30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

HP Professional Leather Case 17.3 "

Termékkatalógus
HP Professional Leather Case 17.3 "
4,7 15 értékelés
Laptoptáska
Kód:  NO396e5 Élettartam: 12 hónap Termékszám:  H4J94AA Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HP Professional Leather Case 17.3 "

Paraméterek

Anyag
Bőr Kész!
Mélység
13,3 cm Kész!
Szélesség
46,3 cm Kész!
Magasság
33,6 cm Kész!
Anyag
Bőr Kész!

Anyag

Anyag
Bőr Kész!

Külső méretek

Mélység
13,3 cm Kész!
Szélesség
46,3 cm Kész!
Magasság
33,6 cm Kész!

Anyag

Anyag
Bőr Kész!

Max. méret

Laptop képátló
17,3" Kész!
Több paraméter

A HP-t a nagy gazdasági világválság embert próbáló időszakában alapították. Az alapító két barát, Bill Hewlett ésDavid Packard volt, akinek nevét a vállalat ma is büszkén viseli. Cégüket egy jelentéktelen garázsban alapították Palo Alto környékén, amely ma már Szilícium-völgyként ismert. A garázs azóta Kalifornia állam emlékműve lett. A HP sikere abban rejlik, hogy képesek voltak és mertek valami újjal előrukkolni. Első kereskedelmi diadaluk egy oszcillátor volt, amely minőség tekintetében az összes versenytársát meghaladta, viszont negyedannyi áron értékesítették.

A HP akkor vált legendássá, amikor 1968-ban legyártotta az első tömeggyártású asztali számítógépet – az asztali számológépet. 2016 novemberében a cég különféle kisebb önálló egységgé alakult át, amelyben megkezdhette a számítógéppel kapcsolatos termékek előállítását. A legnépszerűbbek a számítógépek, laptopok, nyomtatók, szkennerek, és végül, de nem utolsó sorban, a speciális számológépek. 

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HP Professional Leather Case 17.3 " Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Professional Leather Case 17.3". Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HP Professional Leather Case 17.3". Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP Professional Ledertasche 17,3". Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP Professional Ledertasche 17,3".
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ