Rapture AP+ plus nový vizuál

HP ZBook 17 G3

Termékkatalógus
HP ZBook 17 G3
Laptop - Intel processzor, 17,3 hüvelykes LED 3840x2160-ig, 16 GB-os RAM, NVIDIA Quadro, SSD 512 GB-ig, WiFi, Bluetooth, webkamera, Thunderbolt, USB 3.0, ujjlenyomat olvasó, háttérvilágítású billentyűzet, Long Life 6 cellás akkumulátor, Windows 10
Kód:  HPBN4302m5NAD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HP ZBook 17 G3

A HP professzionális használatra tervezett nagy teljesítményű mobil állomása a legigényesebb felhasználókat célozza meg a kompromisszumok nélküli teljesítmény érdekében . Ez biztosítja azokat a komponenseket, amelyeket az Intel Skylake processzor és a professzionális NVIDIA grafikus kártya biztosít . A notebook készen állhogy igényes grafikai és irodai alkalmazásokkal dolgozzon, amelyek nagyon jól működnek a tükröződésgátló 17,3 "-es kijelzővel, amelynek felbontása legfeljebb 3840 × 2160.

Főbb jellemzők

  • Nagy teljesítményű és megosztatlan grafika
  • Kiváló minőségű, tükröződésmentes 17,3 "-es kijelző
  • Vékonyabb és könnyebb, mint a régebbi verzió
  • Hosszú élettartam
  • Magas adatbiztonság

Professzionális teljesítmény

Négy Skylake architektúra rejtőzik az Intel processzorban   képesek kezelni a nagyon nehéz feladatokat. A Turbo Boost 2.0 üzemmódban többek között magas frekvencián dolgoznak, és támogatják a virtualizációt. Az NVIDIA Quadro professzionális grafikus gyorsítója különösen alkalmas a fejlesztési szektor számára a képességeihez. Készen áll arra, hogy elfogadja az igényes kihívásokat a 3D-s jelenetek, a filmipar vagy az egészségügyi ellátás fotorealisztikus megjelenítésében. Akár 16 GB DDR4 DDR4 memória, 2133 MHz-es nagy sebességgel működik, a vaku válaszát veszi fel. Kiterjesztheti 64 GB-ra.

A kényelem hosszú ideig dolgozik

A HP 115,000 órás intenzíven teszteli laptopjait annak érdekében, hogy az ISV-tanúsítványok teljesüljenek a maximális megbízhatóság érdekében. Ugyanakkor nagy akkumulátor-élettartamot kínál egy hatcellás akkumulátorral . A lecsökkent fényviszonyok mellett végzett munka nagymértéApproxen megkönnyíti a háttérvilágítású számbillentyűzetet és a hagyományosan nagy érintőpadot.Az elmentett adatokat ujjlenyomat-olvasóval biztosíthatja és egy TPM titkosítási processzor .

A HP-t a nagy gazdasági világválság embert próbáló időszakában alapították. Az alapító két barát, Bill Hewlett ésDavid Packard volt, akinek nevét a vállalat ma is büszkén viseli. Cégüket egy jelentéktelen garázsban alapították Palo Alto környékén, amely ma már Szilícium-völgyként ismert. A garázs azóta Kalifornia állam emlékműve lett. A HP sikere abban rejlik, hogy képesek voltak és mertek valami újjal előrukkolni. Első kereskedelmi diadaluk egy oszcillátor volt, amely minőség tekintetében az összes versenytársát meghaladta, viszont negyedannyi áron értékesítették.

A HP akkor vált legendássá, amikor 1968-ban legyártotta az első tömeggyártású asztali számítógépet – az asztali számológépet. 2016 novemberében a cég különféle kisebb önálló egységgé alakult át, amelyben megkezdhette a számítógéppel kapcsolatos termékek előállítását. A legnépszerűbbek a számítógépek, laptopok, nyomtatók, szkennerek, és végül, de nem utolsó sorban, a speciális számológépek. 

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HP ZBook 17 G3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP ZBook 17 G3. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HP ZBook 17 G3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP ZBook 17 G3.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ