AlzaBoxy Q1 0% splátky Siguro

HP Pavilion Gaming 17-ab

Termékkatalógus
HP Pavilion Gaming 17-ab
Gamer laptop - Intel processzor, 17,3 hüvelykes LED-ek 3840x2160-ig, RAM 16 GB-os DDR4, NVIDIA GeForce GTX, M.2 SSD 256 GB-ig + HDD 1 TB 7200 RPM, DVD, WiFi, Bluetooth, HD webkamera, kártyaolvasó, HDMI, USB 3.0 , B & O hangszórók, háttérvilágítású billentyűzet, 6 cellás akkumulátor, Windows 10 Home
Kód:  HPCN1014dNAD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HP Pavilion Gaming 17-ab

Az erős HP Gaming motor tökéletesen illeszkedik az NVIDIA grafikus kártyához és a legmagasabb Intel processzorhoz. A játék zöld-fekete játékát egy tisztességes alumínium megjelenés váltotta fel, amely még mindig hatalmas alkatrészeket rejt a legjobb játékélményért . A notebook a Windows 10 operációs rendszerrel van felszerelve, amely a legkorszerűbb és legmegbízhatóbb operációs rendszerrel kombinálta a kiválasztott funkciókat.


Off
HP Pavilion Gaming 17-ab000nc

A játékok, a munka és a szórakozás számára készült

A HP Pavilion Gaming 17 minden játékosnak és számítógép-rajongónak nagyszerű teljesítményt és kiváló minőségű feldolgozást igényel.A HP Pavilion Gaming 17 mindig egy lépéssel az ellenfelek előtt lesz.


A maximális teljesítmény érdekében van beállítva

A HP Pavilion Gaming 17-el mindig a legmagasabb teljesítményt nyújtja a legújabb játékok és igényes alkalmazások számára. Arzenáljában négymagos Intel Core processzor és egy NVIDIA GeForce GTX grafikus kártya található . A rendszer gyors működtetése gyors SSD lemezt biztosít, az adatokhoz 1 TB HDD van.

Off
HP Pavilion Gaming 17-ab000nc

Off
HP Pavilion Gaming 17-ab000nc

Verhetetlen kép és hang

A 17 "-es Ultra-HD (3840 × 2160) fényvédő képernyőn a legkisebb részleteket is felismerheti. A vér az ereiben a B & O PLAY hangot fogja hallani. A háttérvilágítású billentyűzetnek köszönhetően a legvilágosabb szobát is felderíti.


Főbb jellemzők

  • Játékfelszerelés a laptop elegáns testében
  • Fejlett Intel processzor
  • Erős grafika az NVIDIA számára
  • Gazdag hangzás a B & O hangszórókkal
  • A modern Windows 10 egyszerűen csatlakozik az Xbox és a PC-hez

A HP-t a nagy gazdasági világválság embert próbáló időszakában alapították. Az alapító két barát, Bill Hewlett ésDavid Packard volt, akinek nevét a vállalat ma is büszkén viseli. Cégüket egy jelentéktelen garázsban alapították Palo Alto környékén, amely ma már Szilícium-völgyként ismert. A garázs azóta Kalifornia állam emlékműve lett. A HP sikere abban rejlik, hogy képesek voltak és mertek valami újjal előrukkolni. Első kereskedelmi diadaluk egy oszcillátor volt, amely minőség tekintetében az összes versenytársát meghaladta, viszont negyedannyi áron értékesítették.

A HP akkor vált legendássá, amikor 1968-ban legyártotta az első tömeggyártású asztali számítógépet – az asztali számológépet. 2016 novemberében a cég különféle kisebb önálló egységgé alakult át, amelyben megkezdhette a számítógéppel kapcsolatos termékek előállítását. A legnépszerűbbek a számítógépek, laptopok, nyomtatók, szkennerek, és végül, de nem utolsó sorban, a speciális számológépek. 

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HP Pavilion Gaming 17-ab Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Pavilion Gaming 17-ab. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HP Pavilion Gaming 17-ab. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP Pavilion Gaming 17-ab.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ