A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Doručení zdarma Shop roku

HP Reverb VR3000 G2 Headset

Termékkatalógus
HP Reverb VR3000 G2 Headset
4,1 13 értékelés
VR szemüveg - számítógéphez, max. felbontás: 4K 4320 × 2160 px (az egyik szemre QHD 2160 × 2160 px), 90 Hz, csatlakozás: USB-C és DisplayPort, tartozék: távirányító, fejhallgató, gyorsulásmérő, giroszkóp
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  HPK002a3 Termékszám:  1N0T5AA#ABB Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HP Reverb VR3000 G2 Headset

Élvezd teljes mértékben a virtuális valóságot a HP Reverb VR3000 G2 Headset készlettel, amely az első osztályú képminőség és a kiemelkedő kényelem tökéletes kombinációja. A 2160 × 2160 px felbontású kijelzőegységekkel, valamint a Valve optikával és hanggal rendelkező HP Reverb VR3000 G2 szemüveg a digitális világ tökéletes audiovizuális élményét nyújtja. Élvezd a legkisebb részletek éles megjelenítését optimálisan beállított fényerővel és kontrasztaránnyal. A szettbe közvetlenül beépített négy kamera jóvoltából a leggyorsabb és legnehezebb mozgásokat is pontosan követheted.

A HP Reverb VR3000 G2 VR szemüveg fő jellemzői

  • A HP Reverb VR3000 G2 VR szemüveg első osztályú képminősége
  • Két 2160 × 2160 px felbontású kijelző
  • Frissítési gyakoriság: 90 Hz
  • Éles részletek finoman hangolt fényerővel és kontraszttal
  • Tökéletes alkalmazkodás bármilyen fejmérethez
  • Két ergonomikus mozgásvezérlő
  • Kompatibilis a SteamVR-rel és a Windows Mixed Reality-vel

Még hosszú idejű használat során is kényelmes HP Reverb VR3000 G2 Headset

A maximális kényelmet és komfortot hosszú használat mellett rugalmas anyag, jobb párnázás és állítható lencsepozíció alkalmazásával érték el. A HP Reverb VR3000 G2 Headset bármilyen fejmérethez és arcformához tökéletesen hozzáilleszthető. A csomag két ergonomikus mozgásvezérlőt tartalmaz, amelyek természetes és kényelmes fogást tesznek lehetővé. Mivel kompatibilis a SteamVR-rel és a Windows Mixed Reality-vel, nagy mennyiségű tartalomhoz kapsz gond nélkül hozzáférést.

Paraméterek

Rendeltetés
Számítógéphez Kész!
Képfrissítési gyakoriság
90 Hz Kész!
Felbontás egy szemre
QHD 2160 × 2160 px Kész!
Általános felbontás
4K 4320 × 2160 px Kész!
Csatlakozás
USB-C, DisplayPort Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Számítógéphez Kész!

Képalkotó képességek

Képfrissítési gyakoriság
90 Hz Kész!
Felbontás egy szemre
QHD 2160 × 2160 px Kész!
Általános felbontás
4K 4320 × 2160 px Kész!

Jellemzők

Csatlakozás
USB-C, DisplayPort Kész!
Érzékelők
Gyorsulásmérő, Giroszkóp Kész!
A csomagolás tartalmazza
Távirányító Kész!
Szín
Fekete Kész!

PC hardver követelmények

PC videókártya
NVIDIA GeForce GTX 1060 Kész!
PC operációs rendszer
Windows XP - Windows 10 Kész!
Több paraméter

A HP-t a nagy gazdasági világválság embert próbáló időszakában alapították. Az alapító két barát, Bill Hewlett ésDavid Packard volt, akinek nevét a vállalat ma is büszkén viseli. Cégüket egy jelentéktelen garázsban alapították Palo Alto környékén, amely ma már Szilícium-völgyként ismert. A garázs azóta Kalifornia állam emlékműve lett. A HP sikere abban rejlik, hogy képesek voltak és mertek valami újjal előrukkolni. Első kereskedelmi diadaluk egy oszcillátor volt, amely minőség tekintetében az összes versenytársát meghaladta, viszont negyedannyi áron értékesítették.

A HP akkor vált legendássá, amikor 1968-ban legyártotta az első tömeggyártású asztali számítógépet – az asztali számológépet. 2016 novemberében a cég különféle kisebb önálló egységgé alakult át, amelyben megkezdhette a számítógéppel kapcsolatos termékek előállítását. A legnépszerűbbek a számítógépek, laptopok, nyomtatók, szkennerek, és végül, de nem utolsó sorban, a speciális számológépek. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Üdvözlet. Ez a G2-nek a v2-es változata? (2 féle arcmaszk, javított kábel és kamerák)

Kedves Alza! Látom van egy csomó visszaküldött, felbontott, használt ilyen headset a raktárban. Valami érdekesség okán, a felbontott jelentősen drágább, mint az újnak mondott. Nem lehetne egy egyéni, reális árat kérni a felbontott headsetre? Másik kérdés, ha rendelek egy ilyet, biztos hogy újat fogok kapni és nem 5x visszaküldött, szétpróbálgatottat? Válaszukat előre is köszönöm!

Kontrollerek is benne vannak az árban?

Ez most a revern g2? Mi az a vr3000?

Kérdések és válaszok: HP Reverb VR3000 G2 Headset
Kiegészítők: HP Reverb VR3000 G2 Headset Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Reverb VR3000 G2 Headset. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HP Reverb VR3000 G2 Headset. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP Reverb VR3000 G2 Headset. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP Reverb VR3000 G2 Headset.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ