A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Velikonoce HU Akvizice ApF HU

HP Wireless Mini hordozható hangszóró S6000 Graphite

Termékkatalógus
HP Wireless Mini hordozható hangszóró S6000 Graphite
Bluetooth hangszóró (G3Q07AA)
Kód:  HPCP0905g Termékszám:  G3Q07AA#ABB Gyártó honlapja:
HP Wireless Mini hordozható hangszóró S6000 Graphite Megszűnt

HP Wireless Mini hordozható hangszóró S6000 Graphite

HP Wireless Mini hordozható hangszóró S6000 tökéletes eszköz minden szerelmeseinek minőségű hang, aki gyakran utazik. A vezeték nélküli hordozható hangszóró teszi, hogy ne csak magával ragadó hangok, hanem egy érdekes design. Támogatja a Bluetooth vezeték nélküli technológia lehetővé teszi, hogy patak kedvenc dallamait, bárhol is van. Támogatja nemcsak a számítógép Windows, hanem a tabletta vagy okostelefon Android vagy iOS. Nenechte se omezovat a rozjeďte párty naplno!

A legfontosabb előnyök:

  • kompakt kialakítás
  • A vezeték nélküli kapcsolat a készülékre - Bluetooth technológia
  • nagy design

Ajánlott rendszerkövetelmények:
Bluetooth támogatás
Windows XP / Vista / 7/8
Android 3.0 és újabb
Apple iOS 4.3 vagy újabb

tartozékok:
USB kábel
ház
dokumentáció
garancialevelet

Színek:
grafit

A HP-t a nagy gazdasági világválság embert próbáló időszakában alapították. Az alapító két barát, Bill Hewlett ésDavid Packard volt, akinek nevét a vállalat ma is büszkén viseli. Cégüket egy jelentéktelen garázsban alapították Palo Alto környékén, amely ma már Szilícium-völgyként ismert. A garázs azóta Kalifornia állam emlékműve lett. A HP sikere abban rejlik, hogy képesek voltak és mertek valami újjal előrukkolni. Első kereskedelmi diadaluk egy oszcillátor volt, amely minőség tekintetében az összes versenytársát meghaladta, viszont negyedannyi áron értékesítették.

A HP akkor vált legendássá, amikor 1968-ban legyártotta az első tömeggyártású asztali számítógépet – az asztali számológépet. 2016 novemberében a cég különféle kisebb önálló egységgé alakult át, amelyben megkezdhette a számítógéppel kapcsolatos termékek előállítását. A legnépszerűbbek a számítógépek, laptopok, nyomtatók, szkennerek, és végül, de nem utolsó sorban, a speciális számológépek. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HP Wireless Mini hordozható hangszóró S6000 Graphite
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Wireless Mini Portable Speaker S6000 Graphite. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HP Wireless Mini Portable Speaker S6000 Graphite. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP Wireless mini beweglicher Lautsprecher S6000 Graphit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP Wireless mini beweglicher Lautsprecher S6000 Graphit.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ