30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

HP Pavilion Gaming 15-b

Termékkatalógus
HP Pavilion Gaming 15-b

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HP Pavilion Gaming 15-b

A nagy teljesítményű HP Gaming laptop az NVIDIA videokártyával és az Intel ágazatvezető processzorával tökéletes környzetet biztosít. A zöld-fekete színkombinációt a visszafogott alumínium kiegészítés teszi tökéletessé, a ház mögött rejtőző nagy teljesítményű komponensek biztosítják a tökéletes játékélményt.


Off
 HP Pavilion Gaming 15-bc003nc

A játékra, munkára és szórakozáshoz

A HP Pavilion Gaming 15 laptop gamerek és a laptopok maximális teljesítményt és minőségi kivitelezést elváró szerelmesei számára egyaránt kitűnő választás. A HP Pavilion Gaming 15 laptop mindig egy lépéssel a versenytársak előtt jár.


Maximális teljesítményre hangolva

A HP Pavilion Gaming 15 a legújabb játékok és az erőforrás-igényes alkalmazások számára is a legjobb teljesítményt biztosítja. Arzenáljában megtalálod a négymagos Intel Core processzort és az NVIDIA GeForce GTX videokártyát. Az SSD meghajtó garantálja a gyors működést és 1TB tárhelyet adataid számára.

Off
 HP Pavilion Gaming 15-bc003nc


Off
 HP Pavilion Gaming 15-bc003nc

Verhetetlen kép és hang

Az Ultra HD (3840 × 2160) felbontású tükröződésmentes 15,6"-os kijelzőn a legapróbb részletet is látni fogod. A B&O PLAY technológia hangzásától forrni kezd a véred. A háttérvilágítású billentyűzet a legsötétebb szobában se hagy cserben.


Főbb jellemzők

  • Gaming felszereltség elegáns egy laptop házában
  • Modern Intel processzor
  • Nagy teljesítményű NVIDIA videokártya
  • Gazdag hangzás a B&O hangszórókkal
  • A modern Windows 10 könnyedén csatlakozik az Xboxhoz és a PC-hez
  • Kijelző Ultra HD felbontással

Paraméterek

Notebook sorozata
HP Pavilion Gaming Kész!

Termékszéria

Notebook sorozata
HP Pavilion Gaming Kész!

A HP-t a nagy gazdasági világválság embert próbáló időszakában alapították. Az alapító két barát, Bill Hewlett ésDavid Packard volt, akinek nevét a vállalat ma is büszkén viseli. Cégüket egy jelentéktelen garázsban alapították Palo Alto környékén, amely ma már Szilícium-völgyként ismert. A garázs azóta Kalifornia állam emlékműve lett. A HP sikere abban rejlik, hogy képesek voltak és mertek valami újjal előrukkolni. Első kereskedelmi diadaluk egy oszcillátor volt, amely minőség tekintetében az összes versenytársát meghaladta, viszont negyedannyi áron értékesítették.

A HP akkor vált legendássá, amikor 1968-ban legyártotta az első tömeggyártású asztali számítógépet – az asztali számológépet. 2016 novemberében a cég különféle kisebb önálló egységgé alakult át, amelyben megkezdhette a számítógéppel kapcsolatos termékek előállítását. A legnépszerűbbek a számítógépek, laptopok, nyomtatók, szkennerek, és végül, de nem utolsó sorban, a speciális számológépek. 

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HP Pavilion Gaming 15-b Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Pavilion Gaming 15-bc. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HP Pavilion Gaming 15-b. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP Pavilion Gaming 15-bc.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ