Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

HP Scanjet Pro 2000 s1

Termékkatalógus
HP Scanjet Pro 2000 s1
Szkenner A4, 600 dpi, (ADF), USB 2.0
Kód:  QM059c1 Termékszám:  L2759A Gyártó honlapja:

HP Scanjet Pro 2000 s1

A HP Scanjet Pro 2000 s1 nagy mennyiségű dokumetumok digitalizálásához nyújt gazdaságos megoldást. Nagyobb projektek sem jelenthetnek problémát, sebessége 24lap/min. vagy akár 48 ábra/min. Az 50 lap kapacitású automatikus adagoló lehetővé teszi , hogy ne kelljen gyakran beavatkozni és feleslegesen várakozni. Méretét tekintve kompakt, kis helyen elfér, a munkaterületet kevéssé foglalja.

Legfontosabb jellemzői

  • Kompakt és gyors szkennelés
  • kétoldalas beolvasás
  • 50 oldalas automatukus lapadagoló
  • Szkennelés egy gombnyomással
  • Dokumentum, email automatikus küldése
  • Automatikus szövegfelismerés (OCR)

A munka egyszerűsítése

A mindennepi feladatokat nagyban megkönnyíti az egyetlen gombnyomással történő szekennelés . Készíts magadnak saját érintéses profilt, és az ismétlődő feladatokkal járó kellemtlenségeket kizárhatod! Az ORC szövegfelismerő technológia biztonságosan változtatja szerkeszthető szöveggé a beolvasott PDF és egyéb fájltípusokat.

Sokrétűen

A szkennelt dokumentumokat azonnal és közvetlenül megoszthatod a HP Scan szoftvered kedvenc archív helyeivel. A leggyakrabban előfordulő változatokra profilokat készíthesz. A HP Scan sokrétűen alkalmas a dokumnetumok digitalizálására és szervezésére.

 

Műszaki adatok:

Lapolvasó típusa:
átmenő

Optikai beolvasási felbontás
Legfeljebb 600 dpi (színes és fekete-fehér)

Munkaképesség:
Ajánlott ciklus 2000 oldal/nap

Bit mélység:
24 bites külső / belső 48-bites

Szürke:
256bit

Feladatok feldolgozási sebessége:

  • Színes fénykép 10 x 15 cm-es fájlba (200 dpi, 24 bites TIFF formátumban): körülbelül 6,9 mp. egy kép beolvasása
  • OCR A4 (300 dpi, 24 bites RTF): körülbelül 9,13 mp. egy kép beolvasása
  • Színes fénykép 10 x 15 cm-es e-mail (150 dpi, 24 bites): körülbelül 10.65 mp. egy kép beolvasása
  • A/4-es PDF fájl konvertálása E-mailbe (300 dpi, 24 bites): körülbelül 12,98 másodperc egy kép beolvasása

Támogatott média típusok:
Papírlap, nyomtató papír (lézer és tintasugaras), perforált papír, bank bizonylat, névjegykártyák, számlák, indigó formák.

Papír súly (ADF bemeneti támogatás):
50-180 g / m2

A beszkennelt dokumentumok tárolási formátuma:
Szöveg és képek: PDF, JPEG, PNG, BMP, TIFF, TXT (szöveg), RTF (Rich Text), és kereshető PDF.

Scan bemeneti módok:
A HP szkenner előlapján egy alapértelmezett szkennelési mód van, használható szoftverek Windows, HP Easy Scan / ICA on Mac vagy független gyártótól származó applikációk, mint a TWAIN, ISIS, and WIA drivers.

Továbbfejlesztett funkciók

Automatikus szín érzékelés, kivágás, expozíció és automatikus tájolás, karakterfelismerés (OCR), él eltávolítás, háttér tisztázása, lyukeltávolítás, színcsepp effekt eltávolítás, szkennelés e-mailbe, PDF biztonsági fájl.

Control Panel:

Beolvasás gomb, bekapcsoló gomb, üzemi LED és hibajelző LED.

Alapvető csatlakozó:
Nagysebességű USB 2.0 port

A HP-t a nagy gazdasági világválság embert próbáló időszakában alapították. Az alapító két barát, Bill Hewlett ésDavid Packard volt, akinek nevét a vállalat ma is büszkén viseli. Cégüket egy jelentéktelen garázsban alapították Palo Alto környékén, amely ma már Szilícium-völgyként ismert. A garázs azóta Kalifornia állam emlékműve lett. A HP sikere abban rejlik, hogy képesek voltak és mertek valami újjal előrukkolni. Első kereskedelmi diadaluk egy oszcillátor volt, amely minőség tekintetében az összes versenytársát meghaladta, viszont negyedannyi áron értékesítették.

A HP akkor vált legendássá, amikor 1968-ban legyártotta az első tömeggyártású asztali számítógépet – az asztali számológépet. 2016 novemberében a cég különféle kisebb önálló egységgé alakult át, amelyben megkezdhette a számítógéppel kapcsolatos termékek előállítását. A legnépszerűbbek a számítógépek, laptopok, nyomtatók, szkennerek, és végül, de nem utolsó sorban, a speciális számológépek. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HP Scanjet Pro 2000 s1
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP ScanJet Pro 2000 s1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HP ScanJet Pro 2000 s1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP ScanJet Pro 2000 s1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP ScanJet Pro 2000 s1.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ