Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

HP Officejet Pro 251dw

Termékkatalógus
HP Officejet Pro 251dw
4,0 1 értékelés
Tintasugaras nyomtató A4, 20 oldal / perc fekete-fehér ISO, 15 oldal / perc szín, 1200x 1200 dpi, érintőképernyős LCD, duplex, USB, LAN, WiFi
Kód:  PA223t Termékszám:  CV136A Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HP Officejet Pro 251dw

A HP Officejet Pro 251dw tintasugaras nyomtató lehetővé teszi, hogy professzionális minőségű színes dokumentumokat készítsen a képeslap méretéről A4- re az osztályonként elérhető legalacsonyabb költséggel. Speciális duplex nyomtatási megoldásokat kínál, és vezeték nélküli hálózaton is használható .A HP ePrint segítségével bárhonnan nyomtathat az interneten keresztül.Közvetlenül a flash meghajtókról is jól nyomtatható, jól hozzáférhető USB porton keresztül.Olyan professzionális minőségű dokumentumokat állít elő, amelyek 50% -kal alacsonyabbak a lézernyomtatóknál. 

Az Officejet Pro 251dw akár 25 oldal / perc sebességgel nyomtathat fekete és 15 oldal / perc színes nyomtatásra, 1200 x 1200 dpi felbontásig . Az első színes oldal 14 másodpercen belül fekete-fehér, 13 másodperc alatt nyomtatódik. A nyomtatási munka kényelmesen megtekinthető és vezérelhető egy érintőképernyőn , amelynek átmérője közel 11 cm. A nyomtató elegendően gyors működését 480 MHz-es és 256 MB üzemi memóriával rendelkező processzor biztosítja. Az automatikus dokumentumadagolóval és a 250 lapos tálcával hosszú munkákat hagyhat felügyelet nélkül. A HP Officejet Pro 251dw megfelel az ENERGY STAR szabványnak.

További információ:

Első oldal kimenő idő:
Fekete-fehér: 13 s
Szín: 14 s

Kijelző:
Érintés, színes, 10,92 cm

Processzor sebessége:
480 MHz

Memória méret:
256 MB

A nyomtatópatronok száma:
4 (fekete, ciánkék, bíborvörös, sárga)

Nyomtatási nyelvek:
HP PCL5c, HP PCL6, natív PDF nyomtatás, HP Postscript Level 3 emuláció

Javasolt média tömege:
60-105 g / m2

Támogatott médiatípusok:
Normál papír; Erős sima papír; HP fényes fehér papír; HP prémium papír, matt; HP Premium Plus fotópapír; egyéb tintasugaras nyomtatók; HP fejlett fotópapír; HP mindennapi fotópapír, matt; HP mindennapi fotópapír, fényes; más fotópapírok; Egyéb képeslapok; HP 180 g brosúrpapír, fényes; HP prospektus és szórólap, matt; HP-füzet papír harmadik, matt; HP füzet papírt hajtott a harmadik, fényes; Egyéb brosúrpapír; Karton

Standard csatlakozás:
1x Hi-Speed ​​USB 2.0 port
1x nagysebességű USB 2.0 eszközport
1x 10/100 Base-TX Ethernet port
Állomás 802.11 b / g / n interfésszel
Hozzáférési pont 802.11 b / g

Kompatibilis operációs rendszerek:
Windows 8, 7, Vista (32 bites és 64 bites), XP (32 bites) SP3 vagy újabb verzió, Mac OS X v10.6, OS X Lion, OS X hegyi oroszlán, Linux

Csomag tartalma:
HP Officejet Pro 251dw nyomtató
HP Duplex automatikus egység
Fekete HP Officejet 950 telepítő tintapatron
HP Officejet 951 telepítő tintapatronok (ciánkék, bíbor, sárga)
Nyomtatószoftver és Felhasználói kézikönyv a CD-ROM-on
Kezdeti útmutató
Telepítési útmutató
Tápkábel

  • A nyomtatókat általában tonerrel/festékkazettával együtt látják el, aminek a kapacitása hozzávetőlegesen megfelel a normál festékkazetta 60%-nak. Ezek a tonerek/festékkazetták külön megvásárolhatóak.

Paraméterek

Nyomtató technológia
Tintás Kész!
Csatlakozás
USB, LAN, Wi-Fi Kész!
Szabványos papírméretek
A4, A5, A6 Kész!
Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum
20 oldal/perc Kész!

Típus

Nyomtató technológia
Tintás Kész!

Kapcsolat

Csatlakozás
USB, LAN, Wi-Fi Kész!

Támogatott papírméret

Szabványos papírméretek
A4, A5, A6 Kész!

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum
20 oldal/perc Kész!
Nyomtatási sebesség (színes) - maximum
15 oldal/perc Kész!
Bemeneti tálcák
250 lap Kész!
Első oldal kinyomtatási ideje (fekete-fehér nyomtatásnál)
12,74 s Kész!
Maximális havi kapacitás
30 000 oldal/hónap Kész!
Kimeneti tálcák
150 lap Kész!

Méret

Magasság
238 mm Kész!
Mélység
460 mm Kész!
Szélesség
494 mm Kész!

Felszerelés

Kijelző
Érintős Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A HP-t a nagy gazdasági világválság embert próbáló időszakában alapították. Az alapító két barát, Bill Hewlett ésDavid Packard volt, akinek nevét a vállalat ma is büszkén viseli. Cégüket egy jelentéktelen garázsban alapították Palo Alto környékén, amely ma már Szilícium-völgyként ismert. A garázs azóta Kalifornia állam emlékműve lett. A HP sikere abban rejlik, hogy képesek voltak és mertek valami újjal előrukkolni. Első kereskedelmi diadaluk egy oszcillátor volt, amely minőség tekintetében az összes versenytársát meghaladta, viszont negyedannyi áron értékesítették.

A HP akkor vált legendássá, amikor 1968-ban legyártotta az első tömeggyártású asztali számítógépet – az asztali számológépet. 2016 novemberében a cég különféle kisebb önálló egységgé alakult át, amelyben megkezdhette a számítógéppel kapcsolatos termékek előállítását. A legnépszerűbbek a számítógépek, laptopok, nyomtatók, szkennerek, és végül, de nem utolsó sorban, a speciális számológépek. 

Megjegyzés:

Ha a termékparaméterekben nincsen "csomagolt" mező, és kifejezetten az adat- vagy USB-kábelre hivatkozik, a csomag nem tartalmazza, és külön kell megvásárolni.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HP Officejet Pro 251dw Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Officejet Pro 251dw. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HP Officejet Pro 251dw. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP Officejet Pro 251dw. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP Officejet Pro 251dw.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ