30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

HP notebookok akciós áron - Árnyesés

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
HP
(1)
Felszereltség
Numerikus billentyűzet
(1)
Operációs rendszerrel
(1)
TPM 2.0
(1)
Szűrés
Ebben a kategóriában megfelelő HP notebookok találsz. Jelenleg 1 kiemelkedő árajánlatunk van a HP notebookok kategóriában. A legolcsóbb HP notebookok keresed? Akkor nézd meg a olcsó HP notebookok kategóriát.
1 termék
VICTUS by HP 16-s0002nh - Gamer laptop
Ingyenes
szállítás boltjainkba
VICTUS by HP 16-s0002nh
Gamer laptop - AMD Ryzen 5 7640HS, 16.1" IPS tükröződésmentes 1920 × 1080 144Hz, 32GB RAM DDR5, NVIDIA GeForce RTX 4050 6GB 115 W, 1000GB SSD , numerikus billentyűzet, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, WiFi 6, WiFi, Bluetooth, tömege 2,3 kg, Windows 11 Home
Leárazás -16 %
399 990 Ft 474 990 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HPCN512hu3

HP notebookok akciós áron - Árnyesés

kapacitásMi az akkumulátorkapacitás? A laptop, tablet vagy mobiltelefon akkumulátorának kapacitása, valamint a felhasznált alkatrészek hatékonysága és a szoftver optimalizálása határozza meg az akkumulátor üzemidejét. De miért csökken a kapacitás az idő múlásával, és mit takar pontosan a mAh értéke?
A Liquid Retina XDR az Apple által használt elnevezés a csúcskategóriás kijelzőkre, amelyek rendkívül nagy felbontást, széles színskálát és magas kontrasztarányt kínálnak. Ez a paneltípus kivételes képminőséget biztosít a legigényesebb feladatokhoz is.
2024-től a mobiltelefonokon és tableteken csak USB-C csatlakozóval találkozhatunk majd, 2026-tól pedig ugyanez vonatkozik majd a laptopokra is. Mit jelent ez a felhasználók szempontjából és mit jelent az elektronikai gyártók számára?
KoronavirusHogy lehet gyorsan és olcsón beszerezni a felszerelést az otthoni munkavégzéshez? A kormányzati intézkedések eredményeként otthon kell maradnod a gyermekeddel vagy karanténban vagy? És lehetőséged van otthonról dolgozni, de hiányzik a szükséges felszerelés? Számos módot tudunk az otthoni irodai felszerelés olcsóbb megszerzésére egyetlen nap alatt.
Az az érzésed, hogy közeleg az idő lecserélni a notebookodat? Akkor miért ne használd ki ezt az egyedülálló alkalmat, amikor a Microsoft Office csomag jelentős kedvezménnyel lehet a Tied! Ráadásul most egy ingyen plüss Alzak babát is kapsz hozzá!
Akár egy errőtől duzzadó gamer laptopot, akár egy irodai notebookot, vagy egy könnyű, hordozható gépet keresel, cikkünk segítségével megtalálhatod a számodra legmegfelelőbb változatot.
További cikkek
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ