A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

Shop roku Shop roku

HP Pavilion Wave 600 + fehér billentyűzet a050nc és egér

Termékkatalógus
HP Pavilion Wave 600 + fehér billentyűzet a050nc és egér
Számítógép - Intel Core i3 6100T Skylake, 4 GB DDR4 RAM, Intel HD Graphics 530, 128 GB SSD + 1 TB 7200 RPM HDD, WiFi 802.11ac, Bluetooth, billentyűzet + egér, a Windows 10 Home 64bit (Z0M61EA)
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  HPCD0008e Termékszám:  Z0M61EA#AKC Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HP Pavilion Wave 600 + fehér billentyűzet a050nc és egér Megszűnt

HP Pavilion Wave 600 + fehér billentyűzet a050nc és egér

le
 HP Pavilion Wave 600-a050nc Grey

Impozáns teljesítmény

Ez a gyönyörűség egy teljes értékű standard asztali számítógép teljesítményét nyújtja kisebb kiszerelésben. Használja ki az Intel Core i5 6400T Skylake processzor teljesítményét, amelyhez egy gyors 8GB műveleti memória társul. Multimédiás használatra az AMD Radeon R9 M470 grafikus kártya áll rendelkezésére, amely megbirkózik HD videó lejátszásával, fotók feldolgozásával és videojátékokkal is. A rendszer gyorsaságát a 128GB SSD gyorsítótár támogatja. Adatai számára pedig egy nagy kapacitású 1TB-os merevlemez áll rendelkezésére.


Tetszetős design

A számítógép design-ja kiemelkedő. A gyönyörű modern 360°-os szögben kialakított formatervezésével ez a számítógép igazán megérdemli, hogy kiállítsák. Az USB 3.0 csatlakozásnak köszönhetően könnyedén csatlakoztathat bármilyen USB eszközt, ráadásul tízszer gyorsabb adatátvitellel az USB 2.0-vel szemben. Helyezzen be egyszerűen SD vagy microSD kártyát, hogy növelje tárhelyét filmek, zenék vagy fotók számára. A drótnélküli csatlakoztatásnak köszönhetően pedig könnyedén csatlakoztathat további eszközöket WiFi-n vagy Bluetooth-on keresztül.

le
 HP Pavilion Wave 600-a050nc Grey

le
 HP Pavilion Wave 600-a050nc Grey

Parabolikus hangszóró a B&O cégtől

A HP hangszórói a Bang & Olufsen szakértőinek köszönhetően gazdag és jellegzetes hangi adottságokkal rendelkeznek. Ne csak füleljen – hagyja magát lenyűgözni a magával ragadó hangzással. Bárhol is helyezi el készüléket, a parabolikus hangszórók 360°-os szögben nyújtják a helyiségben ugyanazt a hangminőséget.


Akcióra készen

A modern Windows 10 rendszer kezelését a beépített mikrofon teszi még kellemessé, amelyet a Cortanou digitális asszisztenssel társítva készülékét hangvezérléssel is kezelheti. Ezen felül pedig jól szolgál a családdal vagy kollégákkal való kommunikációra is. A számítógép drótnélküli billentyűzettel és egérrel kapható. Használatához tehát mindössze elegendő monitorhoz csatlakoztatni.

le
 HP Pavilion Wave 600-a050nc Grey

Főbb tulajdonságok

  • Modern külső a modern irodákhoz
  • B&O hangszóró térhangzással
  • Beépített mikrofon
  • Igényes munkavégzéshez vagy videojátékokhoz
  • SSD gyorsítótár a rendszer és HDD az adatok számára

A HP-t a nagy gazdasági világválság embert próbáló időszakában alapították. Az alapító két barát, Bill Hewlett ésDavid Packard volt, akinek nevét a vállalat ma is büszkén viseli. Cégüket egy jelentéktelen garázsban alapították Palo Alto környékén, amely ma már Szilícium-völgyként ismert. A garázs azóta Kalifornia állam emlékműve lett. A HP sikere abban rejlik, hogy képesek voltak és mertek valami újjal előrukkolni. Első kereskedelmi diadaluk egy oszcillátor volt, amely minőség tekintetében az összes versenytársát meghaladta, viszont negyedannyi áron értékesítették.

A HP akkor vált legendássá, amikor 1968-ban legyártotta az első tömeggyártású asztali számítógépet – az asztali számológépet. 2016 novemberében a cég különféle kisebb önálló egységgé alakult át, amelyben megkezdhette a számítógéppel kapcsolatos termékek előállítását. A legnépszerűbbek a számítógépek, laptopok, nyomtatók, szkennerek, és végül, de nem utolsó sorban, a speciális számológépek. 

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HP Pavilion Wave 600 + fehér billentyűzet a050nc és egér
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ