A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Shop roku

HP Pavilion Mini

Termékkatalógus
HP Pavilion Mini

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HP Pavilion Mini

Amerikai multinacionális vállalat HP még mindig a keskeny csúcs a termelés elsősorban az informatikai berendezések. A CES-en 2015-ban Las Vegas széles köre számára az ügyfelek állított elég érdekes meglepetés formájában egy miniatűr számítógép. HP Pavilion Mini olyan kicsi van, hogy kancsal, hogy tisztán látni a kontúrok. Formatartó alapul egy négyzet oldalhossza 145 mm és magassága 50 mm. 

Az apró asztali HP


Ezek rekord számok azonban gyakorlatilag nincs hatása a hardver eszközök. Belül található egy Intel Pentium 3558, hanem erősebb modell formájában egy Intel Core i3-4025U. Az adatokat, amelyek előtt áll a hagyományos lemezek opcionális kapacitás 500 és 1000 GB Természetesen van egy HDMI kimenet a monitor vagy a televízió. A kapcsolat további kiegészítők telepítése folyamatban kvartettje USB port a gyors 3.0 szabványnak.

Paraméterek

Processzor sorozat
Intel Pentium Kész!
Operációs rendszer
Windows 8.1 Kész!
A gép típusa
Mini PC Kész!
Grafikus kártya márkája
Intel Kész!
Videókártya modell
HD felbontás Kész!

Operációs rendszer

Operációs rendszer
Windows 8.1 Kész!

Típus

A gép típusa
Mini PC Kész!

Processzor

Processzor sorozat
Intel Pentium Kész!

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája
Intel Kész!
Videókártya modell
HD felbontás Kész!

Felszerelés

Alap felszerelés
Wi-Fi Kész!
WiFi típus
802.11b/g/n Kész!

Szín és dizájn

Szín
Ezüst Kész!
Ház mérete
Desktop Kész!

Rendszermemória

RAM memória mérete
4 GB Kész!

Kimenetek

USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
4 × Kész!
Grafika
HDMI Kész!
Egyéb
LAN, Fejhallgató/hangszóró kimenet Kész!
Optikai meghajtó
Optikai meghajtó nélkül Kész!

Szekrény

Szélesség
145 mm Kész!
Magasság
145 mm Kész!
Mélység
60 mm Kész!
Tömeg
0,73 kg Kész!

Termékszéria

PC sorozat
HP Pavilion Kész!
Több paraméter

A HP-t a nagy gazdasági világválság embert próbáló időszakában alapították. Az alapító két barát, Bill Hewlett ésDavid Packard volt, akinek nevét a vállalat ma is büszkén viseli. Cégüket egy jelentéktelen garázsban alapították Palo Alto környékén, amely ma már Szilícium-völgyként ismert. A garázs azóta Kalifornia állam emlékműve lett. A HP sikere abban rejlik, hogy képesek voltak és mertek valami újjal előrukkolni. Első kereskedelmi diadaluk egy oszcillátor volt, amely minőség tekintetében az összes versenytársát meghaladta, viszont negyedannyi áron értékesítették.

A HP akkor vált legendássá, amikor 1968-ban legyártotta az első tömeggyártású asztali számítógépet – az asztali számológépet. 2016 novemberében a cég különféle kisebb önálló egységgé alakult át, amelyben megkezdhette a számítógéppel kapcsolatos termékek előállítását. A legnépszerűbbek a számítógépek, laptopok, nyomtatók, szkennerek, és végül, de nem utolsó sorban, a speciális számológépek. 

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes asztali számítógép kínálatunkban.

Információ a feltüntetett tárhelyről Windows operációs rendszer alatt.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HP Pavilion Mini Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Pavilion Mini. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HP Pavilion Mini. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP Pavilion Mini. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP Pavilion Mini.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ