we apologize for the inconvenience, but due to technical difficulties there may be delays of order pickups at our branches. We are working on the repairs. Thank you for your understanding.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

HP ScanJet Professional 1000

Termékkatalógus
HP ScanJet Professional 1000
Szkenner - A4, 600 x 600 dpi, USB 2.0
Kód:  QM118 Termékszám:  L2722A Gyártó honlapja:

HP ScanJet Professional 1000

A HP ScanJet Professional 1000 hordozható szkennerrel gyerekjáték lesz a szkennelés. Ott szkennelhetsz, ahol szükség van rá - legyen az az irodában, egy vásárló lakásán vagy menet közben. Tartsd rendezetten a szerződéseidet, űrlapjaidat, nyugtáidat és névjegykártyáidat a számítógépen. Nem kell többé olyannak lenned, mintha egy tűt keresnél a szénakazalban, ha a számítógépeden túlzsúfoltak dokumentumok.

Egy ultra-hordozható szkenner, amely egyetlen gombnyomással képes szkennelni - közvetlenül programba vagy az alkalmazásba, amivel éppen dolgozol. Különböző formátumokban is képes a szkennelésre (PDF, TIFF, JPEG, Microsoft Word). Nagyon szép 600 x 600 dpi-s felbontásban képes szkennelni, és USB 2.0 kábelen keresztül csatlakozik a számítógépre, amely szintén mellékelve van - ezért nem igényel akkumulátort vagy hálózati adaptert a működéshez.

Egy könnyű utazótáska elérhető az eszközhöz, akárcsak egy szoftverek, amelyek még könnyebbé teszi a munkát - a Nuance PaperPort célja, hogy rendszerezze, archíválja és megoszthasd a beolvasott dokumentumokat. Nuance OmniPage1 biztosítja, hogy átkonvertálhasd ezeket a dokumentumokat szerkeszthető fájlokká, a NewSoft Presto! BizCard Reader pedig egy olyan szoftver, amellyel rendezheted a névjegykártyákat és a dombornyomott kártyákat.

Műszaki adatok:

Beolvasás típusa:
Lapadagoló

Optikai szkennelés felbontása:
Akár 600 dpi

Munkaképesség (naponta):
legfeljebb 100 oldal

Bit mélység:
48 bites

Szürke szint:
256

Szkennelési sebesség
OCR formátum A4-es papírpapírra, 300 dpi, egyoldalas: legfeljebb 20 másodperc
OCR A4-es formátumban PaperPort-hoz, 300 dpi, kétoldalas: legfeljebb 26 másodperc
OCR formátum A4 formátumban (PDF kereshető), 300 dpi, egyoldalas: akár 16 másodperc
A4 formátumú OCR formátum (PDF kereshető), 300 dpi, kétoldalas: legfeljebb 26 másodperc
OCR névjegykártya a fájlba (PDF kereshető), színes, 300 dpi, egyoldalas: legfeljebb 10 másodperc
OCR névjegykártya fájlba (PDF kereshető), színes, 300 dpi, kétoldalas: legfeljebb 13 másodperc
OCR formátum A4-es Word-be, színes, 300 dpi, egyoldalas: legfeljebb 18 másodperc
OCR formátum A4-es Word-be, színes, 300 dpi, kétoldalas: legfeljebb 23 másodperc

Szkennelési méret az automatikus lapadagolóban (max.)
216 x 356 mm

Támogatott média típusok:
Papír (sima, tintasgaras), borítékok, címkék, csekkek, kártyák (névjegykártyák, műanyag azonosító kártyák)

Média tömege:
49-120 g/m2

Scan fájl formátuma:
Raszteres kép (*.bmp), DCX (*.DCX), GIF (*.gif), HTML (*.htm), JB2 (*.JBG) JP2 (*.JP2), JPEG (*.jpg), Kindle® (*.doc), MAX (*.max), a Microsoft Excel (.xls), Microsoft Excel 2007 (.XLSX), Microsoft PowerPoint 2007 (.PPTX), Microsoft PowerPoint 97 (*.rtf), a Microsoft Publisher 98 (*.rtf), Microsoft Word (.doc), Microsoft WordML (WordML) (*.XML), Microsoft Word 2007 (*.docx) PCX (*.PCX), PDF (*.PDF, kép kereshető kép, normál és szerkesztett), PNG (*.png) RTF 2000 ExactWord (*.rtf), Vesszővel elválasztott szöveg (*.csv), Text (*.txt), TIFF (*.tif), Unicode szöveg (*.csv, *.txt), WordPerfect 12, X3 (*.WPD), XPS (*.xPS)

Irányítópanel:
2 előlapi gomb (Mégse és Szkennelés)

Csatlakozási lehetőségek:
Hi-Speed USB 2.0

Kompatibilis operációs rendszerek
Windows 7; A Windows Vista 64-bit; Microsoft Windows XP Home, Professional, Professional x64, 2000 MAC

Energiafogyasztás:
2,5 W

Méretek:
290 x 50 x 75 mm

Tömeg:
0,66 kg

A csomag tartalma:
Mobile HP Scanjet Professional 1000
Nagysebességű USB 2.0 kábel
Tisztító kendő
Telepítési útmutató  és garanciajegy
CD-ROM-on szoftver Windows és Mac

Mellékelt szoftverek:
TWAIN illesztőprogram
Nuance PaperPort
Nuance OmniPage
NewSoft Presto! BizCard 6

A HP-t a nagy gazdasági világválság embert próbáló időszakában alapították. Az alapító két barát, Bill Hewlett ésDavid Packard volt, akinek nevét a vállalat ma is büszkén viseli. Cégüket egy jelentéktelen garázsban alapították Palo Alto környékén, amely ma már Szilícium-völgyként ismert. A garázs azóta Kalifornia állam emlékműve lett. A HP sikere abban rejlik, hogy képesek voltak és mertek valami újjal előrukkolni. Első kereskedelmi diadaluk egy oszcillátor volt, amely minőség tekintetében az összes versenytársát meghaladta, viszont negyedannyi áron értékesítették.

A HP akkor vált legendássá, amikor 1968-ban legyártotta az első tömeggyártású asztali számítógépet – az asztali számológépet. 2016 novemberében a cég különféle kisebb önálló egységgé alakult át, amelyben megkezdhette a számítógéppel kapcsolatos termékek előállítását. A legnépszerűbbek a számítógépek, laptopok, nyomtatók, szkennerek, és végül, de nem utolsó sorban, a speciális számológépek. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HP ScanJet Professional 1000
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP ScanJet Professional 1000. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HP ScanJet Professional 1000. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP Scanjet 1000 Profi. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP Scanjet 1000 Profi.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ