönhetően zavartalanul szórakozhatsz akár 12 órán keresztül.

A hangszóró leginkább kis méretével és művészi design-jával kelti fel a figyelmet. A tenyeredben is elfér, és lenyűgöző fém színű felületei - piros színe nagyon elegáns és vidám egyszerre. A készüléket használat után egyszerűen tárolhatod a csomagban talált praktikus tokban.

Műszaki adatok:

Színe:
Flyer Red - Piros

Jellemzők:
Modern művészi design
Kényelmes csatlakoztatás szinte bármilyen készülékhez a 3.5mm-es jack-on keresztül
Zenehallgatás az egész helyiségben
Belső lítium-ion akkumulátor - 1.5W

Az akkumulátor élettartama:
6-12 óra

Hardver kompatibilitás:
Kompatibilis laptoppal, mobiltelefonnal, hordozható játékeszközzel, MP3 lejátszóval, tablettel és asztali számítógéppel

Tömege:
0.085kg

Méretei (Szé x Mé x Ma):
64.3 x 64.3 x 68.8mm

A csomag tartalma:
Hangszóró
Tok
USB-micro USB kábel (töltésre)
Audió kábel 3.5mm konektorral
Használati útmutató
Garancialevél
Útmutató gyors beállításhoz

 

A HP-t a nagy gazdasági világválság embert próbáló időszakában alapították. Az alapító két barát, Bill Hewlett ésDavid Packard volt, akinek nevét a vállalat ma is büszkén viseli. Cégüket egy jelentéktelen garázsban alapították Palo Alto környékén, amely ma már Szilícium-völgyként ismert. A garázs azóta Kalifornia állam emlékműve lett. A HP sikere abban rejlik, hogy képesek voltak és mertek valami újjal előrukkolni. Első kereskedelmi diadaluk egy oszcillátor volt, amely minőség tekintetében az összes versenytársát meghaladta, viszont negyedannyi áron értékesítették.

A HP akkor vált legendássá, amikor 1968-ban legyártotta az első tömeggyártású asztali számítógépet – az asztali számológépet. 2016 novemberében a cég különféle kisebb önálló egységgé alakult át, amelyben megkezdhette a számítógéppel kapcsolatos termékek előállítását. A legnépszerűbbek a számítógépek, laptopok, nyomtatók, szkennerek, és végül, de nem utolsó sorban, a speciális számológépek. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HP Mini portable speaker S4000 Flyer Red
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Mini portable speaker S4000 Flyer Red. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HP Mini portable speaker S4000 Flyer Red. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP Mini tragbarer Lautsprecher S4000 Red Flyer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP Mini tragbarer Lautsprecher S4000 Red Flyer.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ