30 dnů na vrácení Slevy s AP+

HP Pavilion 13

Termékkatalógus
HP Pavilion 13
Tablet PC - Intel processzor, tükröződésmentes 13.3" multi-touch LED 1920x1080 IPS, akár 8GB RAM, Intel HD Graphics 520, 500GB SSHD + 8GB gyorsítótár az OS gyors futása érdekében, WiFi, Bluetooth, HD webkamera, kártyaolvasó, HDMI, USB 3.0, B&O hangsugárzók, 3 cellás akkumulátor, Windows 10
Kód:  HPCN0003f6NAD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HP Pavilion 13

A tablet PC praktikus megoldás, ha egy PC-t keresel házi feladatok írására és szórakozásra. Ezen eszközök paraméterei sokban különböznek, ennél fogva egyetlen modell sem tud minden feladatot ellátni.

Milyen tulajdonságokkal bír a(z) HP Pavilion 13 hibrid notebook kijelzője?

Képernyőjének átmérője.

A(z) HP Pavilion 13 érintőképernyős notebook processzora és teljesítménye

A processzor minden kimagasló hordozható számítógép alapja. Sokkal többet mond a processzor konkrét sorozata, mint a puszta ereje, amit a magok száma és órajele mutat. Az Intel letisztult és kézzel fogható felosztást dolgozott ki. A CPU-kat a gyengébbektől az erősebbekig számozza: Core i3-tól egészen i9-ig. A Pentium egy gyengébb sorozat, a Celeron pedig még ennél is gyengébb. Az Intel Atom egy teljesen más sorozat, amelyet tabletekhez fejlesztettek ki. Kicsit módosított besorolást használ az AMD. A Ryzen 9, 7, 5 és 3 CPU-k tartoznak a legmagasabb osztályba, amelyek le fogják váltani a korábbi sorozat - A12, A10, A8, A4 csipjeit. Az AMD E sorozata pedig a mobil eszközökbe kerül. A nagyobb szám nagyobb teljesítményt mutat. A TDP (Thermal Design Power) a processzor fogyasztása, amelyet maximális teljesítmény mellett mértek. A szám egy kis segítség a processzor teljesítményének meghatározásához. A laptopok többsége 25 W érték alatt mozog, nagyobb értékeket tipikusan a nagyobb méretű laptopoknál fedezhetünk fel.

A videokártyák rangsorolása hasonló alapelveken nyugszik. A dedikált videokártyák általában nagyobb teljesítményt nyújtanak, mint a processzorba integráltak. A komolyabb chipek nagyobb teljesítményt nyújtanak, mint a korábbi típusok. A memória kapacitása a kártya teljesítményének fontosabb jellemzője. Az általános használathoz bőven elég 2 GB memória. Ha olykor-olykor többet játszol RPG játékokat, akkor jól jön majd a 4 GB. Megrögzött játékosok számára 6 GB, vagy annál is nagyobb grafikus memória ajánlott.

A(z) HP Pavilion 13 hibrid notebook HDD és RAM mérete

A rendszermemória nagyságát a használat célja alapján válaszd meg. A leglassabb notebookok/tabletek 2 GB memóriával vannak ellátva. 4 GB RAM a közepes számítógépek sajátossága, de ha nem csak alapvető programokat szeretnél futtatni akkor olyan tablet PC-t keress, amely kapacitása legalább 8 GB RAM. Dokumentumaidat SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD merevlemezen archiválhatod. Az SSD rövidítés angol megfelelője Solid State Drive - magyarul, flash memórián alapuló meghajtó. Lényegesen gyorsabb és durvább bánásmódot is kibír, mint a hagyományos HDD. A HDD jelenti az egyszerű meghajtót forgó lemezekkel. Az SSHD az említett típusok kombinációja egy házban azzal az eltéréssel, hogy az SSD rész a HDD modulhoz mérten sokkal kisebb. HDD + SSD meghajtó kizárólag olyan laptopoknál fordul elő, amelyek két HDD interfésszel rendelkeznek. Az első SSD a másodlagos pedig az egyszerű HDD. A tablet PC csomagolásának tartalma:.

A HP-t a nagy gazdasági világválság embert próbáló időszakában alapították. Az alapító két barát, Bill Hewlett ésDavid Packard volt, akinek nevét a vállalat ma is büszkén viseli. Cégüket egy jelentéktelen garázsban alapították Palo Alto környékén, amely ma már Szilícium-völgyként ismert. A garázs azóta Kalifornia állam emlékműve lett. A HP sikere abban rejlik, hogy képesek voltak és mertek valami újjal előrukkolni. Első kereskedelmi diadaluk egy oszcillátor volt, amely minőség tekintetében az összes versenytársát meghaladta, viszont negyedannyi áron értékesítették.

A HP akkor vált legendássá, amikor 1968-ban legyártotta az első tömeggyártású asztali számítógépet – az asztali számológépet. 2016 novemberében a cég különféle kisebb önálló egységgé alakult át, amelyben megkezdhette a számítógéppel kapcsolatos termékek előállítását. A legnépszerűbbek a számítógépek, laptopok, nyomtatók, szkennerek, és végül, de nem utolsó sorban, a speciális számológépek. 

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HP Pavilion 13 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Pavilion 13. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HP Pavilion 13. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP Pavilion 13.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ