Shop roku Shop roku

HP Spectre 13

Termékkatalógus
HP Spectre 13
Tablet PC - Intel processzor, 13.3" multi-touch LED 1920x1080 IPS Brightview, 8GB DDR3L RAM, Intel HD Graphics, akár 512GB SSD, WiFi, Bluetooth, kártyaolvasó, webkamera, HDMI, mini DisplayPort, USB 3.0, háttérvilágítású billentyűzet, B&O hangsugárzók, Windows 10
Kód:  HPCN2050gNAD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HP Spectre 13

Az érintőképernyős notebook praktikus eszköz, ha éppen egy eszközt akarsz munkára és filmezésre. A hordozható számítógépek jellemzői nagyban eltérnek, ezért minden modell valami másra jó.

Hogy milyen tulajdonságokkal bír a(z) HP Spectre 13 érintőképernyős laptop kijelzője?

A tablet PC kijelzőjének mérete.

A(z) HP Spectre 13 hibrid laptop processzora és teljesítménye

A processzor minden jelentős notebook fontos része. Sokkal lényegesebb a processzor konkrét típusa, mint a puszta ereje, amit a magok száma és frekvenciája jelez. Az Intel eredeti és átlátható tipológiát hozott létre. Chipjeit a lassabbaktól a gyorsabbakig rangsorolja: Core i3-tól egészen i9-ig. A Pentium egy gyengébb sorozat, a Celeron pedig még ennél is gyengébb, viszont a legolcsóbb. Az Intel Atom egy teljesen különálló sorozat, amelyet kifejezetten mobil eszközökhöz terveztek. Kicsit módosított rangsort ajánl az AMD. A Ryzen 9, 7, 5 és 3 csipek állnak a legfelső szinten, amelyek fokozatosan felváltják a korábbi generáció - A12, A10, A8, A4 csipjeit. Az AMD E sorozata pedig a mobil eszközök számára készül. A nagyobb szám nagyobb teljesítményt fejez ki. A Thermal Design Power (TDP) a processzor fogyasztása, amelyet maximális kihasználtság mellett nyújt. Ez a szám egy kis segítség a processzor hatékonyságának kiderítéséhez. A laptopok nagyobbik része 25 W érték körül mozog, nagyobb fogyasztást gyakran csak a rendkívüli teljesítményű laptopoknál találunk.

A grafikus kártyák besorolása hasonló alapelvekre épül. A különálló grafikus kártyák általában nagyobb teljesítményt kínálnak, mint az integráltak. A komolyabb processzorok nagyobb teljesítményt nyújtanak, mint elődeik. A RAM kapacitása a grafikus kártya teljesítményének fontosabb kritériuma. Átlagos felhasználók számára elegendő 2 GB RAM . Ha olykor-olykor intenzívebben játszol FPS játékokat, akkor nem lesz fölösleges a 4 GB. Megrögzött játékosok számára 6 GB, vagy annál is nagyobb memóriakapacitás javasolt.

A(z) HP Spectre 13 hibrid notebook HDD és RAM kapacitása

A RAM-ok mennyiségét a jövőbeni felhasználás határozza meg. A legolcsóbb hibrid laptopok 2 GB rendszermemóriával rendelkeznek. 4 GB RAM a nem túl drága gépek jellemzője, de ha nem csak munkára szeretnéd használni akkor olyan tablet PC-t keress, amely kapacitása legalább 8 GB RAM. Programjaidat SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD diszken raktározhatod. Az SSD rövidítés angol megfelelője Solid State Drive - vagyis, flash memórián alapuló merevlemez. Jelentősen gyorsabb és tartósabb, mint az egyszerű HDD. A HDD jelenti az egyszerű winchestert forgó mágneslemezekkel. Az SSHD a leírt típusok keveréke annyi különbséggel, hogy az SSD rész a HDD blokkhoz viszonyítva kisebb méretű. HDD + SSD meghajtó elsősorban olyan számítógépeknél látható, amelyek két merevlemez foglalattal vannak ellátva. Az első SSD a másodlagos pedig a hagyományos HDD. A csomagolás tartalma:.

A HP-t a nagy gazdasági világválság embert próbáló időszakában alapították. Az alapító két barát, Bill Hewlett ésDavid Packard volt, akinek nevét a vállalat ma is büszkén viseli. Cégüket egy jelentéktelen garázsban alapították Palo Alto környékén, amely ma már Szilícium-völgyként ismert. A garázs azóta Kalifornia állam emlékműve lett. A HP sikere abban rejlik, hogy képesek voltak és mertek valami újjal előrukkolni. Első kereskedelmi diadaluk egy oszcillátor volt, amely minőség tekintetében az összes versenytársát meghaladta, viszont negyedannyi áron értékesítették.

A HP akkor vált legendássá, amikor 1968-ban legyártotta az első tömeggyártású asztali számítógépet – az asztali számológépet. 2016 novemberében a cég különféle kisebb önálló egységgé alakult át, amelyben megkezdhette a számítógéppel kapcsolatos termékek előállítását. A legnépszerűbbek a számítógépek, laptopok, nyomtatók, szkennerek, és végül, de nem utolsó sorban, a speciális számológépek. 

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HP Spectre 13 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Spectre 13. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HP Spectre 13. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP Spectre 13.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ