HP Pro x2 210 G1

Termékkatalógus
HP Pro x2 210 G1
Tablet PC - Intel processzor, tükröződésmentes 10.1" multi-touch LED 1280x800, akár 4GB RAM, Intel HD Graphics, 64GB SSD, WiFi, webkamera, Bluetooth, micro HDMI, USB 3.0, Windows 10
Kód:  HPBN2506cNAD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HP Pro x2 210 G1

A tablet PC kiváló megoldás, amennyiben egy PC-t szeretnél a suliba és filmezésre. Ezen eszközök technikai paraméterei különbözőek, ezért minden modell valami másban jó.

Hogy milyen tulajdonságokkal bír a(z) HP Pro x2 210 G1 érintőképernyős laptop monitorja?

A tablet PC monitorjának mérete.

A(z) HP Pro x2 210 G1 érintőképernyős laptop processzora és teljesítménye

A processzor minden jelentős notebook alapja. Sokkal többet mond a processzor modellje, mint kizárólag a teljesítménye, amit a processzor magjainak száma és órajele fejez ki. Az Intel eredeti és érthető rangsort talált ki. A CPU-kat a gyengébbektől az erősebbekig számmal jelöli: Core i3, i5, i7 és i9. A Pentium egy gyengébb modellsorozat, a Celeron pedig még ennél is gyengébb. Az Intel Atom egy teljesen más sorozat, amelyet elsősorban táblagépekhez fejlesztettek ki. Kicsit módosított rangsort ajánl az AMD. A Ryzen 9, 7, 5 és 3 chipek állnak a teljesítmény csúcsán, amelyek lecserélték a korábbi sorozat - A12, A10, A8, A4 processzorait. Az AMD E sorozata pedig kifejezetten mobil eszközökbe kerül. A magasabb szám nagyobb kapacitást jelöl. Az úgynevezett TDP (Thermal Design Power) a processzor fogyasztása, amelyet a legnagyobb teljesítmény mellett nyújt. Ez a szám egy plusz információ a processzor hatékonyságának kiderítéséhez. A notebookok nagyobbik része 25 W fogyasztási érték alatt marad, nagyobb TDP-t főleg a gamer notebookoknál találunk.

A videokártyák (GPU) besorolása is nagyon hasonló. Az önálló grafikus kártyák javarészt nagyobb teljesítménnyel bírnak, mint a processzorba integráltak. Az újabb CPU-k nagyobb teljesítménnyel bírnak, mint a régebbiek. A memória mérete a videokártya teljesítményének központi mutatója. Az irodai programok futtatásához elegendő kb. 2 GB memória. Ha olykor-olykor szenvedélyesebben játszol RPG játékokat, akkor nem fog kárba veszni a 4 GB. Megrögzött játékosok számára 6 GB, vagy annál is nagyobb méretű memória ésszerű.

A(z) HP Pro x2 210 G1 hibrid notebook memória és merevlemez kapacitása

A rendszermemória kapacitását a várt felhasználás alapján határozd meg. Az alap notebookok/tabletek 2 GB rendszermemóriával rendelkeznek. 4 GB RAM a középkategóriás gépek ismertetőjegye, de ha nem csak munkára szeretnéd használni akkor olyan tablet PC-t keress, amely kapacitása legalább 8 GB RAM. Adataidat SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD winchesteren tárolhatod. Az SSD rövidítés jelentése Solid State Drive - érthetőbben, mozgó alkatrészek nélküli diszk. Lényegesen gyorsabb és durvább bánásmódot is kibír, mint a normál meghajtók. A HDD jelenti a hagyományos winchestert forgó lemezekkel. Az SSHD az előző típusok kombinációja egy házban viszont az SSD komponens a HDD modulhoz mérten sokkal kisebb. HDD + SSD meghajtó tipikusan olyan számítógépeknél fordul elő, amelyek két HDD csatlakozóval rendelkeznek. A mester SSD a másodlagos pedig a normál HDD. A tablet PC kiegészítői:.

A HP-t a nagy gazdasági világválság embert próbáló időszakában alapították. Az alapító két barát, Bill Hewlett ésDavid Packard volt, akinek nevét a vállalat ma is büszkén viseli. Cégüket egy jelentéktelen garázsban alapították Palo Alto környékén, amely ma már Szilícium-völgyként ismert. A garázs azóta Kalifornia állam emlékműve lett. A HP sikere abban rejlik, hogy képesek voltak és mertek valami újjal előrukkolni. Első kereskedelmi diadaluk egy oszcillátor volt, amely minőség tekintetében az összes versenytársát meghaladta, viszont negyedannyi áron értékesítették.

A HP akkor vált legendássá, amikor 1968-ban legyártotta az első tömeggyártású asztali számítógépet – az asztali számológépet. 2016 novemberében a cég különféle kisebb önálló egységgé alakult át, amelyben megkezdhette a számítógéppel kapcsolatos termékek előállítását. A legnépszerűbbek a számítógépek, laptopok, nyomtatók, szkennerek, és végül, de nem utolsó sorban, a speciális számológépek. 

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HP Pro x2 210 G1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Pro x2 210 G1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HP Pro x2 210 G1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP Pro x2 210 G1.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ